Bønpunkter for frigørelse

0
15674

I dag vil vi beskæftige os med bønpunkter for befrielse. Befrielse betyder frihed, og det kan også betyde dominans. Det ligger i menneskets natur at søge befrielse og dominans. Guds plan er, at mennesket skal underkaste sig jorden. Imidlertid har djævelen en måde at slaver mennesket på.

Husk historien om isrealitterne, det var Guds plan for dem at dominere, men de gik tabt i Egypten som slaver. Isrealitterne var Guds folk, og Gud ønsker, at de skal tjene ham godt, men i et fremmed land var det vanskeligt for dem at tjene Herren. For at et menneske kan tjene Gud godt, skal han befries fra fjendens synd, ugudelighed og trældom.

Dit slaveri kan være synd, det kan være sygdom eller pine af fjenden. Men jeg har en god nyhed til dig i dag, det er Gud klar til levere du. Med styrken af ​​sin højre hånd vil han få sit ansigt til at skinne over dig, og du vil blive befriet. Befrielse kommer ikke ved styrken fra vores jordiske hænder, den kommer ved Guds ånd. Hver gang vi er slaver, er det det rigtige tidspunkt at kalde til Gud for frigørelse. Til ham, der er i stand til at befri os fra enhver trældom af synd og slaveri.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Jeg bestemmer ved Guds nåde, når du begynder at bruge denne bøn guide, må du blive befriet fra enhver form for slaveri i Jesu navn.

Bønspunkter:

 • Herre Jesus, jeg takker dig for den nåde, der har anset mig værdig til at se en stor dag som denne. Jeg takker dig for dine velsignelser og forsyninger over mit liv, lad dit navn blive ophøjet i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg beder om, at du ved din barmhjertighed vil redde mig fra slaveriets trældom i Jesu navn. På alle måder, jeg er blevet gjort til slaver, beder jeg om frihed i Jesu navn. Herre, skriften siger, hvor Guds ånd er, der er frihed. Jeg beder om, at Guds ånd skal være over mig i Jesu navn.
 • Fader Herre, skriften får mig til at forstå, at vi blev kaldet til at være fri. Jeg annoncerer min frihed fra i dag af dine mægtige hænder. Jeg nægter at være slave af synden mere i Jesu navn.
 • På alle måder, som synd har gjort mig uarbejdsdygtig, beder jeg om, at din kraft vil frigøre mig i Jesu navn.
 • Jeg knækker hvert slaveriets åg i mit liv med det hellige ånds ild. Skriften siger ved salvelsen at hvert åg skal tilintetgøres. Hvert slaveåg, jeg bestemmer ved Helligåndens salvelse, lad sådant åg blive ødelagt af ild i Jesu navn.
 • Herre, siger skriften, og de overvandt ham ved lamets blod og ved deres vidnesbyrd. Jeg foreskriver i kraft af det blod, der blev udgydt på Golgata kors, lad hvert dæmonisk trældok brydes i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer imod enhver undertrykkelseskraft, der svæver over mit liv. Enhver form for kæmpe, der hindrer mig, falder ihjel i Jesu navn. For det er skrevet, det er for friheden, at Kristus har frigivet os, jeg bestemmer ved frihed i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer imod hvert syndsåg i mit liv i Jesu navn. Hvert syndsåg i mit liv ødelægges i dag i Jesu navn. Hvert syndsåg, der er påført mig af fjenden, går i stykker i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg bestemmer ved barmhjertighed fra den Højeste, enhver trældom af synd i mit liv, knækkes i dag i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg bryder hvert bånd, der binder mig med slaveri ved Helligåndens ild. Jeg beder om, at Helligåndens ild adskiller mig fra enhver pagt om slaveri, der dominerer mit liv i Jesu navn.
 • Jeg beder om, at du i kraft af det blod, der blev udgydt på golgata, vil ødelægge enhver slaveripagt i mit liv i Jesu navn.
 • Hver eneste begrænsningskraft i mit liv ødelægger jeg den ved ild i Jesu navn. Alle slaverbånd, som synd har kastet mig i, ødelægges af ild i Jesu navn.
 • Herre, på grund af den nye pagt, der blev muliggjort gennem Kristi blod, kommer jeg imod enhver negativ pagt, der arbejder mod mit liv i Jesu navn.
 • Skriften siger, at han, som Sønnen har frigivet, faktisk er fri. Jeg erklærer fra i dag, at jeg begynder at leve i frihed i Jesu navn. Fra i dag taler jeg min befrielse til virkelighed i Jesu navn.
 • Jeg beder ved Herrens nåde, den, du har forberedt på at hjælpe mig ud af økonomisk slaveri, jeg beder om, at du forbinder mig med en sådan person i navnet.
 • Jeg bestemmer med himmelens autoritet, min økonomiske befrielse er kommet i Jesu navn. Jeg nægter at være en slave af penge, fra i dag skal penge svare mig i Jesu navn.
 • Jeg erklærer fra i dag, at jeg ikke længere er slave af sygdom i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, jeg er fri for enhver trældom af sygdom i Jesu navn. Jeg tager min befrielse fra sygdom i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg takker dig, fordi jeg ikke længere er slave af synden. Jeg takker dig, fordi jeg har erhvervet min dominans gennem Kristi blod. Jeg takker dig, at min befrielse er sikret i Jesu navn. Jeg forstørrer dig for at redde mig fra syndens trældom, jeg takker dig for at være mit skjold og spænder, lad dit navn ophøjes i Jesu navn.
 • Jeg foreskriver med myndighed, at jeg ikke længere bliver slave for synden i Jesu navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelBøn peger mod slaget ved det polygame hjem
Næste artikelBønpoint til påske (genopbygning)
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.