Bøn peger mod angreb

0
95

I dag vil vi beskæftige os med bønpunkter mod angreb. Som troende er djævelen altid på farten for at forårsage alvorlig kaos i vores liv. Husk, at skriften siger Vær opmærksom og nøgtern. Din fjende djævelen kaster sig rundt som en brølende løve på udkig efter nogen at fortære. Fjenden ønsker ikke at se os gøre noget godt, så han er altid på farten for at slå os.

Et angreb kunne komme på forskellige måder; dette er ikke et fysisk angreb, som du bliver mobbet af vrede mennesker; dette er et åndeligt angreb. Husk, at skriften fortalte os, at vi ikke kæmpede mod kød og blod, men mod magter og fyrstedømmer, herskerne over mørke steder. Så ofte kan angrebet være på dit ægteskab, helbred, økonomi, forhold, familie, job eller andet. Fjenden kunne angribe noget eller nogen, der er meget vigtige for os. Det kan være vores job eller liv. Dog har Gud lovet at ødelægge ethvert angreb fra fjenden; derfor instruerede han denne bøn guide.

I denne bøneguide vil vi bede nogle krigsførende bønner mod fjendernes angreb, og du skal være parat til at se farlige resultater. Den fjende, der har nægtet at lade dig gå, beslutter jeg på grund af dette øjeblik, at Gud kan ødelægge dem i Jesu navn. Hver forfædres ånd, der annoncerer dig for fjenden, der belejrer dit liv, bestemmer jeg, at Helligåndens ild fortærer dem lige nu i Jesu navn. Gud vil snart vrede sig undrende, angreb fra fjenderne er ved at blive ødelagt, Gud er ved at starte et modangreb på den fjende, der ikke vil lade dig have fred.

Bønspunkter:

 • Fader Herre, jeg beder om, at du vil ødelægge alle onde angreb i mit liv i Jesu navn. Jeg ved, at skriften aldrig lovede, at de ikke ville samles, men skriften lover, at de ikke skal trives. Jeg foreskriver i Jesu navn, at hvert angreb over mit liv gøres ubrugeligt i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at angreb vil dræbe og ødelægge livet for enhver, der angriber mig i Jesu navn. Herre, stå op og lad mine fjender spredes. Lad dem, der ikke ønsker fred for mig, heller ikke kende fred, for Salmebogen sagde, når jeg råber til Herren, mine fjender flygter. Jeg bestemmer, at enhver fjende i mit liv skal flygte fra dette øjeblik i Jesu navn.
 • Fader Herre, enhver synd og ugudelighed i mit liv, der har gjort mig sårbar over for fjendens angreb, jeg beder om, at du ved din barmhjertighed tilgiver mig i Jesu navn. Jeg beder om, at du på grund af det blod, der blev udgydt på Golgata kors, vil fjerne den synd i Jesu navn.
 • Fader Herre, hvert hul i mit liv, som fjenden har udnyttet til at starte angreb i mit liv, beder jeg om, at Helligåndens ild vil blokere det i Jesu navn.
 • Jeg annullerer hvert angreb over min økonomi i Jesu navn. Hvert angreb, der har gjort min økonomi ubrugelig, hvert angreb, der har blokeret den frie strøm af min indkomst, beder jeg om, at et sådant angreb ødelægges i Jesu navn.
 • Jeg annullerer hvert angreb over mit helbred, hvert angreb, der har gjort mit helbred forværret. Jeg bestemmer ved Helligåndens ild, at sådanne angreb bliver ødelagt. Hvert satanisk angreb, der har påført mig frygtelige sygdomme, beder jeg om, at Guds højre hånd, der udfører vidundere, vil helbrede mig lige nu i Jesu navn.
 • Jeg ødelægger hvert angreb fra fjenden over mit ægteskab, enhver plan for fjenden om at ødelægge mit ægteskab, jeg beder om, at Helligåndens ild ødelægger det i Jesu navn. Skriften siger, hvad Gud har sammenføjet, lad ingen skille ad. Jeg kommer imod ethvert angreb fra fjenden for at sprede mit ægteskab. Jeg ødelægger sådanne angreb med Helligåndens ild.
 • Herre Gud, jeg kommer imod hvert angreb på mine akademikere, hvert angreb af fjender på min hjerne, der har reduceret mit niveau af assimilering, jeg går imod det i Jesu navn. Skriften siger, at hvis nogen mangler visdom, så lad ham bede fra Gud, der giver liberalt uden plet. Jeg beder om, at enhver fjende mod mine akademikere får hævnen for Gud.
 • Ethvert angreb fra fjenden for at give mig frygt, kommer jeg imod dig ved lamets blod. Skriften siger, for jeg har ikke fået ånden af ​​frygt, men adoptionens ånd til at græde Ahba Fader. Lad hvert angreb i mit liv tage fyr lige nu i Jesu navn.
 • Hvert fjendtligt angreb på mine børn for skrifterne siger, at mine børn og jeg er til tegn og vidundere. Kraften ødelægger hvert angreb for at afslutte deres liv i Jesu navn. Børn er Guds arv, så mine børn er Guds arv. Ethvert angreb på deres liv ødelægges i Jesu navn.
 • Lad enhver fjende, der planlægger at angribe mig, dræbe sig selv i dag. Ligesom Haman dør af den fælde, han har sat for Mordokaj, så lad alle, der planlægger at angribe mig, dø af deres eget angreb i Jesu navn. Jeg opfordrer himmelens hær, det umådelige antal Herrens engle, til at rejse sig lige nu til kamp og hævne sig over enhver fjende, der har truet min fred i mit sind i Jesu navn.
 • Hvert angreb for at svække mit åndelige liv, ethvert angreb fra fjenden for at distrahere mig åndeligt, kommer jeg imod det i Jesu navn. Jeg beder for nåde at forblive standhaftig i din nærværelse, hvert angreb på mit åndelige liv afsluttes i Jesu navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her