Bønpoint til påske (genopbygning)

1
14221

I dag beskæftiger vi os med bønpunkter til påskefesten. Fejringen af ​​påske repræsenterer et vigtigt øjeblik i vores kristne liv. Menneskets frelse ville have været et mirage, forløsning fra syndens magt og pine af helvede ville ikke have været mulig, hvis Kristus ikke var død og genoplivet. Håbet om vores frelse ville være blevet besejret, hvis Kristus ikke er kommet tilbage fra døden. Dette er grunden til påske er meget vigtig, og dette er et øjeblik, hvor vi skal have ædru refleksion over vores liv i Kristus - at hans død og genoplivning ikke vil være spild over os.

Påske er en periode med genoprettelse af håb og fred. Menneskehedens håb blev genoprettet, da Kristus genopstod fra de døde. 1 Korinther 15: 55-58 O død, hvor er din brod? O grav, hvor er din sejr? Dødens brod er synd; og syndens styrke er loven. Men tak til Gud, som giver os sejren gennem vor Herre Jesus Kristus. Derfor, mine elskede brødre, vær faste, urokkelige, altid overflod i Herrens værk, for så vidt I ved, at jeres arbejde ikke er forgæves i Herren. Vi kan prale i dag, fordi Kristus genoplivet fra de døde. Hvis dødens kraft og gravpagten ikke kunne holde Kristus i mere end 72 timer, bestemmer jeg ved Helligåndens ild, at døden ikke har nogen magt over dig i Jesu navn.

I denne bønartikel vil vi bede om stor velsignelse og mirakel, der får folk til at tvivle. Husk, at Thomas ikke kunne tro sine ører, da han hørte, at Kristus er genopstået. Johannes 20: 24-27 Men Thomas, en af ​​de tolv, kaldet Didymus, var ikke med dem, da Jesus kom. De andre disciple sagde derfor til ham: Vi har set Herren. Men han sagde til dem: Medmindre jeg i hans hænder ser neglenes tryk og lægger min finger i neglenes tryk og stikker min hånd i hans side, vil jeg ikke tro. Og efter otte dage var hans disciple indeni, og Thomas med dem. Så kom Jesus, mens dørene var lukkede, stod midt i og sagde: Fred være med jer! Så siger han til Thomas, stræk dig hen til din finger, og se mine hænder; og stræk dig hen til din hånd og kast den ind i min side, og vær ikke tro, men tro.

Vi vil bede om mirakel, der overgår menneskers forståelse, den type, der får folk til at forvirre. Der er mirakler, der ville ske, der får alle til at forvirre. Jeg bestemmer med himmelens autoritet: Gud vil udføre vidundere i dit liv denne påske i Jesu navn. Må kraften i genoplivning genoprette alt, hvad der er gået tabt i dit liv i Jesu navn.

Bønspunkter:

  • Herre Jesus, jeg takker dig for nåde at være vidne til endnu en påske på jorden. Et øjeblik til at huske din oprigtige kærlighed og lidenskab over for menneskeheden. Gaven fra din søn Jesus Kristus, som fik dig til at lide og endog står over for døden for at menneskeheden skulle blive frelst og forløst. Tak Herre Jesus for din standhaftige kærlighed, lad dit navn ophøjes i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg beder om, at årsagen til din død ikke bliver til spilde i mit liv. Jeg beder om, at du hjælper mig med at forblive stående indtil slutningen. Jeg vil ikke have, at din indsats, død og genopretning over mig bliver spild. Skriften siger, at det er for frihed, som Kristus har frigivet os, lad os derfor stå fast i vores frihed, så vi ikke længere bliver slaver af synden. Fader, jeg beder om, at du hjælper mig til at stå helt til slutningen i Jesu navn.
  • Herre Gud, jeg beder om, at kraften til genoplivning, der oprejste Kristus fra de døde, skal bo i mig fra i dag i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at alt godt, der er død i mig, vil få liv i Jesu navn. Hans ånd, der oprejste Kristus fra de døde, skal fortsætte med at bo i mig fra i dag i Jesu navn.
  • Herre Gud, jeg beder om genoprettelsens kraft, jeg beder om, at det begynder at virke over mit liv i Jesu navn. Alle gode ting, der er gået tabt i mit liv, bestemmer jeg med himmelens autoritet, at genoprettelsens kraft begynder at genoprette i Jesu navn. Fader Herre, på grund af denne sæson, bestemmer jeg, at enhver mistet herlighed får styrke til at skinne igen i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg bestemmer ved himmelens autoritet, at alt, hvad der er nødvendigt mirakel i livet begynder at få berøring af påske i Jesu navn. Fader Herre, det mirakel, der vil ske i mit liv, der får folk til at tvivle på, om det var mig eller ej, jeg bestemmer, at det begynder at ske i dag i Jesu navn.
  • Fader Herre, jeg beder om, at du vil genoprette håbet for mig i Jesu navn. Herre, når din søns Jesus Kristus død og genoplivning genopretter håbet om frelse for menneskeheden, beder jeg om, at du giver mig håb, når jeg har brug for det i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg beder om, at du vil velsigne mig med din hellige Ånd og magt i Jesu navn. Skriften siger, at hvis hans ånd, der oprejste Kristus fra de døde, bor i dig, vil den gøre din jordiske krop hurtigere. Jeg beder om, at det hellige ånds magt bor i mig i Jesu navn. Den hellige ånds kraft i mig fortsætter med at stige i Jesu navn.
  • Åh kraften i genoplivning begynder at vække liv til alle døde knogler i mig i Jesu navn. 

Forrige artikelBønpunkter for frigørelse
Næste artikelBønpunkter for overskridelse af nåde
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.