Fem måder at bede i åndelig krigsførelse

0
15810

I dag vil vi lære de fem måder at bede på Spiritual Warfare. Livet er en krigszone. Vi er krigere. Vi må ikke udvise slaphed. Skriften formaner os i bogen af Efeserne 6: 11-12-13 Tag hele Guds rustning på, så du kan være i stand til at stå imod djævelens vildskab, eller vi kæmper ikke mod kød og blod, men mod fyrstedømmer, mod magter, mod herskerne over mørke i denne tidsalder, mod åndelige værter af ondskab i de himmelske steder. Tag derfor hele Guds rustning op, så du kan modstå i den onde dag og have gjort alt for at stå.

Denne del af skriften har forklaret vores type krigsførelse. Vores kamp er ikke fysisk, fordi vi ikke kæmper mod kød og blod, men herskere, fyrstedømmer og magter på høje steder. At dømme efter denne slags kamp må vi ikke vise nogen form for svaghed. Vi skal være forberedte hele tiden. Godt at vide, Gud har lovet os sejr over enhver magt og mørke gennem kraften i Jesu navn. Det betyder dog ikke, at der ikke er kamp. Vi skal stadig deltage i åndelig krigsførelse.

At vide, hvordan man beder i åndelig krigsførelse, hjælper meget med at sikre, at sejren er konstateret. Åndskrig er ikke som den almindelige bøn. Disse er bønner om frihed, om dominans, for genoprettelse. De er ikke den type bøn, der bedes højtideligt. Da disse bønner er vigtige, gør det ineffektivt at kende de bedste måder at bede dem på. Når du beder, skal du gøre det med forståelse og bevidsthed.

Fem måder at bede i åndelig krigsførelse

1. Bed i Ånden

At bede i ånden handler ikke kun om at tale i tunger under bøn. Selvom tale i det hellige spøgelse er en almindelig måde at bede i ånden, er der dog mere ved det. At bede i ånden kommer med at kende og forstå ordet.

Når du studerer ordet, er der en fortolkning gennem den hellige ånds kraft. Når fortolkningen kommer, tændes du i din ånd for at bede ved hjælp af ordet. Guds ord er et sværd. Hebræerbrevet 4:12 Thi Guds ord er levende og kraftfuldt og skarpere end noget tveægget sværd, der gennemborer selv til opdeling af sjæl og ånd og led og marv og er en forskel på tanker og hensigter af hjertet.

At bede i åndelig krigsførelse er aldrig fuldendt uden at bede i ånden. At bede i ånden er ikke effektivt, før ordet er sendt ud. Mens man beder i ånden, er det også vigtigt at bede i det hellige spøgelse. Disse er ukendte tunger, der er klare for Gud. Når du taler i det hellige spøgelse, bliver du en territorial kommandant i åndens rige. Du udtaler dig med ord, der ligger uden for menneskets forståelse.

2. Bed uden ophør

Du bør ikke kun starte når du er i problemer. Lær at bede, selvom tingene ser normale ud. I trængselsdage får du ikke nok styrke til at kæmpe tilbage. For eksempel har du ikke al styrke til at bede inderligt, når en frygtelig sygdom rammer dig. Så vil du også miste alle styrker til at bede, når du er bekymret. Din frelsende nåde i løbet af denne tid vil være år med frugtbar bedetid, du har arbejdet på.

Du skal vide, at en fighter ikke er en mester i kraft af, hvad der skete i kampringen. Han er en mester gennem timerne med forberedelse. Han kommer kun ind i ringen for at vise alt, hvad der er blevet øvet. Sådan er åndelig krigsførelse også. Du bliver ikke en sejrherre, når problemer kommer; du bliver en sejrherre gennem de år eller dage med forberedelser, du har foretaget. Det er det, der holder dig i gang i øjeblikke med problemer.

3. Hurtig og bed

Mathew 17:21 Men denne slags går ikke ud, bortset fra ved bøn og faste. ”

Intet bevæger sig af sig selv, medmindre der er en ekstern kraft. Du må ikke afvise offerstedet, når du bekæmper åndelig krigsførelse. Modstanderen hviler ikke dag og nat; hvorfor skulle du blive som troende? Du bør intensivere dit bønneliv med faste.

Dette var Kristi svar, da apostlene spurgte, hvorfor de ikke kunne udføre visse mirakler som Jesus. Mirakel vil ikke ske, medmindre der er faste og bøn. Selv Kristus den øverste var fastende i fyrre dage og nætter, før han påbegyndte sit arbejde her på det. Du skal lære at faste som kristen. Nogle sejre kommer ikke, medmindre du har fastet.

Mens bøn er en kraft, der driver svar, er faste den energi, der gør kraften overbevisende.

4. Bed med tro

Hebræerne 11: 6 Men uden tro er det umuligt at behage ham, for den, der kommer til Gud, må tro, at han er, og at han er en belønner for dem, der flittigt søger ham.

Du beder til Gud, men du har ikke tro på ham. For at du kan modtage fra Faderen, skal du tro på styrken af ​​hans magt. Du må tro, at der eksisterer, og han er stærk nok til at vende den situation om.

Din tro skal være stærk; du skal have en overbevisning i dit hjerte om, at Gud kan give dig sejr. Vi er mænd med et fantastisk syn. Vores syn er i vores tro på, at vores himmelske far er magtfuld, og at han har erobret verden. Du skal først indtaste denne tro, og så vil sejren komme.

5. Bed med Kristi blod

Åbenbaring 12: 11 Og de besejrede ham ved Lammets blod og ved deres vidnesbyrd, og de elskede ikke deres liv til døden.

Kristi blod er en løftestang for os troende. For at forløsningen kan komme, skal der ske en udgydelse af blodet. For at sejre over synden måtte Kristus udgyde sit blod. Tilsvarende, for åndelig krigsførelse, er blodet stadig tilstrækkeligt til at sikre sejr.

Skriften siger, og de overvandt ham med lammets blod. Når du beder åndelig krigsførelse, skal du altid understrege blodet. Kristi blod er udgydt, og det fortsætter med at flyde på Golgata. Dette fortæller os, at blodets styrke er evig.

 

Forrige artikelBønpoint til daglig velsignelse
Næste artikelKraftfulde bønnepunkter for god nattesøvn
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.