Bønpunkter for guddommelig sejr over ufrugtbarhed

0
6

I dag vil vi beskæftige os med bønnepunkter for guddommelig sejr over ufrugtbarhed.

Dagens emne vil vi bede for dem, der leder efter frugten af ​​livmoderen og også for alle vores længe ventet herlighed og velsignelser som endnu ikke er kommet i manifestationer, som får verden til at se os som golde.

Første Mosebog 18:9-14
9 Og de sagde til ham: Hvor er din Hustru Sara? Og han sagde: Se, i Teltet!
10 Og han sagde: Jeg vil bestemt vende tilbage til dig i overensstemmelse med livets tid; og se, din kone Sarah skal få en søn. Og Sarah hørte det i teltdøren, der var bag ham.
11 Men Abraham og Sara var gamle og ramt af alder; og det holdt op med at være med Sara efter kvinders måde.
12 Derfor lo Sara ved sig selv og sagde: Naar jeg er blevet gammel, skulde jeg have Behag, da min Herre ogsaa er gammel?
13 Og HERREN sagde til Abraham: Hvorfor lo Sara og sagde: Skal jeg med sikkerhed føde et Barn, som er gammelt?
14 Er noget for svært for HERREN? Til den fastsatte tid vil jeg vende tilbage til dig, efter livets tid, og Sara skal have en søn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

In Første Mosebog 18:9-14, Gud fortalte Abraham, at Sara ville få en søn inden for et år, men hun lo og troede, at det var umuligt, fordi hun var for gammel og havde været ufrugtbar så længe. Selvom løftet om fødsel syntes fuldstændig umuligt, bar Sarah sin baby ni måneder senere.


Det er lige meget, hvor længe du har været ufrugtbar, du vil bære dine babyer denne gang næste år i Jesu navn. Mange kvinder, der tror på Gud, har født længe efter overgangsalderen. Dette viser, at intet er umuligt med den Gud, jeg tjener.

Djævelen ønsker, at du skal føle, at Gud kan være en løgner. Gud vil bevise sig selv for dig, at han ikke lyver. I 1 Samuel 1:1-6 kalder Bibelen Peninna for en modstander; hun hånede konstant Hannah om hendes goldhed. Da den almægtige Gud flyttede ind, blev hun tavs.

BEDEPUNKTER

 1. Enhver, der allerede nu håner dig, vil snart komme og glæde sig sammen med dig i Jesu navn. Ufrugtbarhed kan få en person til at miste lysten til at holde sig i live. I 30. Mosebog 1:2-XNUMX sagde Rakel til sin mand: Giv mig en søn, ellers dør jeg.
 2. Den gode nyhed for dig er, at frugtløshed af alle slags økonomisk, akademisk, fysisk og åndelig vil blive en saga blot i dit liv, i Jesu navn.
 3. Jeg velsigner dig Jesus for muligheden for at være i dit nærvær i dag og for at give mig livmoderens frugt.
 4. Fra nu af bestemmer jeg, at mit liv er velsignet med herlige, vidunderligt og frygtindgydende børn.
 5. Fremover ændres min golde status for godt i Jesu navn, begynder at dekretere gode ting ind i månedens livmoder.
 6. Jeg behager Abrahams, Isaks og Jakobs Gud og bestemmer, at jeg vil blive begunstiget af Gud og mennesker, i Jesu navn, og min golde status skal ændres i Jesu navn.
 7. Jeg tager myndighed over mit liv og erklærer, at dette er den måned, Herren har skabt. Jeg vil glæde mig og glæde mig over det, i Jesu navn.
 8. Jeg forpligter hver dag i dette år, måned, dag i Guds hænder, og jeg tror stærkt på ham for at få hans vej i mit liv, i Jesu navn. Jeg vil være frugtbar fremover i Jesu navn
 9. Jeg dækker hver rejse, jeg skal begive mig ud på denne måned med Jesu blod. Jeg dækker min graviditetsrejse i dine hænder i Jesu navn. Jeg skal ikke arbejde forgæves
 10. Herre Jesus, jeg står på dit ord i Esajas 54:17 og erklærer, at intet våben, der er dannet mod mig og min familie i denne måned, skal have fremgang i Jesu navn. Hver ond pil, der forsinker min fødsel, jeg ødelægger dem lige nu i Jesu navn
 11. Jeg dekreterer, at alle elementære kræfter vil nægte at samarbejde med mine fjender i denne måned i Jesu navn. Dette er min måned med frugtbarhed og en afslutning på min ufrugtbarhed i Jesu navn
 12. Herre Jesus, fjern onde ting fra mit liv i Jesu navn. Enhver ond pil, der forhindrer mig i at få mine egne børn, ødelægger jeg dem lige nu i Jesu navn
 13. O Herre, plant gode ting i mit liv i Jesu navn. Jeg vil blive kaldt frugtbar kvinde, og børns stemmer skal høres over hele mit hjem i Jesu navn
 14. Jeg annullerer enhver bevidst og ubevidst negativ aftale, der forhindrer mig i at få mine egne børn i Jesu navn.
 15. Lad enhver åndelig svaghed i mit liv modtage opsigelse i Jesu navn.
 16. Lad enhver økonomisk fiasko i mit liv modtage opsigelse i Jesu navn.
 17. Lad enhver sygdom i mit liv modtage opsigelse i Jesu navn.
 18. Lad enhver ufrugtbarhed i min husstand modtage opsigelse i Jesu navn
 19. Lad enhver arkitekt af problemer i mit liv modtage opsigelse i Jesu navn.
 20. Jeg nægter at høste nogen satanisk høst i denne måned i Jesu navn.
 21. Det, der forhindrer mig i storhed og børnefødsel i de sidste måneder, begynder at give efter lige nu, i Jesu navn.
 22. Alle mine fængslede velsignelser i de sidste år, kommer frem nu i Jesu navn.
 23. Hvert træ af sorg i mit liv bliver rykket op med rod i Jesu navn.
 24. I denne december måned tier jeg onde ytringer mod mit liv og familie til tavshed i Jesu navn. Alle onde ytringer, der forhindrer mig i at være frugtbar, tier dem i Jesu navn
 25. De, der kalder mig ufrugtbar, skal kalde mig nationernes moder, ligesom Saras status blev ændret i Jesu navn.

 

 

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelBønpunkter for længe ventede velsignelser
Næste artikelBøn peger på at ødelægge den onde sataniske protokol
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.