Hvad er åndelig krigsførelsesbøn?

1
2430

I dag skal vi beskæftige os med det, der er åndelig krigsførelse bøn?

Bibelen siger i Matthæus 11:12:

"Og fra Johannes Døbers dage indtil nu lider Himmeriget under vold, og de voldelige tager det med magt. Lige fra det øjeblik, synden kom ind i verden, har mennesker kæmpet mod djævelen og takker Gud ved hjælp af Jesus, som kom til verden og gav alle adgang til at bede for sig selv og bede Gud om hjælp gennem hans død og opstandelse. Som kristne har vi lært, at bøn er et vigtigt aspekt af vores kristne rejse, og når vi har brug for at bede voldsomt og vinde mod djævelen, så siger vi, at vi er i åndelig krigsførelse.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Hvad betyder åndelig krigsførelse?

Som sagt i Efeserbrevet 6:12 "For vi kæmper ikke mod kød og blod, men mod magter, mod magter, mod herskere i denne verdens mørke, mod åndelig ondskab på høje steder", vi kæmper ikke kun mod kød og blod , ting, der er fysiske for øjnene, men kræfter, der er uden for vores magt og kontrol, kun ved Jesu kraft og Helligåndens hjælp er vi i stand til at overvinde disse onde kræfter. Åndelig krigsførelse er kampen mod djævelen og hans agenter

Du kan også lide at læse: Bibelvers om spirituel krigsførelse

Hvad betyder åndelig krigsførelsesbøn?

Det betyder, at når vi bringer vores kampe til Gud for at kæmpe for os og hjælpe os med at overvinde djævelens og hans agenters list. Vores kampe som kristne er mod ondskabens åndelige kræfter, som ønsker at vende mennesket væk fra Gud og afholde mennesket fra at gøre Guds vilje, ikke underligt, at Gud sagde til os, at vi skulle "våge og bede".

Åndelig krigsførelsesbøn hjælper os med at vinde kampen mod djævelen. For Christian er kampen allerede vundet, og vi kaldes mere end sejrherrer for dem, der er i Kristus Jesus. For hver kristne og husstand er kampen allerede vundet, og vi har vundet ved blodet fra lammet, der blev udgydt for os. Derfor er det vigtigt at vide, at åndelig krigsførelsesbøn er effektiv, hvis vi bliver født på ny og går i overensstemmelse med Guds hensigt og vilje. Vores tro skal være stærkt bygget på Kristus, da kun da kan vi bruge den kraft, Gud har givet os, Rom 1:17

Thi deri er Guds retfærdighed åbenbaret fra tro til tro: som skrevet er: Den retfærdige skal leve af tro. Vores tro er det, der vil redde os i slutningen af ​​dagen.

Bønnens betydning i åndelig krigsførelse

Anerkend, at der er krig, og du har en Gud, der kan kæmpe og vinde kampen for dig. Bibelen siger, og jeg citerer ”mennesker omkommer på grund af mangel på viden”, det er vigtigt at vide, at der er nogen, du kæmper med, hvilket betyder, at du ved, at djævelen er i kamp med dig, ligesom Jesus vidste, at djævelen forsøgte at friste ham, og Jesus var i stand til frimodigt at sende djævelen væk fra ham og irettesætte djævelen. Du er nødt til at erkende, at djævelen er efter dig, når du taler til Gud i bøn, på denne måde fortæller du Gud, at høje kræfter, fyrstedømmer er efter dig, og du kan ikke vinde dem helt alene, medmindre Gud hjælper dig. Når du erkender dette, så opstår Guds hjælp for dig, og du er i stand til at bede ved hjælp af den hellige ånd og den hellige ånds vejledning (Rom 8:26 Ligeledes hjælper Ånden også vore svagheder: for vi ved ikke, hvad vi bør bede for, som vi burde, men Ånden selv går i forbøn for os med støn, der ikke kan udtales).

To bibelvers er nævnt nedenfor for at vise os, at vi også er i åndelige kampe og ikke kun fysiske kampe med vores naboer eller venner;

1 Peter 5: 8

Be ædru, vær på vagt; fordi din modstander, Djævelen, går omkring som en brølende løve og leder efter, hvem han kan fortære.

Ef 6: 12

For vi kæmper ikke mod kød og blod, men mod fyrstendømmer mod magter, mod herskere i dette mørke verden, mod ondskabens åndemagter i steder.

De to bibelvers blev nævnt for os for at vide, at der er åndelige kræfter, der går efter vores liv som kristne, og deres mål er at få os til at komme til kort fra Guds herlighed og trække os væk fra Gud, men vi vil ikke tillade dem, da vi have et stort, mægtigt og magtfuldt navn, som ingen i himlen og på jorden kan kæmpe og vinde imod. Åndelig krigsførelsesbøn er så vigtig og hjælper os med at vinde over alle Djævelens planer og aktiviteter. Det er tilrådeligt som kristne, at når vi beder eller engagerer os i åndelig krigsførelse, bør vi opmuntres og træde ind på nådens trone med al frimodighed og mod, fordi vores bønner kan hjælpe med at forhindre dårlige ting i at ske og skabe gode ting i vores liv, som vil være evige .

En anden vigtighed af bøn i åndelig krigsførelse er, at når vi beder, ved vi, at vi har Jesus, den største hærfører, han har magt over jorden og også magt i himlen. Jesus elsker dig, han har udvalgt dig og har frelst dig, han lever i os som den hellige ånd. Når vi beder, viser Jesus sig selv for djævelen og besejrer djævelen, så vi kan vide, at han har givet os mere magt til at overvinde det onde, og at han som den største hærfører ikke vil tillade ondskaben sejre over vores liv. Vi ved med sikkerhed, at Jesus er den største hærfører og også en bønnekriger. Da vi er hans børn, bør vi arve denne dejlige egenskab af en bønkriger.

Bibelversene nedenfor kan læses, når vi er i åndelig krigsførelsesbøn;

  1. Salme 91
  2. Johannes 10 mod 10
  3. 1 Johannes 5 mod 4
  4. 1 Kor 15 mod 57

Det er vigtigt at bemærke, at når du beder, bør du anerkende din sejr med tro. Vær modig og glem aldrig, at Gud står solidt bag jer, og Jesus Kristus efterlader i jer som den hellige ånd. Efeserne 6:11 "Ifør jer Guds fulde rustning, så I kan stå imod Djævelens list".

Det er ikke let at forstå og kæmpe med ting, der ikke er set og synlige for øjnene, hvordan de end eksisterer, det er derfor, Gud ønsker, at vi skal tage troens hele rustning på (Læs Efeserbrevet 6). Vi beder til, at når vi læser og beder gennem disse vers i dagens emne, vil Gud kæmpe vores åndelige kampe for os og erklære os for vindere i Jesu navn. Amen

 

 


Forrige artikelHvad siger Bibelen om faste og bøn
Næste artikelBønspunkter for at fjerne uheld
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror på, at Gud har givet enhver troende en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg mener, at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har magt til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ordet. For yderligere information eller rådgivning, kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatte mig op på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bønnegruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.