Bønnepunkter for nogen, der mistede deres mor

0
6190

I dag skal vi beskæftige os med bønnepunkter for en, der mistede deres mor. Som kristne, når vi sørger, har vi en tendens til at finde trøst i at bede. Det er en vidunderlig måde at blive trøstet af vores skaber, da det hjælper os til at forstå Guds kærlighed til de mennesker, vi mistede eller sørger over. Ens mor siges at være ens søjle, at miste hende kan bringe stor og intens smerte for os. I situationer som denne er det tilrådeligt at vende sig til Gud og bede ham om hjælp og trøst.

Du kan også lide at læse: 20 bibelvers med sympati for tabet af en mor

Sorg kan få en til at føle sig håbløs og trøstesløs, men at vende sig til vores bibelvers og bede giver os stor hjælp. Mens vi beder for de døde, er det også en måde at trøste de levende med, at vi skal komme videre og heller ikke føle os ensomme. Gud er med os, og han vil altid få sit lys til at skinne over os altid og for evigt, og han vil aldrig lade os være alene.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Bønnepunktet er blevet indsamlet til dem, der sørger over deres mødre og har store smerter, som får dem til at føle sig håbløse og trøstesløse. Sæt din lid til Gud, og han vil altid være der for dig, uanset hvor intens din smerte er. Bed disse bønner,;

Bønspunkter

 1. Herre Jesus tak så meget for alt, hvad du gjorde for mor, da hun levede
 2. Tak for de herlige og vidunderlige dage, hun tilbragte med dig under sine dage på jorden
 3. Tak Jesus for at vise hende, at du er sandheden, livet og vejen og for at få hende til at tro på dine ord
 4. Tak Fader i himlen for at være hendes frelser, mens hun levede og efter hendes død
 5. Herlige Jesus, vi kan ikke takke dig nok for at besejre døden for os og give os evigt liv med dig i Himlen, tak fordi du besejrede døden på vegne af vores mor, som vi med sikkerhed ved hviler i din barm.
 6. Herre, vi anerkender vores synder og de fortabte sjæle synder også, behag Jesus i din uendelige barmhjertighed, giv hende tilgivelse i din Venlighed og Barmhjertighed.
 7. Herre Jesus, vi beder dig om at skinne dit lys på de fortabte sjæle, når de rejser til dit rige og renser deres sjæle.
 8. Trøst alle deres familiemedlemmer og venner, der blev efterladt, og som har så mange smerter og smerte
 9. Hjælp de kære efterladt til at forstå, at de ikke er alene, og du Gud vil gøre deres veje velstående og guide dem gennem livets rejse
 10. Giv deres kære fred.
 11. Herre Jesus, dit ord siger, at du vil trøste de trøsteløse og dem, der sørger, helbred venligst denne smerte i deres hjerte og få dem til at finde fred og trøst i deres smerter i Jesu navn
 12. Herre Jesus, dit ord siger: "Derfor skal Herrens forløste vende tilbage og komme med sang til Zion; og evig glæde skal være over deres hoved; de skal få glæde og glæde; og sorg og sorg skal flygte bort”, du har allerede lovet at få denne smerte til at forsvinde, Herre vær venlig at gøre i overensstemmelse med hvad du har lovet i Jesu navn.
 13. I dit ord sagde du igen "Jeg har set hans veje og vil helbrede ham: jeg vil også lede ham og give ham og hans sørgende trøst igen", Herre, du sagde også, at vi skulle minde dig om dit ord, hvilket er det, vi gør nu, vær venlig at gøre i overensstemmelse med hvad du har sagt om vores liv.
 14. Vi beder for de fortabte sjæle, at du hjælper dem med at finde vej til dig og hjælper dem med at drikke og spise sammen med dig i dit rige i Jesu navn.
 15. Vi beder for de sjæle, familiemedlemmer, venner, som de fortabte efterlod, at du fortsætter med at vogte dem, guide dem, finde deres veje, hjælpe dem til at fortsætte i den frelsesvandring, du har lagt for dem, og ikke fare vild.
 16. I Esajas 61 vs 3 sagde du i dit ord, at "at udnævne dem, der sørger i Zion, at give dem skønhed som aske, glædens olie til sorg, lovsangsdragt for tungens ånd; for at de kunne kaldes retfærdighedens træer, Herrens plantning, for at han kunne blive herliggjort”. Vær venlig at velsigne vores sørgende hjerte og helbrede vores intense smerter, etablere os, så vi kan blive kaldt retfærdighedens træer og blive velsignet med skønhed for vores aske, glædens olie til sorg og båret med klæder til lovprisning for vores sorg og sorger.
 17. Herre, og led ikke de familiemedlemmer og venner, de fortabte sjæle efterladt i smerter, led dem ikke ind i fristelser, bestil deres fodtrin, åbn muligheder for dem, led dem til at vandre i de gudfrygtiges råd.
 18. Herre Jesus, lad ikke morgensjælene være alene, hjælp dem til at leve gennem deres smerter og se, at du er med dem i hvert eneste skridt, de tager, ikke fører dem på vildspor Herre Jesus.
 19. Vi beder til, at lidelser ikke vil opstå igen i familien, og ingen vil dø i familien i utide, men vil alle leve for at herliggøre og erklære Herren Kristi Jesu navn i Jesu navn.
 20. Gud bringe stor trøst til familien og hjælpe dem med at glemme deres smerter og fylde deres hjerte med lykke, glæde, tilfredsstillelse, gennembrud.
 21. Hjælp den efterladte familie til at udføre deres daglige aktiviteter med lidelse og gråd igen, hjælp dem til at forstå, at du elsker deres mor så højt, og du har taget hende før de onde dage forude for at drikke og spise med dig og få dem til at se, at du' størkner igen bag dem og kæmper også for dem i Jesu navn
 22. Hjælp dem med at se dig som deres ene og sande trøster i Jesu navn
 23. Herre Jesus tak for svarene på bønnerne, vi forherliger dit sande navn og velsigner dig også for altid at være tro mod dit ord.
 24. Vi anerkender din tilstedeværelse med de ulykkelige mennesker, og velsigner dig for at give så mange løfter med dem, så de kan finde trøst i dit navn og med glæde komme videre med deres daglige aktiviteter i Jesu navn. Amen
 25. Tak Jesus for alt hvad du er, vær du ophøjet i Jesu navn. Amen
  Tak Jesus Kristus for de besvarede bønner.

 


Forrige artikelBøn peger på at bryde åget af slaveri og trældom
Næste artikelBønnepunkter for dem, der sørger
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror på, at Gud har givet enhver troende en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg mener, at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har magt til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ordet. For yderligere information eller rådgivning, kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatte mig op på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bønnegruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.