Bønpunkter for Helligåndens kraft

2
13450

I dag vil vi beskæftige os med bønpunkter for kraften fra det hellige spøgelse. Den hellige ånd er talsmanden, som Kristus har forklaret i John 14: 16-18 Og jeg vil bede Faderen, og han skal give dig en anden talsmand, for at han skal blive hos dig for evigt; Selv sandhedens ånd; hvem verden ikke kan modtage, fordi den ikke ser ham og ikke kender ham; men I kende ham; for han bor hos dig og skal være i dig. Jeg vil ikke lade dig være trøstløs: Jeg vil komme til dig.

Det blev åbenbart vist, at Kristus lovede aldrig at lade os være ugyldige for en vejledende ånd. Når Herrens ånd (Helligånd) er fraværende i et menneskes liv, vil en sådan person ikke have nogen retning for deres liv. Kristi tjeneste kunne ikke være afsluttet uden Helligåndens komme.

Under hele Kristi tjeneste på jorden lærte apostlene om rigets mål og regler. De har imidlertid ikke tilstrækkelig kraft til at lede Kristi tjeneste. Det var efter Kristi død og genoplivning, da Kristus var ved at blive ført til himlen, han lovede apostlene en talsmand. Dette blev forklaret i Johannes 14. Bog. Den hellige ånd vil lede og pleje os til at blive som Kristus.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

For klarhedens skyld vil vi fremhæve nogle af fordelene ved den hellige ånd, når den kommer over en mand. Vi tror på, at dette vil hjælpe os med at intensivere vores bøn om den hellige ånds kraft.

Hvorfor du skal have Helligåndens kraft

Helligånden giver kraft

En af fordelene ved at have kraften fra det hellige spøgelse er, at vi er udstyret med magt. Skriften fik os til at forstå, at vi ikke kæmper mod kød og blod, men mod mørkets kræfter, mørkets herskere på høje steder. Vi har brug for magt for at sejre over dem. Og skriften gjorde det kendt i Apostelgerninger 1: 8 Men du skal modtage kraft, når Helligånden er kommet over dig; og I skal være vidner for mig i Jerusalem og i hele Judæa og Samaria og til jordens ende. 

Dette er tydeligt at den hellige ånd giver mennesket kraft. 

Helligåndens kraft giver mod

En anden grund til, at vi skal bede om kraften fra den hellige ånd, er at finde mod og mod til at forkynde evangeliet. Apostel Peter var den nærmeste allierede med Kristus, men han nægtede Kristus tre gange, da han var ved at blive taget. Dette var fordi han ikke havde noget mod. Spol frem til bogen af Apostelgerninger 2:17 Og det skal ske i de sidste dage, siger Gud, at jeg vil udøse min Ånd over alt kød; Dine sønner og dine døtre skal profetere, dine unge mænd skal se syner, dine gamle mænd skal drømme drømme.

Dette var en beretning om apostel Peter, efter at de har fået den hellige ånds kraft. Apostlene begyndte at tale i mærkelige tunger, folk troede, at de var fulde af ny vin. Peter, der ikke kunne finde mod til at stå sammen med Kristus i vanskeligheder, stod nu foran flere mennesker for at forkynde evangeliet. Der er en slags overnaturlig styrke, mod og tapperhed, der følger med at have det hellige. 

Helligåndens kraft fortæller, hvad der skal komme

Bogen af Johannes 16:13 Men når han, sandhedens Ånd, er kommet, vil han lede dig i al sandhed; for han vil ikke tale på sin egen myndighed, men hvad han hører, skal han tale; og han vil fortælle jer, hvad der skal komme. Der er intet bedre end at have retning i livet. Det gør vores rejse gennem livet enkel. 

Gud lovede os, at når ånden kommer over os, vil den lede os og lære os de kommende ting. Åbenbaring er meget vigtig i en troendes liv. Disse og mange flere er, hvad den hellige ånds kraft vil gøre i vores liv. 

Bønspunkter

  • Herre Jesus, jeg takker dig for nåde at kende vigtigheden af ​​den hellige ånd. Jeg takker dig for privilegiet at studere og indse, at den hellige ånd er vigtig i et menneskes liv. Tak Jesus. 
  • Herre Gud, som du har lovet i bogen i Apostelgerninger 2:17, at du vil hælde din ånd ud over alt kød. Herre, på dette løfte venter vi Herre. Jeg venter på manifestationen af ​​dit ord. Herre, hæld din ånd ud over mig i Jesu navn. 
  • Herre, jeg vil ikke leve mit liv uden vejledning. Skriften fik mig til at forstå, at Guds ånd vil lære mig de ting, der endnu skal komme. Jeg beder om åndelig åbenbaring af mit liv og formål, Herre send din ånd over mig i Jesu navn. 
  • Herre Gud, for der er skrevet, hvis den magt, der rejste Jesus Kristus fra Nazaret, bor i dig, vil den gøre din jordiske krop hurtigere. Herre, jeg vil ikke længere slave af synden, jeg bestemmer, at din ånd kommer over mit liv i Jesu navn. 
  • Herre Jesus, jeg beder om, at du giver mig din ånd, der giver mig sejr over synd og uretfærdighed. Herre Jesus, ved din barmhjertighed, giv mig din ånd i Jesu navn. 
  • Herre, jeg beder om tilgivelse for synd, hvis der er nogen synd i mit liv, der vil hindre manifestationen af ​​din magt, Herre ved din barmhjertighed, tilgiv mig i Jesu navn. 
  • Fader Herre, når din ånd er på et menneskes liv, er din beskyttelse garanteret. Herre, jeg ønsker ikke at stole på min fysiske styrke og evne til beskyttelse, Herre, jeg beder om, at du vil sende din ånd ind i mit liv i Jesu navn. 
  • Du pålagde os i Mattæus 'bog, at vi skulle gå ud i verden og forkynde Kristi evangelium, døbe folk i Faderens, Sønnens og Helligåndens navn. Herre, jeg har brug for Helligåndens kraft for at udføre dette store mandat, Herre send din ånd ned i Jesu navn. Amen.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelBønpunkter for enker
Næste artikelBønpunkter til glæde
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.