Salme 18 Betydning Vers af Vers

0
11174

 

I dag har vi at gøre med Salme 18, der betyder vers for vers. Denne Salme er en kombination af Thanksgiving og vurdering af, hvad Gud har gjort, og ting, som han kunne gøre. Hvis du virkelig forstår Guds natur, vil du kende virkeligheden i denne Salme.

Vi beder om, at når vi er ved at analysere dette skriftsted, vil herrens ånd åbne vores forståelse i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at kød ikke skal finde et sted i vores sind i Jesu navn. Den guddommelige ånd, der afslører de dybe ting fra Gud, vil arbejde med os, når vi går videre i Jesu navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Jeg vil elske dig, Herre, min styrke. Herren er min klippe og min fæstning og min befrier; min Gud, min styrke, som jeg vil stole på; min spænder og min frelses horn og mit høje tårn. Jeg vil påkalde Herren, som er værdig til at blive rost; så skal jeg blive frelst fra mine fjender. Dødens sorg omgik mig, og de ugudeliges oversvømmelser gjorde mig bange. Helvedes sorger omgik mig: dødens snarer forhindrede mig. I min trængsel råbte jeg til Herren og råbte til min Gud: han hørte min røst ud af hans tempel, og mit råb kom foran ham, ja, i hans ører. Derefter ryste jorden og skælvede; også grundene til bakkerne bevægede sig og blev rystede, fordi han blev vred. Der gik en røg op af hans næsebor, og ild fra hans mund fortærede: kul blev antændt af det. Han bøjede også himlen og kom ned, og mørket var under hans fødder. Og han red på en kerub og fløj; ja, han fløj på vindens vinger. Han gjorde mørke til sit skjulte sted; hans pavillon omkring ham var mørkt vand og tykke skyer af himlen. Ved den lysstyrke, der var foran ham, passerede hans tykke skyer, haglsten og ildkul.


Disse første vers lagde vægt på Guds kraft. Salmisten erklærede sin kærlighed til Gud på grund af de vidunderlige ting, som herren har gjort. Han erklærede, at han råbte til herren i sin nød, og herren frelste ham. Med styrke af sin højre hånd fortærede han sine fjender.

Gud er så magtfuld, og han er altid klar til at redde sit folk. De, der påkalder herrens navn, skal ikke beskæmmes. Når vi er i problemer, er dette en salme af håb for os alle, at Gud er i stand til at redde os fra vores problemer. Vi skal bare påkalde hans navn, så bliver vi frelst.

Herren tordnede også i himlen, og den højeste gav sin stemme; haglsten og ildkul. Ja, han sendte sine pile ud og spredte dem; og han skød lyn ud og utilfredse dem. Derefter blev vandkanalerne set, og verdens fundamenter blev opdaget ved din irettesættelse, o Herre, ved eksplosionen af ​​dine næsebor. Han sendte ovenfra, han tog mig, han trak mig ud af mange farvande. Han frelste mig fra min stærke fjende og fra dem, der hadede mig, for de var for stærke for mig. De forhindrede mig i min ulykkes dag, men Herren var mit ophold. Han førte mig også ud på et stort sted; han frelste mig, fordi han glædede sig over mig. Herren belønnede mig efter min retfærdighed; efter mine hænders renhed har han lønnet mig. Thi jeg har holdt Herrens Veje og ikke ugudeligt vendt fra min Gud. Thi alle hans Domme var for mig, og jeg afskød ikke hans vedtægter fra mig. Jeg var også oprejst foran ham, og jeg holdt mig fra min misgerning. Derfor har Herren lønnet mig efter min retfærdighed, efter mine hænders renhed i hans syn.

Du har hørt, at mange er de retfærdiges lidelser, men herren er trofast for at frelse ham fra det hele. Han ville ødelægge dine fjender med haglsten og ildkul. Man skal dog være trofast mod herren og være retfærdig. En del af skriftstedet sagde, at Gud vil belønne dig efter min retfærdighed og renhed i mine hænder.

Vi skal sikre, at vores hænder er rene. Skriften sagde, at hvis et menneskes vej behager Gud, vil han få ham til at finde nåde i menneskers øjne. Når vores veje behager faderen, vil vi ikke kun finde gunst i menneskers øjne, men også i Guds øjne.

Med den barmhjertige vil du vise dig barmhjertig; med en oprigtig mand viser du dig oprejst; Med det rene vil du vise dig ren; og med den falske vil du vise dig forkert. Thi du frelser det trængte Folk; men vil bringe højt udseende ned. For du lyser mit lys: Herren min Gud vil oplyse mit mørke. For ved dig har jeg løbet gennem en gruppe; og ved min Gud sprang jeg over en mur. Hvad Gud angår, er hans vej perfekt: Herrens ord er prøvet: han er en spænder for alle dem, der stoler på ham. For hvem er Gud undtagen Herren? eller hvem er en klippe undtagen vor Gud? Det er Gud, der omgiver mig med styrke og gør min vej perfekt. Han gør mine fødder som hinder og sætter mig på mine højhøje. Han lærer mine hænder at krige, så en bue af stål brydes af mine arme. Du har også givet mig din frelses skjold, og din højre hånd holder mig op, og din mildhed har gjort mig stor.

Gud behandler os på samme måde som vi behandler andre. Du kender en del af herrens bøn, som tilgives os vores overtrædelser, ligesom vi tilgiver dem, der overtræder os. Når vi tilgiver andre mennesker, vil Gud også tilgive vores synder. Når vi viser barmhjertighed over for andre mennesker, vil Gud også være barmhjertig over for os.

Disse vers sagde lige, hvordan Gud forholder sig til os, når vi præsenterer os for ham.

Du har forstørret mine skridt under mig, så mine fødder ikke gled. Jeg har forfulgt mine fjender og overhalet dem; jeg vendte heller ikke tilbage før de blev fortæret. Jeg har såret dem, så de ikke kunne rejse sig; de er faldet under mine fødder. Thi du har bundet mig med styrke til kampen; du har underlagt mig de, der rejste sig imod mig. Du har også givet mig mine fjenders hals; for at jeg kan ødelægge dem, der hader mig. De råbte, men der var ingen, der frelste dem; endog til Herren, men han svarede dem ikke. Så slog jeg dem små som støvet for vinden: Jeg kastede dem ud som snavs på gaderne. Du har frelst mig fra folks stræben; og du har gjort mig til hedningernes hoved; et folk, som jeg ikke kendte, skal tjene mig. Så snart de hører om mig, skal de adlyde mig; de fremmede skal underkaste sig mig. Fremmede skal forsvinde og være bange for deres nærmeste steder. Herren lever; og velsignet være min klippe; og lad min frelses Gud ophøjes. Det er Gud, der hævner mig og undertrykker folket under mig. Han redder mig fra mine fjender; du løfter mig op over dem, der rejser sig imod mig; du har reddet mig fra den voldelige mand. Derfor vil jeg takke dig, Herre, blandt hedningerne og synge dit navn. Stor befrielse giver han sin konge; og viser barmhjertighed til hans salvede, til David og til hans afkom til evig tid.

På grund af Herrens store velsignelser og udfrielse takker salmisten Gud. Thanksgiving låser op for døren til det overnaturlige gennembrud for os. Når vi takker herren, låser den op for anden velsignelse, der endnu ikke er frigivet for os.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelSalme 78 Betydning Vers af vers
Næste artikel5 bibelvers du skal huske og hvorfor
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.