Salme 2 Betydning Vers af Vers

0
7432

I dag har vi at gøre med Salme 2, der betyder vers for vers. Vi fremhæver hvert vers i dette skrift og prøver så meget som muligt at gøre retfærdighed over for dem. Én ting er hellig ved dette skriftsted, det er, at Gud er magtfuld, og at han er den Almægtige. Når vi overgive alt for ham vil vi have fremgang, men en sjæl, der trodser Gud, går til grunde.

For nem forståelse, lad os fremhæve hvert vers i skriften, så vi kan forstå det bedre.

Salme 2: 1-3 Hvorfor raser hedningerne, og folket forestiller sig en forgæves ting?
Jordens konger stillede sig, og herskerne rådfører sig sammen mod Herren og mod hans salvede og siger:
Lad os knuse deres bånd og kaste deres ledninger fra os.
Den, der sidder i himlen, ler: Herren skal have dem derion.

Først er det vigtigt at bemærke, at nationer ikke kan rejse sig mod Gud, verdensherrer kan kæmpe med hans autoritet. Mænds alliance mod Gud vil ikke bestå. Vi kan udlede fra historien om Babel, da jeg kom sammen for at bygge et tårn. Gud smider mystisk forvirring i deres midte. Dette er for at understrege suveræniteten af ​​den Almægtige Gud.

Jordens konger rådfører sig sammen mod herren og hans salvede. Djævelen forstår, at Kristi evangelium vil skabe frygt for hans rige, det er derfor, han vil gøre alt for at sikre, at evangeliet ikke spredes. De tager råd mod Guds salvede. Deres hensigt er at stoppe Kristi evangelium fra at sprede sig. Men den hellige af Isreal, der sidder i himlen, griner af mikrofølelsen hos mænd, der ønsker at stoppe hans arbejde.

Lad det være kendt for alle, at Gud ikke er truet af menneskers indsamling mod ham. Han er den magtfulde og almægtige.

Salme 2: 4-6 Så skal han tale til dem i sin vrede og plage dem i hans ondt utilfredshed.
Endnu har jeg sat min konge på min hellige Sions højde.

De, der står i vejen for Herren, skal knuses. Gud vil tale til dem i vrede, de vil mærke hans vrede og faren for hans faldne ansigt. Uanset hvad du vil gøre, prøv ikke at stå imod Gud eller hans folk. Gud, hvis ild er i Zion og ovn i Isreal.

Farao står i vejen for Herren, han nægtede at lade børnene gå, efter at Gud sendte Moses for at fortælle ham, at han skulle befri Isreals børn. Hele Egypten følte varmen fra Guds vrede. Gud handlede hårdt med Ægyptens børn. Den, der står i vejen for Herren, skal knuses.

I mellemtiden ønsker Gud, at hele nationen skal vide, at han har ordineret sit folk og givet dem myndighed over alt. Gud har oprettet sit folk. Det er ikke så underligt, at skriften siger ikke berør min salvede og gør min profet ikke ondt. Læg ikke en finger på den salvede af Gud. 

Har du spekuleret på, hvorfor David ikke bare kunne dræbe Saul, da han havde chancen? 1.Samuel 24:10 ”Jeg vil ikke løfte min hånd mod min herre, for han er HERRENS salvede.” 


7-9 Jeg vil forkynde dekretet: Herren har sagt til mig: Du er min søn; denne dag har jeg født dig.
Bed om mig, så vil jeg give dig hedningerne til din arv og de yderste dele af jorden til din besiddelse.
Du skal knække dem med en jernstang; du skal knuse dem i stykker som et pottemagerskar.

Denne del af skriften understregede, at Gud er den Almægtige. Gud udsteder et dekret, erklærer han, og det sker. Gud har ikke brug for nogens samtykke til at få ting til at ske. I 1. Mosebog kapitel XNUMX skabte Gud himmel og jord.

Alt, hvad der blev skabt af Gud, blev skabt med ytring. Lad der være lys, og der var lys. Dette viser at der er autoritet i Guds udtalelse. Der er kraft i Herrens ord. Når han taler, følger autoritet straks.

Det er ikke så underligt, at skriften siger i Klagesangene 3:37 Hvem er han, der taler, og det sker, når Herren ikke har befalet det?. Det betyder, at det ikke betyder noget, hvad folk siger om dig, hvad der betyder noget er, hvad Gud siger om dig på det tidspunkt. Enhver, der taler, når herren ikke har talt, er en støjemager, skal ikke dvæle mere ved, hvad folk siger om dig, du skulle være meget mere bekymret over, hvad Gud har at sige om dig.

10-12 Vær derfor nu kloge, I konger! Bliv instrueret, I jordens dommere!
Tjen Herren med frygt, og glæd dig med at ryste.
Kys Sønnen, så han ikke bliver vred, og I omkommer fra vejen, når hans vrede kun tændes lidt. Salige er alle de, der sætter deres lid til ham.

Dette er et opfordring til alle mænd i magtkorridoren, dem der er blevet tildelt af Gud til at tage lederposition. Vær derfor nu kloge, I konger! Bliv instrueret, I jordens dommere, tjen herren med frygt og glæd jer med rysten.

Vi må forstå, at uanset hvilken lederposition vi har, er vi retfærdige og tilsynsførende og en repræsentant for Gud i denne position. Vi skal sikre, at vi hersker med Herrens frygt.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Den sidste del af skriften siger velsignede er de, der sætter deres lid til Herren. Som det fremgår af Salme 20, at nogle stoler på stridsvogne, andre på heste, men vi sætter vores lid til Herren. De har bøjet sig og er faldet; Men vi er rejst og står oprejst. Herren vil ophøje dem, der sætter deres lid til ham, og han vil ydmyge mennesker, der sætter deres lid til mennesket.

Skriften siger i Daniels Bog 11:32 De, der gør ondt imod pagten, skal han ødelægge med smiger; men de mennesker, der kender deres Gud, skal være stærke og udføre store bedrifter. Sæt din tillid til herren, og du skal gøre en stor udnyttelse.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelBønpunkter for at genkende muligheden
Næste artikel5 gange du kan bruge Salme 20
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.