Befrielsesbønner fra kraften i miljøpagten

0
16660

I dag vil vi beskæftige os med befrielsesbønner fra kraften af ​​miljøpagten. Environmental coven er caucus for hekse i et bestemt miljø, der er beklædt med ansvaret for at terrorisere livet for mennesker omkring dette område. Hvordan at en mand vil flytte ind i et samfund på ny, og lige pludselig vil tingene ændre sig fra godt til dårligt for ham på ingen tid. Dette er kraften i miljøaftalen. De er mørkets herskere i ethvert område eller samfund, og de bestemmer, hvem der sejrer, og hvem der vil blive besejret.

Som troende sagde skriften, at vi er verdens lys, en by, der ligger på bakker, der ikke kan skjules. Og skriften sagde også, at lyset skinner i mørket, og mørket fatter det ikke. Vi burde være en terror for alle miljøer heksepagt. De burde skælve ved synet af os, fordi Gud har givet os magten til ikke blot at påføre dem frygt, men også at trampe på dem.

I mellemtiden er vi måske ikke i stand til at blive en terror for miljøpagten, før vi indser, hvem vi er. Indtil vi kommer til forståelsen af ​​vores natur og fuldt ud aktualiserer mandatet om herredømme givet os af Gud. Når vi fuldt ud aktualiserer dette, bliver vi en terror for fjendens magt. For lige så mange mennesker, hvis liv har været et fatamorgana på grund af kraften i miljøpagten, dekreterer jeg, at Guds kraft frigør dig i dag i Jesu Kristi navn. Hver heks og troldmand, der bor i dit samfund for at terrorisere dig, jeg bestemmer, at Guds vrede kommer over dem i dag i Jesu Kristi navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Bønspunkter

 • Fader Herre, jeg takker dig for din barmhjertighed, jeg ærer dig for din nåde over mit liv. Jeg takker dig, fordi du har været mit skjold og spænde, jeg ærer dig, fordi du har været mit livs beskytter, må dit navn blive højt ophøjet i Jesu Kristi navn. 
 • Herre Jesus, jeg beder om din tilgivelse. På enhver måde, som jeg har syndet og mangler din herlighed, beder jeg om, at du tilgiver mig i dag i Jesu Kristi navn. Skriften sagde, at jeg vil forbarme mig over, hvem jeg vil have barmhjertighed og medfølelse med, hvem jeg vil have det med. Herre, jeg beder, blandt dem, du vil vise barmhjertighed, regn mig værdig i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg stopper driften af ​​enhver miljøpagt, der arbejder imod mine fremskridt i livet i Jesu Kristi navn. Skriften sagde, lyset skinner og mørket fatter det ikke. Far, jeg beder til, at du vil få mit lys til at skinne frem, så mørkets pagt i mit samfund ikke vil være forbi for at forstå det i Jesu Kristi navn.
 • Herre Jesus, der er skrevet, vi har fået et navn, der er over alle andre navne, at ved omtalen af ​​navnet Jesus skal hvert knæ bøje sig, og hver tunge skal bekende, at han er Gud. Jeg bestemmer i Jesu Kristi navn, enhver pagt af hekse og troldmænd, der arbejder imod mig, bøjer mig for mig i dag i Jesu Kristi navn
 • Fader Herre, jeg bestemmer, at Guds vrede hævn vil komme over enhver fjendens magt, der arbejder imod mit liv og fremskridt i dag. Enhver miljøpagt, der forårsager begrænsning og stagnation i mit liv, bestemmer jeg af himlens autoritet, mister dine kræfter i dag i Jesu Kristi navn
 • Far, jeg er imod enhver form for alt for tidlig død i mit samfund i Jesu Kristi navn. Skriften sagde, at jeg ikke skal dø, men leve for at forkynde Herrens gerninger i de levendes land. Ethvert dødsangreb over mit liv begået af heksenes miljøpagt, dekreterer jeg, at sådanne angreb annulleres i dag i Jesu Kristi navn
 • Fader Herre, du har givet os magten til at dominere og undertvinge jorden. Jeg tager magten fra enhver hekseaftale i dag i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer, at de ikke længere skal have herredømme over mig i Jesu Kristi navn
 • Enhver dæmonisk kæmpe i mit samfund, som fjenden bruger til at underlægge sig menneskers liv i mit samfund, dekreterer jeg, at Guds vrede kommer over en sådan kæmpe i dag i Jesu Kristi navn. Åh, du stærke mand, der står ved byens port for at forhindre gode ting i at komme ind i byen, jeg bestemmer, at du falder i dag i Jesu Kristi navn
 • Fader Herre, jeg beder til, at helligåndernes kraft vil sænke sig mægtigt ind i mit samfund og mætte enhver mørkets magt. Der er skrevet, at det træ, som min far ikke har plantet, skal rives op med rode. Hver rod af mørke i mit miljø, der er plantet for at forarme livet for mennesker omkring mit samfund, dekreterer jeg, at Guds kraft vil ødelægge sådanne rødder i dag i Jesu Kristi navn
 • For det er skrevet, forkynd noget, og det skal stadfæstes. Jeg bestemmer ved himlens autoritet, enhver mørkets magt, der arbejder imod evangeliets fremskridt i mit samfund, jeg bestemmer, at du brænder i dag i Jesu Kristi navn
 • Enhver forfædres magt, der kæmper med Kristi evangelium i mit samfund. Enhver dæmonagent, der arbejder imod fremskridtet af Guds rige i mit samfund, lad Guds hævn komme over jer alle i dag i Jesu Kristi navn
 • Jeg taler til mit samfunds land, hør Herrens ord, du vil ikke længere huse mennesker i mørket i Jesu Kristi navn. For skriften siger, at jorden tilhører Gud og dens fylde, verden og alt, hvad der bor i den. Jeg taler til jorden i mit samfund, fra i dag vil du være utilpas for enhver mørkeagent at bo i Jesu Kristi navn.

 

 


EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.