Bøn peger mod ulykker

0
101


I dag vil vi beskæftige os med bønpunkter mod ulykker. Når ordet ulykke dukker op, hvad er det første, der kommer til at tænke på? auto nedbrud, ikke? Fordi det er den mest almindelige type ulykker, som vi oplever. I mellemtiden er en ulykke mere end blot et auto-crash, ulykker er sørgelige begivenheder, der ikke er Guds vilje for os, men fjenden iscenesatte det. Så mange mennesker er døde som følge af ulykker, hvad enten det er vej, vand eller luft. I dag vil vores bønpunkter mod ulykke fokusere mere på Guds beskyttelse. Når Guds beskyttelse er over et individs liv, vil en sådan person ikke blive offer for nogen onde omstændigheder.

Tag for eksempel Davids liv; ved flere lejligheder undslap David døden i kong Sauls hænder simpelthen fordi Guds beskyttelse var over hans liv. Ligeledes i denne nuværende verden vil nogle kræfter gå i enhver længde for at sikre, at de udgyder folks blod. Vi har hørt vidnesbyrd om nogle mennesker, der var djævelens forvaltere, de indrømmede, at de ved flere lejligheder har forårsaget større ulykker i Nigeria. Vi vil også bede en voldelig bøn mod sådanne kræfter. Jeg foreskriver, at du ved kraften fra de højeste vil blive fritaget for enhver ulykke i Jesu navn.

Skriften advarede om, at fjenden ikke kommer, medmindre han stjæler, dræber og ødelægger. Vi må forstå, at ødelæggelse altid er en af ​​fjendernes mange planer for en troendes liv. Ved auktion over himlen må fjendens planer og dagsorden blive ødelagt over dit liv i Jesu navn. Da vi bruger denne bøneguide, beder jeg om, at Jehovas hjælp vil finde vores liv; Jeg foreskriver, at banneret til beskyttelse af himlen vil være over dig og familien i Jesu navn.

Bønspunkter

  • Fader Lord, jeg kommer imod enhver form for ulykke, som er blevet iscenesat på min måde af fjenden; Jeg ødelægger det ved magten i Jesu navn. Skriften bad os om at indløse hver dag med Kristi blod, fordi hver dag er fyldt med ondt. Jeg indløser hver dag i denne uge, hver dag i denne måned og hver dag i dette år med Kristi dyrebare blod. Jeg kommer imod enhver form for ulykke, hvad enten det er vej, land eller luft. Jeg ødelægger dem ved de højstes barmhjertighed i Jesu navn.
  • Herre Gud, skriften siger, at Herrens øjne altid er på de retfærdige; Jeg beder om, at dine øjne fra i dag altid vil være rettet mod mig i Jesu navn. Jeg beder om vejledning og beskyttelse fra Jehova. Jeg beder om, at din ånd vil lede og beskytte mig på alle mine måder i Jesu navn. Når jeg træder ud, må Herrens engle lede mig på alle mine måder i Jesu navn.
  • Lord Jesus, jeg kommer imod enhver djævelens magt eller plan, der måtte ønske at afslutte livet for ethvert medlem af min familie. Jeg foreskriver, at påskens kraft bliver fremtrædende i vores liv i Jesu navn. Thi vi har båret Kristi mærke, lad ingen gøre er ondt. Jeg beder ved kraften i Jesu navn om, at enhver død eller grav, der er sat på vejen for mig eller ethvert medlem af min familie, jeg beder om, at Guds ild vil ødelægge den i Jesu navn.
  • Skriften siger, selvom jeg går gennem dødsskyggens dal, frygter jeg ikke noget ondt, fordi du er med mig, din stang og dit personale trøster mig. Herre, ligesom jeg vil ud for min daglige trængsel, beder jeg om, at der ikke skal komme nogen skade foran mig. Skriften lovede, at Herren ville gå foran mig og udjævne ophøjede steder. Jeg beder om, at hvert bjerg med en ulykke foran mig ødelægges i Jesu navn. Jeg foreskriver, at enhver ulykkesdal ødelægges i Jesu navn.
  • For der er skrevet, at ethvert træ, som min far ikke har plantet, skal hugges ned fra roden. Fordi det ikke er dine planer for mit liv at blive dræbt af en ulykke, der blev iscenesat af djævelen, beder jeg om, at du vil skære ned på deres planer over mit liv i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg beder for hvert medlem af mit liv. Du bad Isrealbørnene om at lægge lammets blod på deres overligger, og når dødsengelen ser blodet, vil det passere over. Herre, på samme måde salver jeg mig selv og familiemedlem med lammets blod, det blod, der taler retfærdighed end Abels blod, jeg beder om at når uheld ser os, vil det forsvinde i Jesu navn.
  • Skriften siger, at jeg ikke skal dø, men leve for at forkynde Herrens gerninger i de levende land. Jeg bestemmer ved magt i Jesu navn, at enhver dagsorden for fjenderne for at tage mit liv gennem en ulykke ødelægges i Jesu navn. Fordi Gud fortalte mig, at jeg kender de tanker, jeg har til dig, er de gode og ikke onde for at give dig en forventet afslutning. Død ved et uheld er ikke en forventet afslutning, Lord Jesus, jeg beder om, at uanset hvad der ikke er en del af dine planer for mit liv, som fjenden har iscenesat, beder jeg om, at du ødelægger det ved Helligåndens ild.
  • Skriften siger, for Zions skyld vil jeg ikke hvile. For Jerusalems skyld vil jeg ikke tie. Herre Jesus, hvad angår mit liv, Herre, jeg beder om, at du ikke skal tie. Jeg salver vejen med Kristi blod for min skyld. Jeg annullerer enhver form for ulykker på vejen i Jesu navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her