Bøn peger mod forsinkelse i undfangelsen

0
11869

 

I dag vil vi beskæftige os med bønpunkter mod forsinkelse i undfangelsen. Det er Guds plan for mennesket at formere sig og besætte jordens overflade. Husk, da Jesus instruerede at besætte indtil jeg kom, en af ​​de ting, som Kristus talte om, er at mennesket underkaster verden, at mennesket bebor hele jordens overflade. Men hvordan vil det ske, når du kæmper for at blive gravid? Løgnløshed er aldrig Guds plan for dit liv. Faktisk har fjenden gjort dette, ikke Gud. Forsinkelse i undfangelsen lægger pres på en kvinde; skønt både manden og kvinden bliver under tryk, vil en større del af presset blive monteret på kvinden.

Din livmoder er skabt og velsignet af Gud til at blive gravid. Det er ikke kun der til dekoration. Der er mennesker, hvis livmoder er rørt af mørkehænderne, og det er derfor det er meget vanskeligt for dem at blive gravide, og når en kvinde ikke er i stand til at blive gravid, betyder det, at kvinden vil forblive barnløs hele sit liv. I bogen om Salme 113: 9, sagde skriften  Han giver den ufrugtbare kvinde et hjem, hvilket gør hende til den glade mor til børn. Gud ske tak og lov!. Hvad bibelen betød med hjemmet der, er livmoderen. Dette forklarer, at Gud ikke vil hvile nogen med ufrugtbarhed.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Hannah var ufrugtbar i årevis, i årevis kunne hun ikke blive barn, men en dag gik hun til Shiloh og bad til Gud om at åbne sin livmoder og gøre hende til en mor. Gud hørte Hannas bønner og velsignede hende med et barn. På samme måde vil Gud lytte til dit råb i dag i Jesu navn. Dette er din Shiloh, og det er din tid til at blive mor. Jeg bestemmer ved auktion over himlen, enhver mørkets magt, der har gjort det umuligt for dig at blive gravid, jeg bryder sådanne kræfter ved Helligåndens ild.

Gud vil udføre underlige vidundere gennem denne bøn guide, hvis du bare vil tro. Hvis Gud har instrueret noget, vil han gøre det, fordi han ikke er en mand til at lyve; han er heller ikke en menneskesøn til at omvende sig. Når du begynder at bruge denne bønvejledning, beder jeg om, at Gud skal lytte til din bønes stemme og give dig efter dit hjertes ønske.

Bønspunkter:

  • Herre Gud, jeg takker dig for at gøre mig til kvinde, jeg takker dig for at have skabt mig i den art at være den fødsel til et andet væsen på jorden, jeg ophøjede dit hellige navn. Herre, det er din plan, at vi formerer jorden, og derfor vil du aldrig prøve os med ufrugtbarhed; Herre, jeg beder om, at du ved din nåde åbner min livmoder og får mig til at blive gravid i Jesu navn.
  • Jeg kommer imod enhver form for forsinkelse i undfangelsen i mit liv. Enhver magt og fyrstedømme, der forsinker undfangelsen i min livmoder, falder og dør i Jesu navn.
  • Herre, dit ord siger i Salme 128: 3 & 4. Din kone vil være som et frugtbart vin i dit hus; dine børn vil være som olivenskud omkring dit bord. Se, således skal den mand velsignes, som frygter Herren. Du lovede, at jeg ville være frugtbar, jeg kommer imod enhver magt, der hindrer min frugtbarhed i livet, enhver magt, der ønsker at stoppe mig fra at være frugtbar, ødelægges i Jesu navn.
  • Fader Herre, ligesom du hørte Isaks bønner over Rebekka, og du fjerner hendes ufrugtbarhed, beder jeg om, at du vil ødelægge ufrugtbarhedens åg i mit liv i Jesu navn. For skriften siger: Børn er Guds arv, jeg bestemmer, at jeg skal være frugtbar i Jesu navn.
  • Hver magt, der suger min livmoders frugt, falder ihjel i Jesu navn. Enhver mørkets magt, der er stationeret ved livmoderen i mørkets rige, falder ihjel i Jesu navn. Jeg løser min skødes frugt fra mørkets pagt. Jeg frigav dem i Jesu navn.
  • Jeg blinde ethvert ondt øje, der er blevet tildelt til at overvåge mit liv og give en rapport tilbage til mørkets rige, så sådanne øjne mister mig af syne i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg beder om nåde. Hvis der er nogen synd eller uretfærdighed i mit liv, der forårsager en forsinkelse i undfangelsen, beder jeg om, at du tilgiver mig i Jesu navn. I kraft af det blod, der blev udgydt på Golgata kors, beder jeg om, at du vil holde øje med mine synder og uretfærdighed i Jesu navn.
  • Herre, jeg beder om nåde over mit liv. Enhver form for umoralitet, som jeg tidligere har gjort, som fjenden nu bruger mod mig for at forsinke min undfangelse, beder jeg om, at du fjerner sådanne umoraliteter i Jesu navn. For skriften siger, for vi har ikke en ypperstepræst, der ikke kan berøres af vores svagheders følelser. Lad os derfor dristigt komme til nådens trone, så vi kan opnå barmhjertighed. Herre, jeg kommer til din trone i dag, giv mig barmhjertighed i Jesu navn.
  • Fader Herre, dit ord siger, for du kender de planer, du har over for mig, de er planen for det gode og ikke det onde for at give mig en forventet afslutning. Jeg beder om, at din plan og dagsorden for mit liv og ægteskab begynder at udfolde sig i Jesu navn. Jeg bryder åget med forsinkelse i undfangelsen over mit liv ved Kristi blod.
  • Jeg bestemmer med autoritet, strømmen af ​​børn fra nådens trone strømmer ind i min livmoder i dag i Jesu navn. Ligesom du forvandlede Hanna til en mor, som du besvarede Rachels bønner, hør mit råb i dag, Herre, og giv mig efter mit hjertes ønske i Jesu navn.

 


Forrige artikelBøn peger mod lukkede døre
Næste artikelBønpunkter mod distraktion
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror på, at Gud har givet enhver troende en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg mener, at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har magt til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ordet. For yderligere information eller rådgivning, kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatte mig op på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bønnegruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.