Bønnepunkter for ydmyghedens hjerte

0
9339

I dag vil vi beskæftige os med bønnepunkter for ydmyghedens hjerte. Ydmyghedens hjerte er en gave fra Gud. Hvis du nogensinde har set hvordan rigdom og status beruser en mand, vil du forstå, at det at være rig og stadig ydmyg er en gave. I mellemtiden afskyr Herren en mand med stolthedens ånd. Skriften sagde Ordsprogene 29:23 Et menneskes stolthed vil sænke ham, men den ydmyge i ånden vil beholde ære. En mand, der er fyldt med stolthed, kan ikke få noget fra Gud, fordi Herren afskyr stolthed. Men manden med et hjerte af ydmyghed vil blive æret.

Kristus var ydmyg i alt, hvad han gjorde. På trods af sin status som et himmelsk væsen var han stadig ydmyg, selv til døden på korset. Ydmyghedens hjerte kan ikke overbetones. Uanset om du er en leder i kirken eller bare medlem af en religiøs sekt, vil ydmyghed bringe dig langt ud over, hvad stolthed ville gøre. Naturligvis bringer magt og rigdom stolthed frem i mennesket. Men hvis du ønsker ydmyghedens hjerte, kan Herren give dig det.

Nogle gange påfører fjenden de troende med stolthedens ånd, så de kan synde mod Gud og mangler hans herlighed. Stolthedens ånd kom ind i Saul, og riget blev taget fra ham. David viste stolthedens ånd, og han blev hårdt straffet for det. Lad ikke fjenden påføre dig stolthedens ånd. Bed Gud om ydmyghedens hjerte. Som kirkeleder har du brug for ydmyghedens hjerte for at tjene flittigt. Den, der tror, ​​han er for stor til at tjene, sådan en er for lille til at lede. Jeg beder til, at så mange af jer, der ønsker ydmyghedens hjerte, må det blive frigivet til jer i dag i Jesu Kristi navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Bønspunkter

 • Fader Herre, jeg takker dig for din nåde og barmhjertighed over mit liv og min familie. Jeg takker dig for din beskyttelse. Jeg takker dig for din barmhjertighed, som varer evigt over mit liv. Det er ved din nåde, at jeg ikke fortæres. Jeg takker dig for din gunst, må dit navn blive højt ophøjet i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg beder om syndens forladelse, på enhver måde som jeg har syndet og mangler din herlighed, Herre, jeg beder om at du tilgiver mig. Jeg beder dig vaske mig med dit dyrebare blod. Hvis min synd er så rød som Scarlett, skal de gøres hvidere end sne, hvis de er røde som karmosinrøde, skal de gøres hvidere end uld. Herre, jeg beder til, at du vasker mig grundigt med dit blod i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Fader Herre, jeg beder om ydmyghedens nåde. Jeg beder til, at du giver mig ydmyghedens hjerte i dag i Jesu Kristi navn. Jeg beder dig give mig ydmyghedens hjerte i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg beder til, at du fjerner stenhjertet og erstatter det med kødets hjerte i Jesu Kristi navn. Far, jeg beder til, at du giver mig et nyt hjerte, et hjerte, der er enkelt og sandt, far Herre, giv mig dette hjerte i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg kommer imod stolthedens ånd i mig. Jeg bestemmer, at enhver ånd, der får mig til at føle mig stolt, jeg beder til, at du tager den ånd ud i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg kommer til hver stædigheds dæmon i mit hjerte i dag. Jeg irettesætter sådanne dæmoner i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg ønsker at være som Jesus i fri ånd og ydmygt hjerte. Jeg beder dig frigive denne nåde over mig i dag i Jesu Kristi navn. Jeg nægter at være underlagt fjenden, der vil gøre mig stolt. Jeg bestemmer ved kraften i Jesu Kristi navn, at stolthedens ånd kommer bag mig i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg beder om den rigtige slags hjerte. Hjertet, der elsker betingelsesløst. Hjertet, der accepterer skylden og tolererer mennesker, jeg beder dig om at give mig dette hjerte i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, som leder i min kirke beder jeg om nåden til ikke at se mig selv bedre end mine efterladte. Jeg beder om nåden til at være ydmyg, selv når jeg leder de mennesker, du har overgivet i mine hænder i Jesu Kristi navn.
 • Herre, jeg beder til, at du vil give mig hjertet af tjeneste og ydmyghed til mit folk og nation i Jesu Kristi navn. 
 • Far, stolthedens ånd, der får en til at blive en fjende af Gud. Ånden, der vil få det til at være ulydige Guds befaling, jeg beder til, at du tager den ånd ud i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg vil ikke være besat af stolthedens og stædighedens dæmon i Jesu Kristi navn. Jeg ødelægger fjendens planer om at påføre mig stolthedens dæmon i Jesu Kristi navn.
 • Herre, jeg beder til, at du giver mig nåden til at stole på og adlyde dig, selvom befalingen ikke giver mening for mennesker. Jeg beder om nåden til aldrig at tvivle på eller stille spørgsmålstegn ved din vilje og formål med mit liv i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg beder dig om ikke at efterlade mit liv tomt. Jeg beder om din ånd, der vil lære mig. Din ånd, der vil guide og vise mig vejen, jeg beder dig om at give mig den ånd i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg beder om nåden til at stå med dig til enden. Jeg ønsker ikke at svaje væk fra dig af rigdom eller magt. Jeg beder om, at du giver mig nåden til at bevare min tørst og hunger efter Himmeriget, overordnet mere end nogen anden ting i livet i Jesu Kristi navn. 
 • Tak far, fordi du har besvaret min bøn, må dit navn blive ophøjet for evigt i Jesu Kristi navn.  

 


KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelBønpunkter for ualmindelig guddommelig gunst og velsignelse
Næste artikelBønnepunkter for åben himmel i marts
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.