Bøn peger mod modløshed

0
2132

 

Er du nogensinde blevet afskrækket fra at forfølge dine drømme, og til sidst ville du ønske, at du ikke havde lyttet til andres meninger? Der er så mange mennesker, der simpelthen har savnet deres gennembrud; de var modløse. I dag vil vi engagere os i bønpunkter mod modløshed. På ethvert tidspunkt vil vores handlinger og planer blive stærkt kritiseret af andre mennesker, som vi anser for autoritet. Kritik har i de fleste tilfælde afskåret mange mennesker fra at forfølge deres drømme og ambitioner, og til sidst ville de ønske, at de ikke havde lyttet til, hvad folk sagde.

Hvis kun David havde ladet kritikken fra sine brødre og kong Saul forhindre ham i at konfrontere Goliat, er der sandsynlighed for, at han ikke ville være kommet til paladset. David udfordrer Goliat til en kamp trodser al sund fornuftsteori om mennesket. Det var grunden til, at hans beslutning om at kæmpe mod Goliat blev stærkt kritiseret af så mange mennesker, herunder hans brødre og kongen. Men David følte sig aldrig modløs; han vidste, hvad han bar, han vidste, hvis kamp det var, han vidste, at han (David) bare var en fysisk repræsentation af den virkelige udfordrer, som var Gud den Almægtige. Så han blev ikke rørt af naysayers, han fortsatte stadig med at bekæmpe Goliat, og resten af ​​historien er kendt historie.

Også i vores liv er vi nødt til at overvinde kritik af mennesker. Men det kan kun komme, når vi kender den kraft, der driver os. Der er tidspunkter i vores liv, hvor vi vil blive konfronteret med så mange modløsheder, der vil skubbe os til at tænke på at afslutte den drøm og ambitioner. Nogle gange kan vores modløshed være konstant fiasko. Når vi fejler gentagne gange, begynder vi måske at tænke, at det måske ikke var meningen, vi gjorde. Men når en mand forstår den person, der leder ham, ville han ikke blive rystet, når modløshed kommer. Apostel Peter mister sit fokus på Kristus, og han begyndte at synke. I det øjeblik vi mister vores blik på Gud, vil modløshed begynde at få det bedste af os, og det vil ikke vare længe, ​​før vi holder op. Gud vil have os til at gå videre; han ønsker, at vi fortsætter med at trykke på mærket; han ønsker ikke, at vi opgiver fiasko, fordi han er ved at udføre sine vidundere. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at modløshed ikke vil overvinde dig fra at lykkes i Jesu navn.

Skriften siger i bogen om Salmerne 55:22 Kast din byrde på HERREN, så skal han opretholde dig; han skal aldrig lade de retfærdige røre. Skriften sagde, at Gud ikke ville lade de retfærdige blive bevæget, det betyder, at han ikke ville lade udfordringer forhindre dig i at få succes; han vil ikke lade onde fristelser afskrække dig fra at komme videre. Jeg meddeler dig i dag, at Gud helbreder de sønderknuste, og at han binder deres sår. Gud vil helbrede dig i dag. Enhver form for modløshed tages fra dig i Jesu navn. Når du begynder at studere denne bøneguide, må Gud fjerne enhver modløshed på din måde i Jesu navn.

Bønspunkter:

  • Fader Herre, jeg kommer imod enhver form for modløshed i Jesu navn. Jeg beder for modets ånd til at fortsætte og gøre det, som Guds ånd fører mig til at gøre i Jesu navn.
  • Herre, jeg nægter at miste modet ved fiasko. Jeg beder for udholdenhedens og langmodighedens ånd, nåde til aldrig at give op, hvad der måtte ske. Jeg beder om, at du giver mig den nåde i Jesu navn.
  • Herre Gud, enhver form for fiasko på min måde, som fjenden har iscenesat for at modløse mig, beder jeg om, at du tager det væk i Jesu navn. Jeg ødelægger ethvert åg på min måde ved Helligåndens ild. Jeg nedbryder enhver umulig højborg på min måde. Jeg beder om, at Guds almægtige ild går foran mig og ødelægger al højborg i Jesu navn.
  • Herre, send din dødsengel til enhver mand og kvinde, som fjenden vil bruge til at narre mig til at opgive mine drømme; Jeg beder om, at dødsengelen slår dem ihjel i Jesu navn. Jeg kommer imod enhver ond tunge og bedrager mig til at give op i Jesu navn.
  • Fader Herre, fra nu af vil jeg have dig til at lede mig. Jeg beder om, at din stemme vil trænge ind i mit liv, jeg beder om, at jeg vil høre fra dig fra tid til anden, jeg beder om, at du vil guide og lære mig om ting at gøre i Jesu navn. Giv mig modet til ikke at blive rørt af, hvad folk siger; Giv mig den nåde at lytte til din stemme alene i Jesu navn.
  • Herre, jeg vil ikke lytte til nogen anden person end dig; Jeg giver mit liv frit til din ånd i dag. Jeg beder dig om at tage mit livs skib i dag i Jesu navn. Jeg beder om, at du bliver mit livs sømand; Jeg vil gerne lytte til dig alene. Hjælp mig, Herre, med at være døv for den ting, som andre mennesker fortæller mig. For skriften siger, at de, der ledes af Guds ånd, kaldes Guds sønner. Jeg vil blive ledet af din ånd. Jeg ønsker ikke at blive ledet af min menneskelige viden; Jeg mindsker mig selv for at du stiger i Jesu navn.
  • Herre, ligesom David var modig, ligesom han vidste, at slaget tilhører Herren, giv mig modet til altid at se dig selv i vanskeligheder. Giv mig den nåde at vide, at du er den mægtige mand i kamp, ​​giv indsigt og forståelse for, at du er Gud af alle muligheder, fjern enhver form for hindring, distraktion eller modløshed i Jesu navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her