Bønpunkter for at ødelægge den onde pagt

0
14

I dag vil vi beskæftige os med bønnepunkter for at ødelægge den onde pagt.

BESTEM MED TRO, AT JEG SKAL STÆVE OVER MINE FJENDER. INTET VÅBEN FORMET MOD MIG VIL FREMSTÅ. PLAGER SKAL IKKE OPTAGES IGEN I MIN HUSHOLDNING.

Pagt er en aftale mellem to eller flere personer. Guds pagt for os er af det gode og ikke af det onde, men de onde har kapret vores lovede velsignelser og storhed, fordi de ikke ønsker, at vi skal manifestere os som Guds børn og vil forhindre os i at opfylde formålet.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

I dagens emne ved Jesu blod vil vi ødelægge denne onde pagt og aftale, der forhindrer os i at manifestere os som Guds sønner og døtre. Husk, at skriften sagde, at skabningens oprigtige forventninger venter på Guds sønners manifestation. Verden venter på vores manifestationer som Guds arvinger, men de onde bruger den onde pagt for at stoppe os fra at gøre dette. Jesus vil bryde os fri fra alt ond pagt i Jesu navn. Læs bibelversene nedenfor;


Femte Mosebog 28:12. HERREN skal åbne for dig sit gode Skat, Himlen, for at give Regn til dit Land i hans Tid og til at velsigne alt din Haands Gerning, og du skal laane til mange Folk, og du skal ikke laane. 13. Og HERREN skal gøre dig til Hovedet og ikke Halen; og du skal kun være ovenover, og du skal ikke være nedenunder; hvis du lytter til HERREN din Guds Bud, som jeg byder dig i Dag, at holde og følge dem.

Jeg taler som et Guds orakel, enhver ond pagt, der virker imod din manifestation, jeg ødelægger dem i dag i Jesu Kristi navn. På grund af blodet, der blev udgydt på korset, annullerer jeg enhver ond pagt, der virker mod dit liv i dag i Jesu navn.

BEDEPUNKTER

 1. Enhver sygdom eller sygdom, som mine forældre har overført til mit liv, dør af ild i navnet
 2. Enhver magt, der sender kampe til mig, åh Gud stå op, send kampene tilbage til dem i Jesu navn
 3. Hver kamp, ​​der er tildelt for at få mig til at mislykkes, give bagslag, i Jesu navn
 4. Anti-gunstkampe, jeg er ikke din kandidat, giver bagslag, i Jesu navn
 5. Alt godt i mit liv slugt af slanger, bliv kastet op nu, i Jesu navn
 6. Maskerader af mørke, der forfølger mig med sygdom i min drøm, dør i Jesu navn
 7. Onde hænder forbereder kiste mod mig, tør op i Jesu navn
 8. Beføjelser tildelt til at forgifte mig, forgift dig selv nu i Jesu navn
 9. Beføjelser tildelt til at bruge mig som offer, løbe gal og dø i Jesu navn
 10. Opstandelsens kraft (3ce), fald over mit liv og skæbne i Jesu navn
 11. Kraft til at hæve sig over dem, der hader mig, fald på mig nu i Jesu navn
 12. Kræfter, der dræber dyr for at dræbe mig, dø i mit sted, i Jesu navn
 13. Hver hekserirotte i min familie dør i Jesu navn
 14. Onde kræfter, der bekæmper mine mirakler, dør i Jesu navn
 15. Krigens engle, afslutte praleriet af mine fjender i Jesu navn
 16. Åh Gud stå op og vend alle mine kampmagere til mine slaver i Jesu navn
 17. Enhver forbandelse over mine hænder, bryd, i Jesu navn
 18. Beføjelser tildelt til at spilde mit arbejde og min sved, du er en løgner, dø, i Jesu navn
 19. Satanisk sky over mit liv, spredt af ild, i Jesu navn
 20. Sataniske spindelvæv tildelt til at få mig til at lide, dø i Jesu navn
 21. Mine guddommelige drømme skal ikke tie i Jesu navn
 22. Husstandens fjender på opgave at lukke munden på mig, du er en løgner, spred og dør i Jesu navn
 23. Min røst af vidnesbyrd skal være høj i Jesu navn
 24. Beføjelser tildelt til at spilde mine guddommelige muligheder, dø i Jesu navn
 25. Enhver ond ændring, der afleder mine velsignelser og muligheder, dør i Jesu navn
 26. Jeg genvinder ti gange alle mine spildte muligheder i Jesu navn
 27. Enhver pagt om utidig død, der raser i min blodlinje, udløber i Jesu navn
 28. Herren Jesu Kristi opstandelseskraft, dræb enhver sygdom i min krop i Jesu navn
 29. Antallet af mine år, jeg skal leve, vil jeg se Herrens godhed i de levendes land, i Jesu navn
 30. Beføjelser tildelt til at bringe mig tilbage til udgangspunktet, dø i Jesu navn
 31. Kræfter, der fremkalder hemmelige tårer i mit liv, din tid er forbi, dø, i Jesu navn
 32. Kræfter, der gør mit herlighedssæde til kampens sæde, hvad venter du på, dø i Jesu navn
 33. Pagt med onde ældste, der stjal min herlighed, bryder, i Jesu navn
 34. Kræfter, der bliver til slanger for at forgifte mit liv, brænde i Jesu navn
 35. Åh Gud rejs dig ved din magts torden, vanære min skændsel i Jesu navn
 36. Ved dit navn 'JAH', på min måde: åben, i Jesu navn
 37. Kræfter, der har solgt mig, før jeg blev født, dør i Jesu navn
 38. Stemmer i mit fundament, der angriber mit næste niveau, dør i Jesu navn
 39. Mit hoved, mit hoved, mit hoved. Hør Herrens ord, stå op og lys i Jesu navn
 40. Mit blod, mit blod, mit blod, modtag Jesu blod, dræb enhver svaghed i Jesu navn
 41. Tak Gud for at besvare dine bønner

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelBøn peger på at ødelægge den onde sataniske protokol
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.