Bøn peger mod mørkets magt

0
301

Vi er blevet ledet af Guds ånd til at engagere vores læsere med bønpunkter mod mørkets magt. I bogen om 1 Peter 5: 8 Vær ædru, vær opmærksom; fordi din modstander djævelen vandrer omkring som en brølende løve og søger hvem han kan fortære: Hvis du nogensinde spekulerer på, hvorfor vi kommer hver dag med en bøneguide, er det fordi djævelen ikke hviler. Så hvis mørkets magt ikke hviler dag og nat, hvorfor skal du da hvile dem? Det er ikke så underligt, at skriften instruerede, at vi beder uden sæson.

Mørkets magt er verdens herskere, magter og fyrstedømmer på høje steder. Og hvis du tror, ​​at de er fysiske fjender, som du kan overvinde med din fysiske styrke, skal du huske, at skriften siger, at med styrke skal ingen sejre. Bogen af Efeserne 6:12 siger, for vores kamp er ikke mod kød og blod, men mod herskerne, mod autoriteterne, mod denne mørke verdens magter og mod de onde åndelige kræfter i de himmelske verdener. De er mørkets herskere, et umådeligt antal usete ånder, der terroriserer menneskers liv.

Der er så mange mennesker, hvis liv er blevet forstyrret af mørkets magt; Herren er ved at frigøre dig i dag. Skriften Johannes 1: 5 Og lyset skinner i mørke; og mørket forstod det ikke. Guds lys vil strålende skinne i dit liv i dag, og mørkets højborg, der plager dit liv, flygter i dag. Du skal påtage dig din åndelige krigsførelse, fordi vi kæmper en åndelig kamp. Jeg foreskriver med himmelens autoritet, at Gud vil knuse din fjende ihjel i Jesu navn. Folk går i mørke. Mange menneskers liv har været præget af groft mørke, men lyt i dag, siger skriften i bogen om Esajas 9: 2 Folk, der vandrer i mørke, vil se et stort lys; De, der bor i et mørkt land, lyset vil skinne på dem. Du vil se et stort lys i dag; himlen vil annoncere dig for din hjælper, der ikke har været i stand til at finde på grund af det store mørke over dig.

Jeg meddeler dig i dag, at Helligåndens ild vil ødelægge mørkets kraft, der arbejder i dit liv. Når du begynder at studere denne bønvejledning, kommer den højestes kraft over dig, og du vil blive ustoppelig for enhver mørke magt, der plager dit liv i Jesu navn.

Bønspunkter:

 • Herre Gud, Isreals og verdens store monark. Jeg beder om, at du strækker dine mægtige hænder ud, og du vil ødelægge mørkets kraft, der plager mit liv med dine mægtige hænder i Jesu navn.
 • Himlens autoritet ødelægger Fader Herre, hver sky af mørke over mit liv. For det er skrevet, lyset skinner og mørket forstod det ikke. Fader Herre, lad dit lys oplyse mit livs mørke i Jesu navn.
 • Mørkets kraft, der har gjort mig skjult for enhver skæbnehjælper, falder ihjel lige nu i Jesu navn. Fra nu af bliver jeg åbenbart synlig for enhver mand og kvinde, der vil hjælpe mig med at vokse fysisk, mentalt, åndeligt og økonomisk.
 • Hver pil af sygdom, der er sendt ind i mit liv fra mørkets rige, brænder i Jesu navn. Åh mørkets magt, der ikke lader mig gå ind i mit kanaaniske land dø lige nu i Jesu navn.
 • Hvert mørkets dyr, der svæver rundt i mit miljø, tager fyr i Jesu navn. Jeg erklærer min frihed fra mørkets magt i Jesu navn.
 • Skriften siger Salme 114: 1-4 Da Israel drog ud af Egypten, Jakobs hus fra et folk med fremmed sprog; Juda var hans helligdom og Israel hans herredømme. Havet så det og flygtede: Jordan blev drevet tilbage. Bjergene sprang over som værer, og de små bakker som lam. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at enhver mørkets magt på min måde flygter fra nu af i Jesu navn.
 • Jeg bliver en forbrugs ild til mørkets rige i dag i Jesu navn. Enhver mørke, der prøver at påføre mig sygdom, falder ihjel i Jesu navn. Jeg bestemmer Guds helbredelse over hvert organ i min krop; Jeg taler min helbredelse til eksistens i Jesu navn.
 • Hver mørkets hersker, der styrer min økonomi, falder ihjel i Jesu navn. Jeg frigør min pung fra dit greb i Jesu navn. Fra nu af er min økonomi fri i Jesu navn.
 • Herre, hver dæmon om fiasko i mit liv tager fyr i Jesu navn. Skriften siger, som han er, det er jeg også. Dette betyder, at ligesom Kristus er, så er jeg også. Jeg beder om, at jeg ikke mislykkes af himmelens autoritet, fordi fiasko er og ikke kan findes i Jesu navn. Fra nu af skal alt, hvad jeg lægger hænderne på, trives i Jesu navn.
 • Åh, dit mørkerige, der skræmmer mig, jeg frigør mig fra dig i dag ved Kristi blod. Hver engel af en dæmon, der plager mig i min søvn, kommer det hellige ild over dig i dag i Jesu navn. Det er skrevet, for vi har ikke fået ånden af ​​frygt, men af ​​sønneskab til at græde Ahba Fader. Herre, enhver ånd af frygt fra helvede er ødelagt i Jesu navn.
 • Skriften siger, og de overvinder ham ved lamets blod og ved deres vidnesbyrd. Jeg knuser mørkets kraft i mit liv med lamets blod.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her