Bønpunkter at sige, inden de går til interview

0
15604

I dag vil vi beskæftige os med bønpunkter, før vi går til interview. Der er hundreder af tusinder af kandidater i Nigeria, som ikke har det arbejde. En hel del jobannoncer flyver dagligt over internettet, men kun få mennesker er i stand til at sikre en ansættelse fra jobannoncerne. Der er kandidater, der har mistet antallet af antallet af gange, de har hørt denne populære sætning, Du kan gå nu, vi vender tilbage til dig.

Selv om det er vigtigt at studere hårdt og træffe de nødvendige forberedelser inden interviewet, må man ikke forsømme bønens sted. Der er et stort antal job, som du ikke kan få ved hjælp af kvalifikationer bortset fra nåde. Guds nåde er sådan, at eksisterende protokoller i lang tid vil blive brudt bare på grund af et individ. Når du forstår begrebet nåde, vil du elske det og aldrig tage det for givet igen.

Når du vil gå til et interview, er det vigtigt at vide, at du ikke er den eneste, der har fået invitationen til jobinterviewet. Du skal også der for at møde et ekspertpanel, der vil studere dig med fire øjne, så de kan kende dit styrke- og svaghedsområde. I en situation, hvor der er flere muligheder at vælge imellem, har du ikke råd til at være mindre. Du skal bare være den bedste, du kan være på det tidspunkt. I mellemtiden siger skriften i bogen om Esajas 45: 2 'Jeg vil gå foran dig og gøre de skæve steder lige; Jeg knuser kobbersportene og skærer jernstængerne. Uanset antallet af mennesker, der er blevet kaldt til interviewet, når succes går foran dig, er succes sikker.

Så mange unge har oplevet andet end afvisning hele deres liv. Selv på steder, hvor det ser ud til, at deres uddannelse opfylder kravene til stillingen, opfylder de stadig skuffelse. Gud er ved at vende din historie rundt. Han vil give dig sejr over afvisning. Jeg erklærer som et orakel af Gud, overalt hvor du er blevet afvist, må Guds hænder ændre din historie i Jesu navn. Inden du går ud til interviewet, skal du bruge følgende bibelvers og bønpunkter til bønner og forvente mirakel som aldrig før.

Bønspunkter:

 

 • Herre, jeg takker dig for en ny dag. Dette er den dag, som herren har skabt, og jeg vil glæde mig og være glad for det. Jeg overgiver denne dag til dine hænder herre, lad det ende med glæde i Jesu navn.
 • Fader Herre, siger skriften For af nåde er du blevet frelst ved tro. Og dette er ikke din egen handling; det er Guds gave. Herre, jeg beder om, at du vil velsigne mig med din nådes gave i Jesu navn.
 • Fader Lord, ligesom Esther så gunst i kongens øjne, beder jeg om, at du vil lade mig finde nåde i de interviewendes øjne i Jesu navn. Jeg beder om, at din ånd vil gå foran mig og udjævne alle de bjerge, der måske vil opstå mod mig ved interviewet i Jesu navn.
 • Skriften siger, at hvis nogen mangler visdom, så lad ham bede fra Gud, der giver liberalt uden plet. Herre, jeg beder om, at du vil velsigne mig med visdom til at svare korrekt i Jesu navn. Jeg beder om, at du vil beskytte min tunge med flid og nåde for at udtrykke mig med grundighed og charme i Jesu navn.
 • Herre, uanset min uddannelse, beder jeg om, at din nåde vil tale for mig i dag i Jesu navn. Når jeg åbner min mund for at udtale ord som svar på de spørgsmål, jeg bliver stillet, beder jeg om, at du vil velsigne min munds ord med kraft i Jesu navn.
 • Herre Gud, for det er skrevet i Salme 5:12 Thi du, HERRE, vil velsigne de retfærdige; Med gunst vil du omgive ham som med et skjold. Herre, jeg beder, at du velsigner mig med gunst i Jesu navn. Jeg beder om, at din tjeneste vil være fremtrædende i mit liv, når jeg træder ud til interviewet i Jesu navn.
 • Herre, jeg beder om, at jeg blandt alle, der kommer til interviewet i dag, beder om, at din barmhjertighed vil udpege mig i Jesu navn. Jeg beder for den nåde, der vil gøre mig til en måne blandt stjerner, jeg beder om, at du udstyre mig med nåde i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer imod enhver form for fejl i mit svar i dag. Jeg irettesætter ånden af ​​fejl i Jesu navn. Jeg kommer imod enhver dæmon af afvisning i dag i Jesu navn. Skriften siger, at havet så det og flygtede, Jordan trak sig tilbage, de unge bjerge, de små bakker som lam. Jeg beder om, at problemet vil flygte fra min vej i Jesu navn.
 • Jeg beder om, at blandt de mennesker, der vil blive kaldt til jobbet, beder jeg den nåde, der vil betragte mig værdig til at være på listen i Jesu navn.
 • For det er skrevet i bogen Ordsprogene 16: 7 Når en mands veje behager HERREN, lader han selv sine fjender være i fred med ham. Herre, jeg beder om, at du vil gøre min vej til at behage dig i Jesu navn. Jeg beder om guddommelig gunst i interviewernes øjne i navnet på.
 • For der er skrevet: Menneskets og kongens hjerte er i herrens hænder, og han retter det som vandets glød. Jeg beder om, at du vil røre ved interviewernes hjerte i Jesu navn. Jeg beder om en guddommelig tiltrækning af deres hjerter mod mig i Jesu navn.

 

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

 


EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.