Bønpunkter for overskridelse af nåde

0
14684

I dag vil vi beskæftige os med bønpunkter for at overskride nåde. Hvad tænker du på, når du hører ordet overskredet nåde? Overskridelse af nåde kan siges at være mirakuløs nåde. I Guds ordning er der niveauer for tingene. Nåde har også niveauer. Overskridelse af nåde er en overnaturlig, en der er uforklarlig, sådan som ikke kan forklares via nogen menneskers viden.

Nåde er Guds gave givet menneskeheden. Det kan også betyde en ufortjent fordel, som man nyder fra Gud. Guds overskydende nåde er en gave, der ikke kender nogen grænser eller begrænsninger. Vi lever i nådeens æra og for dem er storhed i livet, det er meget nødvendigt med overskridelse af Guds nåde. For at vi skal udnytte store ting på jorden, har vi brug for Guds nåde. Dette er den tid, hvor nåde er meget nødvendigt for at sejre i livet.

Bogen af Efeserne 2: 7 for at han i de kommende tider kunne vise sin nådes overvældende rigdom i venlighed mod os i Kristus Jesus. At han vil vise overskridende rigdom af sin nåde. Skriften forstår, at der kommer en tid i livet, at intet længere vil tælle, gradskvalifikationer, social status, alder, sprog eller kultur vil ikke længere udgøre noget, kun Guds nåde vil adskille mænd.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Abraham nød Guds nåde i sit liv. Hvordan en simpel dødelig mand bliver Guds ven, og Gud vil fortælle ham alt, hvad der er ved at ske. Da Gud ønskede at tilintetgøre folket ved Sodoma og Gomorra, blev Abraham gennem Guds nåde i sit liv fortalt om Guds planer for Sodoms folk.

På samme måde fandt Noa også nåde i Guds øjne. Bogen af Genesis 6: 9 Noah fandt nåde i L's øjneDSB". Gud ødelagde folket på jordens overflade på grund af ondskaben i deres hjerte. Men nåde reddede Noah og hans folk fra Guds vrede.

De fleste gange har folk misforståelser om nåde eller hvordan man får det. Med henblik på vægt skal vi liste nogle af misforståelserne om nåde.

Nåde fortjenes gennem menneskets indsats

Det er ikke en mands indsats, der bringer nåde. Skriften siger, at det ikke er ham, der vil og løber, men af ​​Gud, der viser barmhjertighed. Med styrke skal ingen sejre. Guds nåde er en ufortjent gave fra Gud til mennesket.

Nogle gange føler vi, at nogle mennesker ikke fortjener Guds velsignelser eller gave over deres liv, simpelthen fordi vi føler, at vi er bedre end dem. Gud er i stand til at bestemme, hvem der tjener hans nåde.

Nåde er ikke baseret på retfærdighed

Skriften fik os til at forstå, at vores retfærdighed er som en beskidt klud for Gud. Vi tjener ikke nåde ved vor retfærdigheds gerninger. Hvis Gud laver uret, hvem kan stå?

Guds nåde er en ufortjent velsignelse, det betyder, at du ikke har det værd, og du har heller ikke arbejdet for det.

Sådan arbejder du i Guds nåde

Nøgle ind i korspagten

Kristus døde ikke bare på korset, der var en pagt, der blev indgået med Kristi død. Kristi død på korset bragte nåde. Bogen af Romerne 6: 14 Thi synd skal ikke herske over dig, for du er ikke under lov, men under nåde. Guds nåde blev gjort tilstrækkelig for os gennem Kristi død på Golgata kors.

Bønspunkter:

  • Herre Jesus, jeg takker dig for Jesus Kristus gave, der kom til at dø for mig, jeg takker dig for at frelse mig under lovens forbandelse, tak for det vidunderlige blod fra din søn Jesus Kristus, der bragte den nye nådepagt , lad dit navn ophøjes i Jesu navn.
  • Herre Gud, Efeserne 1: 7 I ham har vi forløsning gennem hans blod, tilgivelse for vores overtrædelser i henhold til hans nådes rigdom. Fader, jeg søger tilgivelse for mine synder og misgerninger ved Kristi Jesu dyrebare blod. Jeg beder om, at ved den almægtige Guds nåde bliver alle mine synder fjernet i Jesu navn.
  • Herre Gud, jeg beder om din overskydende nåde over mit liv. Herren Jesu Kristi nåde, der adskiller mig blandt mange mennesker. Den nåde, der værdsatte de tre hebræere midt i flere hebræere, jeg beder om, at sådan nåde begynder at virke over mit liv i Jesu navn.
  • Skriften siger, og Esther fandt gunst i øjnene af alle, der så hende. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, Guds nåde over mit liv aktiveres i Jesu navn. Herre, enhver mand og kvinde skal begynde at begunstige mig i Jesu navn.
  • Skriften siger, at hvis nogen vil tale, så lad ham tale som et orakel af Gud. Herre hver dør, der har lukket mod mig, jeg bestemmer, at Guds nåde begynder at åbne dem i Jesu navn. Jehova Guds ufortyndede nåde vil gå foran mig i dag og gøre enhver ujævn vej glat i Jesu navn.
  • Herre, jeg bestemmer på grund af Kristi Jesu overskridende nåde, jeg skal fejres alle steder, hvor jeg er blevet afvist. Lad dygtighedens nåde begynde at annoncere mig for storhed i alle hjørner af jorden i Jesu navn.
  • Herre Gud, jeg bestemmer med himmelens autoritet, alt hvad jeg lægger mine hænder på fra i dag, skal trives. Kristi overskydende nåde vil fjerne alle mine fejl på arbejdspladsen. Lad nåde tale for mig i Jesu navn overalt, hvor straffen venter på mig.
  • Lord Jesus, den type nåde, der adskiller Daniel blandt alle hans samtidige, jeg beder om, at sådan nåde i Jesu navn skal begynde at virke over mit liv i dag. Den nåde, der vil sætte mig til side for fremragende kvalitet, aktiverer jeg den i dag i Jesu navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelBønpoint til påske (genopbygning)
Næste artikelBønpoint for succes i WAEC-eksamen
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.