Bønpunkter for længe ventede velsignelser

0
23

I dag vil vi beskæftige os med bønnepunkter for længe ventede velsignelser.

December markerer afslutningen på året, mange af os har ubesvarede bønner. Det er ikke for sent at spørge Gud og minde ham om hans lovede velsignelser for os. Når bøn tilsyneladende ikke giver svaret, bliver spørgsmålet: 'Hvordan kommer jeg igennem det her?

Bibelen adresserer dette ved at fortælle os: 'Vi gør dette ved at holde vores øjne på Jesus, forkæmperen, der indleder og fuldender vores tro. På grund af den glæde, der venter ham, udholdt han korset uden at tage hensyn til dets skam. Grunden til at Jesus var i stand til at udholde sin lidelse, var fordi han fokuserede på glæden ved at behage Faderen, bygge kirken og nå verden.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Salmisten kong David kom igennem de svære tider ved altid at tro, at Herren altid er med ham. Jeg vil ikke rokkes, for han er lige ved siden af ​​mig. Ikke underligt, at mit hjerte er glad, og jeg glæder mig. Min krop hviler i sikkerhed. Så i stedet for at fornægte virkeligheden skal du altid indse, at Herren er med dig, og træk fra ham den styrke, du har brug for.


Det er svært at udholde vanskeligheder i de bedste tider, men når du ikke forstår, hvorfor det kan være frustrerende. Gud giver os ikke lange forklaringer om, hvordan han arbejder. Fortsæt med at søge svar i hans ord eller gennem bøn og andres råd, og husk at Gud lover, at han aldrig vil forlade dig eller svigte dig.

Hebræerne 13: 5 Så vær opmuntret; du kommer igennem dette. Giv ikke op endnu, da der stadig kan ske en masse gode ting, inden december måned slutter. Hvis du tror, ​​ligesom hvordan Job fik en dobbelt af al sin tabte herlighed inden for få dage, kan Gud komme igennem med dine velsignelser og gennembrud, inden denne måned slutter. Mens du venter på Gud for dine velsignelser, kan du bede med disse bønpunkter nedenfor;

Bønpunkter for længe ventet velsignelse

 1. O Gud, forbered dødens redskaber mod mine fjender i Jesu navn.
 2. Guds pile lokaliserer mine forfølgere og dræber dem i Jesu navn.
 3. Hver brønd, der er gravet af fjenderne for mig, bliver en grav for fjenderne i Jesu navn.
 4. I fjender af min familie, grav dit hul og grav det godt, fordi du vil falde ned i det, i Jesu navn.
 5. Sure bønnesten, find panden på min families Goliath i Jesu navn.
 6. Åh Herre, befri min sjæl fra sværdet og min skæbne fra gravens kræfter i Jesu navn.
 7. O Gud, rejs dig ved din magts torden og frels mig fra alle mine problemer i Jesu navn.
 8. Du magt i dødsskyggens dal, frigiv min skæbne i Jesu navn.
 9. Onde porte, der blokerer for mine velsignelser, løft op i Jesu navn.
 10. Min far, hjælp mig, lad mig ikke blive til skamme i Jesu navn.
 11. Enhver, der drikker blod og spiser af kød, der kommer imod mig, dør i Jesu navn.
 12. Årets slutning tragedie og ulykke organiseret mod mig og min husstand, giver bagslag i Jesu navn
 13. Jeg nægter at afslutte dette år i skam og sorg i Jesu navn
 14. Enhver organiseret ondskab rettet mod mig og min familie, spredes nu i Jesu navn
 15. Alle mine hængende velsignelser i år, frigives til mig nu i Jesu navn
 16. Slutningen af ​​​​årets velsignelser, jeg er tilgængelig, lokaliser mig ved ild i Jesu navn
 17. Helligånd, flyt mig til mit næste niveau i denne måned i Jesu navn
 18. Jeg vil slutte dette år med en god tone i Jesu navn
 19. Fader Herre, jeg kommer imod enhver forsinkelsesagent i vejen for mine velsignelser i dag i Jesu Kristi navn. 
 20. Enhver mørkets hersker, der står som en buffer mellem mig og frigivelsen af ​​mine velsignelser, falder ihjel i dag i Jesu Kristi navn. 
 21. Jeg taler om den hurtige frigivelse af mine velsignelser til manifestation i dag i Jesu Kristi navn. 
 22. Herre, du er alt køds Gud, og der er intet umuligt for dig at gøre. De resterende dage i dette år er nok til at du kan svare mig, far ved din nåde, svar mig i dag i Jesu Kristi navn.
 23. Herre, dette år må ikke gå, medmindre det frigiver de tildelte velsignelser for det. Enhver god ting, der har været bestemt til at være min i dette år, frigives hurtigt i Jesu Kristi navn. 
 24. Herre, du har magten til at overraske en mand, selv når det virkede som om alt håb er ude. Far, jeg beder dig om at stå op i dette øjeblik og gøre det, som kun du kan gøre i Jesu Kristi navn. 
 25. Enhver forsinkelsesagent i min fars og mors hus falder ihjel i dag i Jesu Kristi navn. 
 26. Jeg annullerer enhver embargo af begrænsninger over mit liv i dag i Jesu Kristi navn. 
 27. Hver agent for stagnation, jeg frigiver Helligåndens ild over dig i dette øjeblik i Jesu Kristi navn. 
 28. Tak Gud for at besvare dine bønner. Amen.

 

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelBønnepunkter for december måned
Næste artikelBønpunkter for guddommelig sejr over ufrugtbarhed
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.