Hvad siger Bibelen om faste og bøn

0
3572

I dag skal vi beskæftige os med, hvad Bibelen siger om faste og bøn.

Faste er at afholde sig fra alle slags drikkevarer og fødevarer eller ting, du er afhængig af, når du skal fokusere fuldstændigt på Gud for at bede ham om noget eller bede om noget meget vigtigt.

Du kan også lide at læse: 20 bibelvers om faste og bøn

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Når du faster, er det som at fortælle Gud, at du vaskede din sjæl ren for alle urenheder og flittigt søger Guds ansigt.


Bøn er hovednøglen, som Jesus sagde i en af ​​sine prædikener. Jesus selv startede alt, hvad han gjorde, mens han var på jorden med bøn og sluttede også alt med bøn. Efter at have overgivet sig til sin Fader i himlen døde han.

Når du beder til Gud, er det som en højtidelig anmodning til Gud om hjælp eller nogle gange et udtryk for tak rettet til Gud. Faste og bøn går hånd i hånd. Som kristne beder vi til Gud om så mange ting, når vi er i problemer, beder vi og faster for at bede Gud om hjælp, når vi er syge, når vi er nede, når vi er urolige, når vi har brug for at slutte fred med vores skaber. eller bede om noget importerende, vi har brug for, at Gud gør for os.

I "Daniel 9:3 Og jeg vendte mit ansigt til Herren Gud for at søge ved bøn og bønner, med faste og sæk og aske:", ser vi, at Daniel ydmygt bad Gud om hjælp ved at søge hans ansigt, han gav sig helt til Gud ved at faste og sørge. Bibelen siger, at de, der sørger, er velsignede, for de skal trøstes. Der er mange bibelvers, der understøtter faste og bøn, og som også viser fordelene ved at faste.

Nogle fordele ved faste og bøn er nævnt nedenfor

1. Markus 8:3

Og hvis jeg sender dem fastende af sted til deres egne huse, vil de blive sløve på vejen; for dykkere af dem kom langvejs fra.

Dette bibelvers viser, at når du faster og beder til Gud helhjertet, vil Gud ikke få dig til at gå tomhændet tilbage eller få dig til at faste, og bøn går til spilde, han vil helt sikkert give dig en masse velsignelser. Her, efter at folket havde fastet og bedt med Jesus, var de alle sultne, og Jesus sagde, at han måtte se efter noget, som de kunne spise for at bryde deres faste, så de ikke besvimer, hvilket betyder, at Jesus har sine børns interesser i hjertet. , når du faster, rører du ved Guds hjerte og finder gunst hos ham. Mange områder, som du har bedt Gud om velsignelser fra, vil aldrig gå ubemærket hen af ​​Gud.

2. Apostlenes gerninger 10: 30-31 

"Og Cornelius sagde: For fire dage siden fastede jeg indtil denne time; og ved den niende time bad jeg i mit hus, og se, en mand stod foran mig i lyse klæder,

og sagde: Cornelius, din bøn er hørt, og din almisse er blevet ihukommet for Guds øjne. Vi ser beviserne her på, at Cornelius bad til Gud og fastede også, og han fik tegnene på, at hans bønner er blevet hørt og Gud. Dette er også for at vise os vigtigheden af ​​faste og bøn. Hvis du har bedt Gud om noget så længe, ​​har du prøvet at spørge helhjertet og dedikere din dag, dit øjeblik og din tid til Gud og se, hvordan han vil svare dig, bare hvis han har vist sig for Cornelius og givet ham svar på hans bønner.

3. Apostlen Paulus sagde i 1 Korintherbrev 7:5

»Bedrager jer ikke hinanden, medmindre det er med samtykke for en tid, så I kan give jer selv til faste og bøn; og kom sammen igen, for at Satan ikke skal friste jer for jeres inkontinens." , ser vi, at det viser dig, at bøn og faste er et sværd, som troende bruger til at kæmpe mod djævelens list og vinde. Når du beder og faster meget mirakler sker, og ligesom vi læser i verset, at når vi giver os selv til bøn og faste, vil djævelen ikke have nogen magt over os, og han vil heller ikke være i stand til at kontrollere os, da vi har Gud ved vores side, som vil være der for at bekæmpe vores kampe og vinde for os for at gøre os til erobrere og sejrrige.

Årsager til at faste og bøn er vigtigt

  • For at få svar på vores bønner
  • Vi beder og faster også for at få styrke fra Gud til at bekæmpe djævelen og alle de onde pile, der måtte blive kastet mod os af de onde. Ligesom vi så det i Efeserbrevet 6:12 "For vi kæmper ikke mod kød og blod, men mod magter, mod magter, mod herskere i denne verdens mørke, mod åndelig ondskab i det høje", har vi brug for Jesu magt. at kæmpe og overvinde. Også ved hjælp af Helligånden kan vi overvinde.
  • Når vi beder og fastelænker brydes, er fangerne fri, de, der sørger, begynder at smile og blive trøstet, for eksempel ser vi, at da Paulus og Silas sad i fængsel, fastede de og bad, og de blev befriet og løsladt.

I en af ​​Jesus prædikede om faste og bøn sagde han i Matthæus 6:16

»Når I faster, så vær ikke som hyklerne med et trist ansigt, for de vansirer deres ansigter, så de kan ses for mennesker, at de faster. Sandelig siger jeg jer: De har deres løn."

Vi ser, at her har Bibelen allerede fortalt os, hvordan vi skal forholde os til faste og bøn. Når vi faster, skulle det være mellem os og Gud, og Bibelen siger, at Gud, der hører i det skjulte, vil belønne dig meget offentligt, og verden vil glæde sig med dig, og alle de ting, du har råbt til Gud og bedt Gud om, vil helt sikkert blive besvaret fordi vores Gud sagde, og jeg citerer "hvis mine børn vil ydmyge sig for at bede mig om, hvad de vil, vil jeg gøre det for dem". Da kristne faster og beder er et vigtigt aspekt af vores kristne vækst, er det også en del af vores kristne rejse, da det tager os til forskellige niveauer af vækst, hvilket bringer indsigt, forståelse og visdom, som vil forbedre vores vækst som kristne.

 

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelHvad siger Bibelen om forbøn
Næste artikelHvad er åndelig krigsførelsesbøn?
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.