Bønspunkter for velstand for det nye år

0
29

I dag vil vi beskæftige os med bønpunkter for velstand for det nye år.

Gud har lovet os, at det vil blive bedre. Mine elskede, jeg ønsker frem for alt, at du må have fremgang og være ved sundhed, ligesom din sjæl har fremgang. 3 Johannes 1:2

18 Mosebog 9:14-XNUMX
9. Og de sagde til ham: Hvor er Sara, din Hustru? Og han sagde: Se, i Teltet!
10. Og han sagde: "Jeg vil visselig vende tilbage til dig efter Livets Tid; og se, din Hustru Sara skal have en Søn. Og Sara hørte det i teltdøren, som var bag ham.
11. Men Abraham og Sara var gamle og vel ramte i alder; og det holdt op med at være med Sara på kvindens måde.
12. Derfor lo Sara ved sig selv og sagde: Efter at jeg er blevet gammel, skal jeg have Behag, da min Herre ogsaa er gammel?
13. Og HERREN sagde til Abraham: Hvorfor lo Sara og sagde: Skal jeg sikkert føde et Barn, som er gammelt?
14. Er noget for svært for Herren? Til den fastsatte tid vil jeg vende tilbage til dig, efter livets tid, og Sara skal have en søn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

"Kæreste, jeg ønsker frem for alt, at du må have fremgang og være ved sundhed, ligesom din sjæl har fremgang." Jeg vil have dig til at bemærke, at udsagnet i bibelverset ovenfor var inspireret af Gud til at vise sine børn, at han virkelig ønsker frem for alt, at de skal have fremgang. Dette skulle sikre dig fuldstændigt, at du vil trives. Han stillede dog en betingelse til det. Betingelsen er, at din sjæl også skal have fremgang. Hvordan vil din sjæl trives? Det spørgsmål har jeg besvaret med bibellæsningen for i dag. Du kan læse den igen, denne gang med at tage notater af de ting, du bør gøre for at din sjæl skal trives. Tro mig ærligt, hvis du lever dit liv i overensstemmelse med Guds ord, vil du virkelig opleve fremgang overalt." Og alle disse velsignelser skal komme over dig og indhente dig, hvis du lytter til Herren din Guds røst. Jesus Kristus kaldes historieskifteren af ​​en grund, og kun ham kan ændre vores historie for godt og få os til at blomstre.


Herren har åbenbaret, at der vil være fremgang i nye år. Det er overladt til os at placere os selv i det rigtige forhold til Gud for at få adgang til velstanden. Jeg bestemmer af autoriteten, at velstandens himmel åbner for dig i det nye år i Jesu Kristi navn. Enhver fjendens magt, der arbejder imod din velstand i forretning, ægteskab og karriere, jeg knuser dem af himlens autoritet.

Bønpunkter for velstand i det nye år

 1. Kraft til lidelse over mit liv, dø i Jesu navn.
 2. O Jabez' Gud, rejs dig og lad min historie ændre sig til herlighed i Jesu navn
 3. Mit liv, afvis invitation til fattigdom, i Jesu navn.
 4. Enhver sorg i mit liv, din tid er forbi, udløber i Jesu navn.
 5. Enhver magt, der foragter mig, din sæson er forbi, forsvind i Jesu navn.
 6. Sataniske pile, der holder min skæbne i lidelse, gå tilbage til din afsender i Jesu navn
 7. Maskerade på opgave at dræbe mig, gå tilbage til din afsender i Jesu navn.
 8. Sorgens dal, bræk mig til glædens bjerg i Jesu navn
 9. Idoler fra min fars hus, brænder i Jesu navn
 10. Fejring af fattigdom omkring min skæbne, spredt af ild, i Jesu navn
 11. Kraften i min fars hus ved at bruge forfædres fejltagelse for at få mig til at lide, dø i Jesu navn.
 12. Billede af skam og skændsel, der dækker min skæbne, ryddet væk med ild, i Jesu navn
 13. Mine gennembrud springer ud af satanisk bur, i Jesu navn.
 14. Guds engel ruller onde sten væk, der blokerer for mine gennembrud, i Jesu navn.
 15. Min far i dag, forstør min kyst i Jesu navn
 16. Kraft til at søge og finde, fald på mig nu, i Jesu navn.
 17. Kraft til at gå ind i åbne døre af guddommelige muligheder; hvile på mit liv i Jesu navn.
 18. Kraft til at spørge og modtage, fald på mig nu i Jesu navn.
 19. Min far, gør en ny ting i mit liv, der vil få mine fjender til at hænge sig selv, i Jesu navn
 20. Ved Helligåndens salvelse vil jeg være stor i Jesu navn.
 21. Min far, rejs dig og giv mig et mirakel af, hvordan det skete, i Jesu navn
 22. Storhedsdøre lukkede mod mig, åbnes af ild, i Jesu navn
 23. Pile af onde ældste skød mod min skæbne, giver bagslag i Jesu navn
 24. Kæde af stagnation i mit liv, brud ved ild, i Jesu navn
 25. Alt, der repræsenterer mig på ethvert ondt alter, antændes og brændes til aske i Jesu navn
 26. Enhver ond magt eller personligheder i min landsby, der sponsorerer lidelser i mit liv, dør i Jesu navn
 27. Alt, der skal dø før mine gennembrud, vil manifestere, dø i Jesu navn
 28. Hver forbandelse med lange ben, der følger mig, dør i Jesu navn
 29. Åg af sataniske forsinkelser på mit liv, knækker og spredes i Jesu navn
 30. Enhver mand eller kvinde, der skal dø, før jeg kan klare det i livet, hvad venter du stadig på? Dø i Jesu navn
 31. Mine spildte muligheder, jeg genvinder dig ved ild i Jesu navn
 32. Min far, rejs dig og deponer guddommelig hastighed på alle områder af mit liv i Jesu navn
 33. Jeg er født til at være stor, og jeg skal være stor, i Jesu navn
 34. Ethvert ondt ben, der nogensinde har arbejdet ind i mit liv, træn ved ild i Jesu navn
 35. Kræfter, personligheder, der bruger mine fejl til at straffe mig, er du min Gud? Nej, du er ikke min Gud, derfor dø i Jesu navn
 36. Kræfter, personligheder, der bruger min fortid til at binde mig, du er ikke min Gud, derfor dø i Jesu navn
 37. Hver ondskab rettet mod mig, giver bagslag, i Jesu navn
 38. Jeg bevæger mig fra minimum til maksimum, i Jesu navn
 39. Jeg bevæger mig fra mangel til overflod, i Jesu navn
 40. Tak Gud for at besvare dine bønner.

 

 

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikel40 bønpunkter mod negative ord og befrielse fra onde ytringer
Næste artikelKraftige midnatsbøn til december med bibelvers
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.