Bønpunkter mod distraktion

1
233

 

I dag vil vi engagere os i bønepunkter mod distraktion. Distraktion er en meget farlig gimmick af fjenden for at få en mand til at miste fokus på deres mål i jagten på succes. Der er så mange mennesker, der var bestemt til succes i livet, der ikke vil være i stand til at udnytte deres potentialer, fordi en af ​​de snublesten, som fjenden vil lægge i vejen for dem, er en distraktion. Det sjove er, at mange gange vil folk ikke være i stand til at identificere distraktioner, når de støder på en, fordi distraktionen mange gange kan komme i form af, hvad der er nødvendigt på det tidspunkt.

Potifars kone var en betydelig distraktion i Josefs liv. Hvis Joseph ikke havde gjort en bevidst indsats for at fjerne det, er der en mulighed for at han ikke ville have været i stand til at udrette det, der var bestemt til ham. I mellemtiden kunne Joseph på det tidspunkt beslutte at danse efter Potifars kone, fordi hun kunne garantere hans sikkerhed og endda lette hans hurtige ophøjelse som sin herres kone. Imidlertid var Joseph i stand til at identificere, at det ikke var en del af Guds plan for hans liv, så han gik på hælene.

Mens Josef med succes overvandt fjendtens distraktion, var der en anden person i Bibelen, som ikke kunne overvinde distraktion. Esau kunne have været mindre opmærksom på efterspørgslen fra hans mave og sat sit blik på at blive en stor mand, men hans sult, som var en betydelig distraktion i hans liv, fik det bedste ud af ham, og han blev offer. Lige der og da byttede han sin førstefødselsret mod en pott potte.

For at overvinde distraktion handler det om at identificere det gennem en bevidst indsats og hjælp fra Helligånden og også disciplin. Hvis Jacob ikke havde tugtet sig selv, ville han være blevet offer for sin herres kone, og det ville have hindret Guds planer for hans liv. Tilsvarende i vores liv er der et par gange, vi står over for distraktioner, det kan være en fiasko i arbejdet eller akademisk, det kan være hvad som helst, det kan være kvinder eller en anden slags mænd, der kommer vores vej, vi skal identificere dem og håndtere dem. Jeg beder om, at Guds ånd, der hjælper os med at identificere distraktion, når vi støder på, kommer over os lige nu i Jesu navn. Når du begynder at studere denne bøn, peger mod distraktion, må Gud sende distraktion langt væk fra din vej i Jesu navn.

Bønspunkter:

  • Herre, jeg kommer imod enhver form for distraktion på min vej til succes og gennembrud. Jeg beder om, at du vil tilintetgøre dem i Jesu navn. Enhver form for snublesten på vej til gennembrud beder jeg om, at det hellige ild brænder dem ned i Jesu navn.
  • Herre Gud, jeg beder om, at du ved din barmhjertighed giver mig visdommen til at identificere distraktion, når jeg støder på en. Selvom det lignede det, jeg havde brug for for at overleve på det tidspunkt, beder jeg om, at du vil give mig visdommen til at identificere det som en distraktion og behandle det som sådan i Jesu navn.
  • Herre Gud, ligesom du hjalp Joseph med at overvinde distraktion på hans lange gåtur til herlighed, beder jeg om, at du på samme måde vil hjælpe med at overvinde enhver distraktion på min måde i Jesu navn. Enhver form for distraktion på min måde ødelægges af ild i Jesu navn.
  • Hver agent for distraktion på min måde falder ihjel i Jesu navn. Hver mand og kvinde, der forhindrer mig i at blive, hvad du har bestemt mig til at blive, beder jeg om, at du ikke får os til at mødes i Jesu navn. Jeg ødelægger alle fjendens planer over mit liv med ild i Jesu navn.
  • Korinther 10:13 Ingen fristelse har overvundet dig, som ikke er almindelig for mennesker. Gud er trofast, og han vil ikke lade dig friste ud over din evne, men med fristelsen vil han også give flugtvejen, så du kan være i stand til det. Jeg beder om, at ingen fristelse skal overvinde mig i Jesu navn. Jeg beder om, at du giver mig styrken til at underkaste enhver fristelse, der måtte komme på min vej ved det sted, hvor succes bliver i Jesu navn.
  • Jeg kommer imod enhver trang til at drikke eller ryge i Jesu navn. Hver plan og dagsorden for fjenden for at distrahere mig med brug af stoffer, brug af alkohol eller rygning, gør jeg den plan ubrugelig i Jesu navn. Enhver form for seksuel umoral, som djævelen ønsker at påføre mig for at distrahere mig. Jeg beder om, at Gud vil ødelægge sådanne planer i Jesu navn.
  • Skriftene i 1 Korinther 10:12 Så hvis du tror at du står fast, skal du passe på, at du ikke falder! Jeg beder om, at du giver mig den nåde at stå sammen med dig til enden i Jesu navn. Hver pil med distraktion, der skyder på mig af fjenden for at få mig til at falde ud i din nærværelse for at lade sådanne pile blive ødelagt i Jesu navn.
  • Herre, jeg bestemmer fra nu af, jeg sætter mit blik på korset, jeg sætter mig selv under Helligåndens vejledning. Jeg beder om, at Guds ånd, guddommelighedens ånd, begynder at guide og lede mig. Det vil lære mig ting at gøre og afsløre for mig, hvad der kommer. Jeg beder om, at Guds ånd bliver fremtrædende i mit liv i Jesu navn.
  • Fader, jeg tænker over mine fødder for dig, så min vej kan være lige og fri for ondskab og distraktion af fjenden i Jesu navn. Jeg vender mine fødder væk fra synd, så jeg ikke bliver offer for djævelen i Jesu navn.

Annoncer

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her