Pagtsbøn fra Badlucks ånd

3
11095

I dag skal vi beskæftige os med det frelsens bønner fra ulykkens ånd. Nogle gange føler man, at man er uheldig, når man skal gøre nogle gode ting. Mange gange er denne prøve fra Gud for at opbygge vores tro på ham. Abraham må også have følt det på samme måde, efter at Gud lovede at gøre ham til far til mange nationer. Imens har Abraham ikke engang et eneste barn på det tidspunkt. Andre gange kan uheld komme som et resultat af talte ord i en mands liv eller fjendens pine.

Lad os undersøge Jabez 'liv. Skriften fik os til at forstå, at Jabez var mere hæderlig end sine mænd. På grund af den smerte, hun oplevede under hans fødsel, kaldte hans mor ham dog Jabez, hvilket er ganske synonymt med sorg. 1 Krønikebog 4: 9-10 Jabez var mere hæderlig end sine brødre. Hans mor havde kaldt ham Jabez og sagde: "Jeg fødte ham af smerte." Jabez råbte til Israels Gud: ”Åh, at du ville velsigne mig og forstørre mit område! Lad din hånd være med mig, og hold mig fra ondt, så jeg bliver fri for smerte. ” Og Gud imødekom sin anmodning.

Inden Jabez råbte til Gud om velsignelse, var der et mærke på ham. Dette mærke modstår velsignelse eller fordel fra Jabez 'liv. Da Jabez opdagede dette, måtte han råbe til Isreals gud for at adskille ham fra forbandelsen i forbindelse med hans fødsel. En forbandelse forårsager ofte Badluck. Denne forbandelse kan være fra forældre. Det kunne være en generations cursuse påvirker en bestemt familie eller husstand, og når du først er fra den familie, bliver du også påvirket.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Godt at vide, skriften fik os allerede til at forstå, at Kristus har reddet os fra lovens forbandelse, fordi forbandet er ham, der hænges på træet. Kristi død og opstandelse har fjernet vores navn fra listen over forbandede mennesker. Når en mand påvirkes af ulykkens ånd, vil han blive fritaget fra listen over succesfulde mennesker. Hvis hver anden person gør noget og får det rigtigt, vil en mand, der er plaget af ulykkens ånd, have svært ved at gøre gode ting. Du går til en jobsamtale, alle andre ansøgere bliver ansat, og kun du bliver afvist.


Ulykkens ånd vil også påvirke din hjælper, eller også vil alle, der har lovet at hjælpe dig, ikke kunne opfylde deres løfte til dig. De fleste gange er det ikke, at de ikke ønsker at opfylde det, men badluck -ånden har holdt dem nede. I det øjeblik de lover at hjælpe dig, vil det ikke længere gå godt for dem som før; på grund af dette vil de ikke kunne hjælpe dig. Det kan også skjule dig for din hjælper eller skabe fjendskab mellem dig og den person, der er bestemt til at hjælpe dig. I et sådant tilfælde vil du kun opdage, at når folk kommer til din hjælper, får de hjælp. Når nogen kommer ind i hans hus med tårer, kommer de altid smilende ud. Desværre vil historien ændre sig i det øjeblik, du træder dine fødder ind i huset.

Hvis ulykkens ånd har plaget dig, har jeg gode nyheder til dig i dag. Gud har lovet at ødelægge den ånd. Og jeg taler som et orakel af Gud, hver uheldsdæmon, der påvirker dit liv, jeg beder om guddommelig adskillelse mellem dig og det i dag i Jesu navn. Hver ulykke, der plager dit liv, Guds ild brænder det ned i dag i Jesu navn.

Bønspunkter

 • Fader Herre, jeg velsigner dig for denne store dag. Jeg forstørrer dig, fordi du er Gud. Jeg takker dig for din nåde og beskyttelse over mit liv. Må dit navn blive højt ophøjet i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer imod enhver ånd af uheld, der forårsager problemer i mit liv i dag. Jeg bestemmer, at ilden fra det hellige spøgelse vil ødelægge denne ånd i Jesu navn.
 • Herre, hver forbandelse, der virker imod min vækst i livet, hver forbandelse, der virker imod min skæbne, ødelægger jeg dig i dag i Jesu navn.
 • Fra i dag frigør jeg mig selv fra enhver lovens forbandelse i Jesu navn. Skriften sagde: Kristus forløste os fra lovens forbandelse ved at blive en forbandelse for os. Jeg befrier mig fra enhver dæmonisk forbandelse, der plager mit liv i Jesu navn.
 • For det er skrevet, hvis Gud er for os, hvem kan være imod os. Jeg bestemmer ved himmelens autoritet, hver ulykkeånd, der har fået min hjælper til at hade mig, jeg irettesætter dig i dag i Jesu navn. Din uheldige ånd, der er imod, jeg ødelægger dig i dag i Jesu navn.
 • Herre, hver dæmonisk ytring, der er blevet forkyndt i mit liv, ophæver jeg dem ved Helligåndens ild. Skriften sagde: Hvem taler, og det sker, når Gud ikke har talt? Jeg bestemmer, at i løbet af mit liv skal Guds planer og dagsorden alene stå i Jesu navn.
 • Skriften sagde, at den ånd, du modtager, ikke gør dig til en slave. Jeg bestemmer ved den Højestes magt; Jeg er ikke mere slave af ånden for uheld i Jesu navn.
 • Herre, enhver form for vildfarelse, der påvirker mit liv, hver ånd, der ændrer min identitet, hvor jeg skal få hjælp, jeg bestemmer, at Guds ild brænder sådanne dæmoner i dag i Jesu navn.
 • Herre, hver ond beklædningsgenstand, der er lagt på mig, gør det svært for min skæbnesvangre at finde mig; Jeg tændte tøjet i dag i Jesu navn. Hvert hatbeklædning, som fjenden har påført mig, skaber fjendskab mellem min hjælper og mig; Jeg tændte tøjet i dag i Jesu navn.
 • Far, jeg ødelægger enhver beklædningsgenstand af onde konsekvenser over mit liv i dag i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer ved himmelens autoritet, når jeg går på jagt efter gode ting, skal jeg finde dem. Når jeg banker på, åbnes døre for mig; når jeg spørger, modtager jeg i Jesu navn.
 • Fra i dag profeterer jeg ikke mere skuffelse i Jesu navn. Fra i dag ødelægges løfte og fiasko i mit liv i Jesu navn.
 • Fra i dag er der ikke flere fejl i Jesu navn. Jeg profeterer succes i mit væsen i dag i Jesu navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelPagtsbønner om tilgivelse
Næste artikel5 Konsekvenser af ugudelighed
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

3 KOMMENTARER

 1. God dag bror

  Lad os blive enige om at bede om næsten der, bede om total frihed fra denne ånd i Jesu navn. Denne ånd ændrer folks beslutninger vedrørende eventuelle fremskridt i mit liv. Folk begynder at skifte mening, når gennembruddet er ved målstregen. Hvis det er generation, lad det blive brudt af Jesu blod.

  Hilsen
  Vær velsignet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.