Bønpoint for overskridelse af barmhjertighed

0
12471

I dag vil vi beskæftige os med bønepunkter for at være mere barmhjertige. Der er så mange vers i skriften, der talte om Guds barmhjertighed. Bogen af Romerne 9:15 Thi han siger til Moses: "Jeg vil være barmhjertig med den, jeg vil være barmhjertig over, og jeg vil være medfølende med den, som jeg vil være barmhjertig over." Denne del af Bibelen forklarer, at barmhjertighed af Gud er ikke for alle og derfor er det vigtigt at bede til Gud om hans nåde over vores liv.

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor nogle mennesker opnår stor succes i livet, selv når de kun investerede meget lidt. Mens der er nogle andre sæt mennesker, der investerede al deres tid, penge og energi i noget, og de fik ikke halvdelen af ​​resultatet af dem, der kun gjorde lidt. Det er begrebet barmhjertighed. Skriften siger, det er ikke af den, der vil eller løber, men af ​​Gud, der viser barmhjertighed. Dette betyder, at en mands indsats ikke er tilstrækkelig til at nå målene.

Et andet begreb med barmhjertighed er, at nogle mennesker vil udføre nogle alvorlige aktiviteter, og deres straf vil være minimal, mens andre bare vil gøre lidt, og det ser ud til, at Guds barmhjertighed er gået helt fra dem. Eksempel i skriften er kong Sauls og kong Davids liv. Herrens barmhjertighed er efter kong David. Kong Saul udførte ikke halvdelen af ​​de grusomheder, der blev begået af kong David, men Gud udnævnte stadig kong David til en mand efter sit hjerte. Når Guds overmåde barmhjertighed virker i et menneskes liv, bliver tingene lette.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

For korrekt forståelse og for at du ved, hvor godt du skal bede, lad os hurtigt køre dig igennem fordelene ved at overskride barmhjertighed.

Ting, der ville ske, når man overskred barmhjertighed, er at arbejde i en menneskes liv

Ting bliver lette

Det første tegn, du ville se i menneskets liv, at nåde over at være mere barmhjertig virker, er at alt bliver let for en sådan person. Skriften i bogen af 1 Samuel 2: 9 Han vogter sine helliges fødder, men de onde skal tie i mørke. ”For med styrke skal ingen sejre. Et menneske skal ikke sejre eller udmærke sig ved styrke, men ved den andel af nåde og barmhjertighed, der virker over hans liv.

Når Guds barmhjertighed er over et menneske, selv når han begiver sig ud i en forretning, som han ikke ved noget om, ville han stadig udmærke sig i den.

Protokoller vil blive brudt

Er du gået til et interview for et job, og en mand, der tydeligvis ikke har nogen kvalifikationer, anses forud for dem, der har alle kravene. Der er noget, der fungerer i en sådan persons liv, det kaldes barmhjertighed. Når barmhjertighed taler, bliver protokoller forældede. En organisations naturlige standard eller funktionsmåde vil blive flad i ansigtet for mennesket, som Guds barmhjertighed taler over sit liv.

Selv en nations forfatning vil bøje sig over for barmhjertighed i menneskets liv. Skriften fik os til at forstå, at barmhjertighed er frem for dom. Selv når personen er blevet dømt for døden, vil Guds barmhjertighed tale over en sådan mands liv, og forfatningen betyder ikke længere.

Folk velsigner sådan person

Selv du er en meget hård person, der næppe kan lide mennesker, når du møder en mand, som barmhjertighed arbejder i hans liv, vil du naturligvis lide personen og altid vil velsigne personen med substans. Bogen af Ordsprogene 16: 7 Når et menneskes veje behager HERREN, lader han selv sine fjender være i fred med ham. Denne del af Skriften forklarer yderligere begrebet barmhjertighed. Når et menneskes liv behager Gud, får han sin fjende til at være i fred med ham.

En mand, som nåde over større barmhjertighed er over, har ingen fjende.

Bønpoint for overskridelse af barmhjertighed

 • Herre Jesus, jeg takker dig for din nåde over mit liv. Jeg takker dig for livets gave, som du skænkede mig for at se en ny dag, som du har skabt. Herre, lad dit navn ophøjes i Jesu navn.
 • Herre Jesus, skriften siger, at jeg vil være barmhjertig over hvem jeg vil være barmhjertig over og medfølelse med hvem jeg vil have den på. Jeg beder om, at du blandt folk vil vise barmhjertighed, at herre betragter mig værdig i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg beder mod enhver form for synd i mit liv, der vil hindre din barmhjertighed over mit liv, Herre tilgiv mig i Jesu navn. Skriften siger, vi kan ikke fortsætte med at være i synd og bede nåde til at bugne. Jeg beder om, at på grund af det blod, der blev udgydt på Golgata kors, skal jeg vaske mine synder og misgerninger væk i Jesu navn. 
 • Herre, jeg bestemmer ved din magt, hvor som helst jeg vender mig til nu, lad din barmhjertighed tale for mig i Jesu navn. I løbet af min karriere beslutter jeg, at din barmhjertighed begynder at tale i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, på grund af din stadige kærlighed og uendelige kærlige venlighed beder jeg om, at du vil være barmhjertig over mig i Jesu navn. 
 • Jeg nægter at gå uden din nåde. Din barmhjertighed, der erstatter menneskets dom, herre, lad det tale over mit liv i Jesu navn. 
 • Jeg bestemmer ved den Højestes barmhjertighed, i alle mine bestræbelser, lad din meget barmhjertighed tale for mig i Jesu navn. 
 • Herre Gud, det var din nåde for menneskeheden, der bragte Kristus som et offerlam til at dø for menneskets synd. Jeg beder om, at Guds nåde ikke skal stoppe over mit liv i Jesu navn. 
 • Jeg beder om, at jeg ved din barmhjertighed vil blive etableret i Jesu navn. Alt, hvad jeg altid har beundret, alt godt i henhold til din vilje til mit liv frigives til mig i dag ved din barmhjertighed. 
 • Herre, jeg beder om, at sygdom fjernes i Jesu navn ved din barmhjertighed over mit liv. Jeg foreskriver, at døden udslettes i Jesu navn. 
 • Lord Jesus, jeg beder om, at hver dør af velsignelser, der er lukket mod mig, beslutter at Guds almægtiges barmhjertighed åbner dem i dag i Jesu navn. 
 • Jeg beder om nåde for at opnå det gode med lethed, jeg beder om, at sådan nåde begynder at tale over mit liv i Jesu navn. 

 


Forrige artikelBønpoint for succes ved jamb-eksamen
Næste artikelTi grunde til at du skal bede med Skriften
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror på, at Gud har givet enhver troende en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg mener, at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har magt til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ordet. For yderligere information eller rådgivning, kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatte mig op på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bønnegruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.