Bøn peger mod mænds onde intentioner

0
15139

I dag vil vi beskæftige os med bønpunkter mod de onde hensigter i menneskers sind. Menneskers hjerte er fyldt med stort ondt. Første Mosebog kapitel 6: 5-6 Da så HERREN, at menneskets ondskab var stor på jorden, og at enhver hensigt med hans hjertes tanker kun var ond. Og HERREN var ked af, at han havde skabt mennesket på jorden, og han var bedrøvet i sit hjerte. Denne del af skriften fik os til at forstå, at Gud omvender sig i sit hjerte efter menneskets skabelse, fordi menneskers hjerter er fyldt med stort ondt.

Abel kunne ikke have troet, at hans blodbror Kain kunne dræbe ham, før han blev dræbt død af sin bror. Hver idé og handling begynder med en tanke i hjerte. Det er ikke så vidunderligt, at skriften siger fra hjertets overflod, at munden taler. Også fra overflod af hjertet udføres handling. Inden kong David besluttede at lægge sig sammen med Urias kone, havde han tænkt over det i sit hjerte, før han besluttede at instruere sin krigsherre om at placere Uria ved slagfronten, hvor han ville blive dræbt, så han kunne dække sin afskyelige handling. Enhver ond beslutning, som en mand tager, starter fra hjertet.

Ansigtet bedrager, hvis du kun kan kende din nabos tanke til dig? Du ville vide, at venskab de fleste gange kun er mund til mund, ikke fra hjertet. Jeg pålægger med himmelens autoritet, at alt fjendens plan, der skal skade, ødelægges i Jesus. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, må Herrens engel gå til din fjendes lejr og ødelægge dem alle i Jesu navn.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Hvis du føler, at du har brug for at bede mod den onde hensigt i mændenes sind, hvad enten det er din ven eller familie, så brug følgende bønpunkter.

Bønspunkter

 

 • Herre Jesus, jeg takker dig, fordi du er Gud over mit liv. Jeg takker dig for din nåde og velsignelse. Jeg takker dig for beskyttelsen over mit liv og hjem, Herre må dit navn blive ophøjet i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg annullerer alle planer og menneskers onde tanker mod mig. Ethvert plan i deres sind om at skade mig eller dræbe mig, lad Herren svigte i Jesu navn.
 • Herre Jesus, når sværdet smelter over ild, lad onde mennesker blive ødelagt. Lad dem, der planlægger ondt imod mig, blive ødelagt af deres onde tanker.
 • For det er skrevet: Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og jeg skal forbande dem, der forbander dig. Herre Gud, jeg beder om, at du dræber enhver ond mand i Jesu navn.
 • Lad deres eget bord foran dem blive en snare; og når de er i fred, lad det blive en fælde. Jeg står på autoriteten i dette ord, og jeg bestemmer, at enhver, der planlægger ondt imod mig, ikke skal kende nogen fred i Jesu navn.
 • Herre, inden den onde mand i min fars hus opfylder deres planer over mit liv, bestemmer jeg, at Herrens engel skal besøge dem i Jesu navn.
 • Som det er skrevet i Salme 69:23, lad deres øjne blive mørke, så de ikke kan se og få deres lænder til at ryste hele tiden. Jeg foreskriver blindhed over for mænd og kvinder, der har onde tanker mod mig i Jesu navn.
 • Jeg står på løftet om dette ord, der siger: udgyd din vrede over dem, og lad din brændende vrede komme over dem. Jeg bestemmer den brændende vrede over mine fjender i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer over mine fjenders lejr, og folk har onde tanker mod mig, deres lejr skal være øde i Jesu navn.
 • Hjælp mig, min frelses Gud, til ære for dit navn; red mig og son for mine synder for dit navns skyld, jeg beder om, at du redder mig fra fjendens hænder i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer med himmelens autoritet, lad vrede og smerte i fjendens hjerte blive årsagen til deres død i Jesu navn.
 • Herre red mig fra mine fjender og dem, der rejser sig imod mig. Jeg beder om, at du ved din magt skaber ild over fjendens lejr i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg vil have dig til at huske din pagt over mit liv. Dit ord lovede, at du altid vil være hjælp i mit øjeblik. Jeg beder om, at du fortsætter med at beskytte mig mod fjendens onde tanker og dagsorden i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg beder om, at menneskers onde tanker ikke skal besejre mig i Jesu navn. Jeg beder om, at du ved din magt løfter mig langt over fjendens onde dagsorden over mit liv i Jesu navn.
 • Lord Jesus, jeg beder om, at du ikke tillader fjendens plan at blive hemmelig over mit liv under himmelens autoritet. Jeg beder ved kraften i Jesu navn, du vil fortsætte med at afsløre fjendens planer over mit liv i Jesus.
 • Jeg beder om, at dine beskyttelseshænder altid skal være over mig. Skriften siger med mine øjne skal jeg se de ugudeliges belønning, men ingen skal komme over mig. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at enhver ond pil mod mig ødelægges i Jesu navn.
 • Herre, jeg tiger alle onde tunge, der taler ondt over mit liv. Jeg annullerer alle onde tanker og dagsordener, der planlægger ondskab mod mig.
 • Jeg foreskriver, at Herrens engel vil gå ud og annullere enhver dæmonisk lejr, der er bygget mod mig i Jesu navn.
 • Jeg takker dig Herre for besvarede bønner. Jeg forstørrer dig, fordi du er Gud over mit liv. Jeg ophøjer dig hellige navn, fordi du er fredsfyrsten, tak Herre Jesus.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelBøn peger mod drab i Nigeria
Næste artikelBøn peger mod den mørke sky i Nigeria
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.