Bøn peger mod barrierer

0
12600

 

I dag vil vi beskæftige os med bønpunkter mod barriere. Gud ønsker at befri mennesker fra de snublesten og hindringer, der er på vej til succes. Har du nogensinde været lukket for at opnå noget, og pludselig vil der springe noget op fra det blå og forhindre dette gennembrud i at komme? For ethvert menneske, der er bestemt til storhed, ligger barrierer, der skal overvindes, før de kommer til det sted, hvor Gud har bestemt sig for dem.

Jacob stødte på mange trængsler og barrierer på vej til succes. Hvis Jakob ikke havde haft det møde med Herrens engel, er det muligt, at han ikke ville have svaret til noget stort i livet. På trods af Guds pagt om hans liv om at skabe en stor nation af mennesker ud af Jakob, kæmpede han stadig for at få kvinden i sine drømme; han mislykkedes mange gange og havde Esau at kæmpe med. I vores liv er der også så mange barrierer, der skal ødelægges, før vi kan komme til det sted, hvor Gud har bestemt os. Hvis kong Saul ikke var taget bort, ville David kun bære salvingen af ​​en konge; han vil ikke sidde på tronen som konge.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Vi er også nødt til at ødelægge nogle barrierer på vores vej til succes. Gud har lovet i bogen om Esajas 45: 2 Jeg vil gå foran dig og udjævne bjergene; Jeg vil nedbryde porte af bronze og skære igennem jernstænger. Står jeg på dette løfte, og jeg vil have, at du også tror på det. Gud vil gå foran dig i dag og ødelægge hvert stærkt bjerg foran dig i Jesu navn. Lad os også trække en henvisning fra Daniels liv. I årevis bad Daniel til Gud, og han forventede svar fra Gud. Men persiens prins havde tilbageholdt englen, der havde bragt svaret på Daniels anmodning i stedet for bøn. Daniel stoppede ikke med at bede, før Gud måtte sende en anden engel for at ødelægge persiens prins. Prinsen af ​​Persien var en barriere for Daniels bøn, og indtil han blev ødelagt, fik Daniel ikke svar på sine bønner.

Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at enhver fyrste i Persien i dit liv, der hindrer manifestationen af ​​Guds herlighed, skal falde og dø lige nu i Jesu navn.

Bønspunkter:

 • Fader Herre, jeg kommer foran dig i dag for at øve min inderlige smerte over barrierer og hindringer i mit liv; Jeg beder om, at du tager dem væk i Jesu navn.
 • Enhver begrænsningskraft i mit liv, jeg beder om, at Helligåndens ild vil fortære dig lige nu i Jesu navn. For der er skrevet: For Zions skyld vil jeg ikke tie, for Jerusalems skyld vil jeg ikke være stille, indtil hendes retfærdighed skinner ud som daggry, hendes frelse som en flammende fakkel. Herre, jeg beder om, at du for min skyld ikke vil hvile eller tie, før enhver begrænsning i mit liv er ødelagt af ild i Jesu navn.
 • Jehova, jeg beder om, at du sender din ild ud og ødelægger enhver barriere foran mig og succes i Jesu navn. Enhver prins af Persien, der begrænser sig ved ære; Jeg ødelægger dig ved Helligåndens ild.
 • Herre Gud, hver stærk mand i min fars hus, der omdirigerer mine velsignelser til et andet sted, jeg beder om ild over ham lige nu i Jesu navn. Hver kæmpe i min generation, der er kendt for at forhindre mennesker i at få succes i livet, falder og dør i Jesu navn.
 • For der er skrevet, at jeg vil gå foran dig og udjævne ophøjede steder, jeg vil hugge ned dørene af kobber og hugge igennem jernstænger, hvert bjerg foran mig, blive lavet ned i Jesu navn. Enhver høj dal vil blive ydmyget foran mig i Jesu navn, hver grov del bliver gjort lige i Jesu navn, og enhver skæv vej er lavet lige ved Helligåndens kraft.
 • Hver syndebarriere i mit liv, beder jeg om, at lamets blod skyller dig væk i Jesu navn. I kraft af det blod, der blev udgydt på Golgata kors, beder jeg om, at alle mine synder skylles væk i Jesu navn.
 • Jeg bryder ethvert mørke højborg, der hindrer mig i at få gennembrud; Jeg ødelægger dem ved Helligåndens ild. Hver hindring af sygdom i mit liv, enhver hindring for svagheder i mit liv, bryder jeg dem i stykker i Jesu navn.
 • Jeg beder om, at de rette hænder fra Gud, der udfører vidundere, vil helbrede enhver sygdom, enhver svaghed, der ønsker at forhindre mig i at få succes i Jesu navn.
 • Enhver slange af slaveri, enhver slange af trældom kalder jeg Guds hævn over jer alle i Jesu navn. Herre, jeg beder om, at du vil rejse dig og skabe en kamp i mine fjenders lejr, alle, der har lovet, at de ikke tillader mig at komme videre i livet, Herre, tag fred ud fra deres liv i Jesu navn.
 • Lad enhver mand og kvinde, der står på vej til gennembrud, blive ødelagt af ild i Jesu navn. Hver stærk mand, der sidder på mit herligheds sæde, skal Helligåndens ild brænde dem ud i Jesu navn.
 • Enhver miljøbegrænsningsånd, der svæver rundt i mit liv, brænder lige nu i Jesu navn. Hver satanisk fugl, der er sendt til at overvåge mit liv og fremskridt, mister dine vinger lige nu i Jesu navn.
 • Hvert djævelens dyr, der skræmmer mig på vej til succes, skal løven i Judas stamme ødelægge dem lige nu i Jesu navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelBønpunkter mod forretningssvigt
Næste artikelBøn peger mod ulykke
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.