Befrielsesbønner mod åndelig magtesløshed

0
14592

I dag skal vi beskæftige os med befrielsesbønner mod åndelig magtesløshed. Vi er ikke fysiske, vi er åndelige væsener. Der er ikke noget fysisk over os. Før noget manifesterer sig i det fysiske, skal der have været en kontakt i åndens riger. Før Jakob kunne eje sin ejendom og aktivere Guds pagt over sit liv, havde han et åndeligt møde. Det var lige efter mødet, at hans liv begyndte at tage form fysisk. Før Job blev påført og fik ham til at lide frygteligt, var der en kontakt i åndeverdenen. Fjenden og anklageren havde anklaget ham over for Gud, hvilket førte til, at Jobs tro blev prøvet.

Fordi alt ved os sker fra åndens rige, før det begynder at manifestere sig i det fysiske område, det er derfor, vi som troende skal være åndeligt stærke. En troende, der er magtesløs åndeligt, vil blive kastet rundt af fjenden, og han/hun vil ikke være i stand til at slippe fri fra fjendens greb. Åndelig magtesløshed vil gøre en mand sårbar over for fjendens angreb. Du undrer dig måske over, hvordan du ved, om du oplever åndelig magtesløshed.

En af de første ting du vil opleve er dovenskab i bønnens sted. I det øjeblik du opdager, at du oplever svaghed, når som helst du ønsker at bede, er det et tegn på åndelig magtesløshed. Når man bliver bønløs som kristen, bliver man åben for angreb. Herfra kan du blive angrebet fra søvnen, bare fordi du er blevet åndeligt magtesløs. Jeg bestemmer ved himlens autoritet, styrke kommer til dig i dag i Jesu Kristi navn. Enhver form for åndelig magtesløshed, der gør dig sårbar over for fjendens angreb, bestemmer jeg, at du Herre skal styrke dig i dag i Jesu Kristi navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Bønspunkter:

 • Fader Herre, jeg takker dig for din nåde over mit liv. Jeg takker dig for din barmhjertighed, der har holdt mig så langt. For skriften siger, at det er ved Herrens barmhjertighed, at vi ikke fortæres. Jeg takker dig for din barmhjertighed, som varer evigt over mit liv. Jeg takker dig for din trofasthed over mit liv, må dit navn blive højt ophøjet i Jesu Kristi navn. 
 • Fader Herre, jeg beder om syndens tilgivelse. Skriften sagde, at vi ikke kan fortsætte med at leve i synd og bede om, at nåden er i overflod. Jeg beder om, at du ved din nåde vasker mine synder bort i dag i Jesu Kristi navn. Skriften sagde, at den, der skjuler sin synd, ikke vil have fremgang, men den, der bekender dem og forlader dem, skal finde barmhjertighed. Herre, jeg skjuler ikke min synd for dig, jeg beder om, at du vil forbarme dig over mig i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, hver synd i mit liv, der gør mig magtesløs i åndens rige, beder jeg til, at du tilgiver mig i dag i Jesu Kristi navn. Herre, den byrde af synd, som fjenden har holdt på mig for at tynge mig åndeligt, Fader, jeg beder til, at du løfter den byrde af mig i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg kommer imod enhver form for åndelig magtesløshed i mit liv. Jeg bestemmer, at du i dag udgyder din ånd mægtigt over mig i Jesu Kristi navn. For skriften siger, at hvis kraften fra ham, der oprejste Kristus fra de døde, bor i dig, vil den levendegøre dit dødelige legeme. Herre, jeg beder til, at du frigiver din ånd over mig i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg priser, at du frigiver magt over mig i dag i Jesu Kristi navn. For der er skrevet, I skal få kraft, når Helligånden kommer over jer. Far, jeg beder til, at du vil sende din hellige ånd ned i mit liv. Ved den hellige ånds kraft modtager mit åndelige liv styrke i Jesu Kristi navn. 
 • Fader Herre, jeg modarbejder fjendens angreb over mit liv i Jesu Kristi navn. Jeg ophæver fjendens dagsorden over mit liv i dag. Jeg bestemmer af himlens autoritet, at hvert af deres angreb går tilbage til dem i syv fold i Jesu Kristi navn. 
 • Men dette er, hvad Herren siger: "Ja, fanger vil blive taget fra krigere og plyndre hentet fra de hårde; Jeg vil strides med dem, der strides med dig, og dine børn vil jeg frelse. Herre, du har lovet via dit ord, at du vil tage fangerne fra krigeren, plyndringen du vil hente fra de hårde. Du sagde, at du vil skændes med dem, der kæmper med mig. Jeg bestemmer af himlens autoritet, at hvert fjendens angreb mod mit liv er annulleret i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg beder til, at den hellige ånds kraft vil være min vejleder. Når jeg skal vågne op af søvnen og bede om, at den hellige ånd vil tænde mig, når jeg skal studere ordet, vil helligånden holde mig vågen. Fra i dag afviser jeg enhver form for åndelig slaphed i Jesu Kristi navn. 
 • Fader Herre, jeg bestemmer, at mit indre menneske skal modtage Guds kraft. På ethvert område, hvor mit indre menneske har brug for styrke, dekreterer jeg af himlens autoritet, at styrke er tilgængelig for det i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg beder om en frisk frigivelse af overnaturlig kraft til mit åndelige væsen. Hver eneste gang fjenden har gjort mit åndelige væsen til slave, dekreterer jeg med himlens autoritet, at den modtager styrke i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Fra i dag er jeg fri fra syndens magt. Fra i dag er jeg fri fra den åndelige magtes trældom. Jeg bestemmer med himlens autoritet, at enhver mørkets magt, der tidligere har overstrålet mig, mister deres magt over mig i Jesu Kristi navn. Tak Herre for at besvare bønner, tak fordi du er Gud, for i Jesus mest dyrebare navn har jeg bedt. Amen. 

 

 

 


Forrige artikelBønspunkter mod trældom af hårdt arbejde
Næste artikelBønpunkter mod mulighedsspildende og skæbneødelæggere
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror på, at Gud har givet enhver troende en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg mener, at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har magt til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ordet. For yderligere information eller rådgivning, kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatte mig op på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bønnegruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.