20 bibelvers om børns lydighed [2022 OPDATERET]

0
47350

Den verden, vi lever i i dag, er fyldt med ulydighed og oprør. Alene i dette år 2022 har vi set i nyhederne en masse mærkelige handlinger og sataniske opvisninger i vores børns liv. Vi vil endda se mere oprør i 2023 og derefter. Det eneste håb for denne generation er Guds ord. Hvis alle forældre i dette 21. århundrede begynder at opdrage deres børn i Guds ord, vil der være en stor genoplivning i vores verden.

Guds ord er fyldt med bibelvers om børns lydighed. Som troende skal vi træne vores børn i den måde, de skal gå, hvilket er på Herrens vej. Disse bibelvers vil guide os, når vi lærer vores børn at være gudfrygtige og være som Kristus. Verden er fyldt med al slags information, vi skal bevidst uddanne vores børn i Herrens vej for ikke at komme på afveje.

Så jeg opfordrer dig til at læse disse bibelvers, meditere over dem, recitere dem for dine børn og opmuntre dem til at have disse skriftsteder i hjertet. Guds ord er porten til et herligt liv. Jeg ser disse bibelvers om børns lydighed hjælpe dig, når du opdrager dine børn på Herrens vej. Læs og blive velsignet

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

20 bibelvers om børns lydighed


1. Efeserne 6: 1-4
1 Børn, adlyd dine forældre i Herren: for dette er rigtigt. 2 Ær din far og mor; som er det første bud med løfte; 3 at det kan være godt med dig, og du kan leve længe på jorden. 4 Og I fædre, provoker ikke jeres børn til vrede, men før dem op i Herrens pleje og formaning.

2. Kolosserne 3:20:
20 Børn, adlyd jeres forældre i alle ting; thi dette er behageligt for Herren.

3. Matteus 15:4:
4 For Gud har befalet og sagt: Ære din far og moder. Og den, som forbander far eller mor, skal dø døden.

4. Ordsprogene 1:8:
8 Min søn, hør din fars instruks og forlad ikke din mors lov;

5. 20. Mosebog 12:XNUMX:
12 Ær din far og din mor, så dine dage kan være lange i det land, som Herren din Gud giver dig.

6. Deuteronomium 21: 18-21:
18 Hvis en Mand har en stædig og oprørsk søn, som ikke vil adlyde sin fars røst eller hans mors stemme, og som ikke har hørt dem, når de har tuket ham: 19 Så skal hans Fader og hans mor greb ham og førte ham ud til de ældste i hans by og til hans steds port; 20 Og de skal sige til de ældste i hans by: Denne vores søn er stædig og oprørsk; han vil ikke adlyde vores stemme; han er en ondsker og en beruset. 21 Og alle hans mænd skal sten ham med sten, så han dør; så skal du fjerne det onde blandt dig; og hele Israel skal høre og frygte.

7. Ordsprogene 22:6:
6 Træne et barn op, som han skal gå, og når han er gammel, vil han ikke vige fra det.

8. Ordsprogene 13:24:
24 Den, der sparrer sin Stave, hader sin Søn; men den, der elsker ham, straffer ham ved Tider.

9. Kolosserne 3:21:
21 Fædre, provoker ikke dine børn til vrede, så de ikke bliver modet.

10. Ordsprogene 13: 1-25:
1 En klog søn hører sin fars instruks, men en spotter hører ikke irettesættelse. 2 En mand skal spise godt ved frugten af ​​sin mund, men overtrædernes sjæl skal spise vold. 3 Den, der holder sin mund, bevarer sit liv; men den, der åbner sine læber, skal ødelægge. 4 Trælens sjæl ønsker sig og har intet, men den flittiges sjæl bliver fedt. 5 En retfærdig mand hater løgn, men en ond mand er afskyelig og kommer til skam. 6 Retfærdighed bevarer den, som er retfærdig på Vejen, men Ondskaben vælter Synderen. 7 Der er, der gør sig rig, men alligevel ikke har noget; der er, der gør sig fattig, men alligevel har stor rigdom. 8 løsepenge for en manns liv er hans rigdom, men de fattige hører ikke irettesættelse. 9 De retfærdige Lys glæder sig, men de ugudelige lampe skal slukkes. 10 Kun med stolthed kommer striden, men med den velrådede er visdom. 11 Rigdom, der er vundet af forfængelighed, skal formindskes; men den, der samles ved arbejde, øges. 12 Udskudt håb gør hjertet sygt; men når lysten kommer, er det et liv i træet. 13 Den, der foragter ordet, skal tilintetgøres; men den, der frygter budet, skal belønnes. 14 De vise lov er en livspræge for at vige fra dødens snarer. 15 God forståelse giver fordel: men overtræders vej er hård. 16 Enhver forsigtig mand handler med viden, men en fjols åbner sin dårskab. 17 En ond messenger falder i skam, men en trofast ambassadør er helbred. 18 Fattigdom og skam skal være den, der nægter instruktion, men den, der betragter irettesættelse, skal æres. 19 Det lyst, der er opnået, er sødt for sjælen, men det er vederstyggelighed for fjols at forlade det onde. 20 Den, der vandrer med de kloge, skal være klog, men en ledsager af dårer skal blive ødelagt. 21 Det onde forfølger syndere, men til det retfærdige skal godt tilbagebetales. 22 En god mand overlader en arv til sine børnebørn, og synderens rigdom er opsat for de retfærdige. 23 Meget mad er i de fattiges jordbearbejdning, men der er den, der er ødelagt for manglende dom. 24 Den, der sparrer sin Stave, hader sin Søn; men den, der elsker ham, straffer ham ved Tider. 25 Den retfærdige spiser tilfredshed med sin sjæl, men de ugudelige mave vil have lyst.

11. 21. Mosebog 15:XNUMX:
15 Og den, der slår sin far eller sin mor ihjel, skal dræbes.

12. Efeserne 6:2:
2 Ær din far og mor; som er det første bud med løfte;

13. Efeserne 6:4:
4 Og I fædre, provoker ikke jeres børn til vrede, men før dem op i Herrens pleje og formaning.

14. Deuteronomy 5: 16.16 Ær din far og din mor, som Herren din Gud har befalet dig; så dine dage kan forlænges, og at det kan gå godt med dig i det land, som Herren din Gud giver dig.

15. Ordsprogene 23: 13-14:
13 Hold ikke tilbage fra barnet; thi hvis du slår ham med stangen, skal han ikke dø. 14 Du skal slå ham med stangen og frelse sin sjæl fra helvede.

16. Salme 19:8:
8 Herrens vedtægter er rigtige og glæder hjertet: Herrens befaling er ren og oplyser øjnene.

17. Ordsprogene 29:15:
15 Stang og irettesættelse giver visdom, men et barn, der overlades til sig selv, bringer sin mor til skamme.

18. Ordsprogene 22:15:
15 Dumhed er bundet i et barns hjerte; men korrektionstangen skal føre den langt fra ham.

19. Ordsprogene 10:1:
1 Salomos ordsprog. En klog søn skaber en glad far, men en tåbelig søn er hans mors tyngde.

20. 1. Timoteus 5: 1-4:
1 Bestrid ikke en ældre, men bedrager ham som en far; og de yngre mænd som brødre; 2 De ældre kvinder som mødre; de yngre som søstre, med al renhed. 3 Ære enker, der faktisk er enker. 4 Men hvis enken har børn eller nevøer, så lad dem først lære at vise fromhed derhjemme og rekvirere deres forældre; for det er godt og acceptabelt for Gud.

 

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.