Bøn peger mod pile af sygdom

0
92

I dag vil vi beskæftige os med bønpunkter mod sygepile. Vi er blevet ledet af Guds ånd til at rejse et bønens alter mod sygdommens pile; Gud er ved at sende pile tilbage til sin afsender og udfri sit folk. Fjenden har ingen andre planer end at påføre lidelser over for mennesker, der har besluttet at følge Jesus. Ikke at de har gjort noget forfærdeligt, deres eneste forbrydelse er at acceptere Kristus som deres personlige Herre og frelser. Også for mennesker, der har et stort potentiale for at blive store i livet, kan fjenden mange gange forhindre dem ved at skyde pile af sygdom ind i deres liv.

Folk vil sove Hale og hjertelige, og når de vågner af søvn, sidder de fast med en frygtelig sygdom. En sygdom, som ortopædisk ikke kan forklare, det er åbenlyst, at fjenden har gjort dette. Et stykke god nyhed til jer alle, der har været tungt lastet med forfærdelige sygepile, Herrens ånd, frihedens ånd vil gå ud og frigøre jer. Pilen fjernes fra din krop, og den går syv gange tilbage til afsenderen i Jesu navn.

Det er vigtigt at vide, at fjenden ikke har nogen anden dagsorden end at skabe kaos, og en af ​​måderne til dette er ved at sende en pil af sygdom ind i en persons liv. I skriften oplevede Job det, men Gud førte ham igennem og udfriede ham. Den Gud, der helbredte Job, at Gud stadig arbejder, han vil udføre vidundere over dit liv. Den dæmoniske pil finder ikke et sted i din krop. Det vil blive vendt tilbage til sin afsender ved ild i Jesu navn. Skriften siger, at vores krop er den levende Guds tempel, lad intet af uret ødelægge det, at pilen vil forlade din krop i dag i Jesu navn.

Bønspunkter:

 • Jeg foreskriver i Jesu navn, hver sygepil, der er blevet skudt på mig af fjenden, skal tage fyr lige nu. Enhver synd og ugudelighed i mit liv, der har gjort mig til et bytte for fjenden, der plager mit liv med en frygtelig sygdom, jeg beder om, at du ved Guds barmhjertighed tilgiver mig i Jesu navn.
 • Skriften siger, at intet våben, der er formet mod mig, skal trives. Hver pil af sygdom i mig begynder at dø lige nu i Jesu navn. Jeg beder om, at sådanne pile begynder at miste deres styrke i mit liv i Jesu navn.
 • Hver dæmonisk pil, der er blevet skudt på mig for at true mit helbred, bestemmer jeg ved Helligåndens ild, at de skal gå tilbage til afsenderen i syv folder i Jesu navn. For jeg bærer Kristi mærke, lad ingen bekymre mig, jeg bestemmer ved magten i Jesu navn, enhver, der ønsker at bekymre mig om sundhedsmæssige udfordringer, jeg beder om, at de tager fyr i Jesu navn.
 • Skriften siger, for han blev såret for vores overtrædelser; han blev knust for vores misgerninger; på ham var den tugt, der bragte os fred, og med hans stribe er vi helbredt. Jeg erklærer helbredelser i mit liv i Jesu navn. Hver pil, der har forårsaget sygdom i mit liv, bestemmer jeg, at Guds helbredelser kommer over mit liv i Jesu navn.
 • Hver form for smerte, som jeg lider i min krop, bestemmer jeg, at du forsvinder i Jesu navn. Hele din smertepil i mit liv, hør Herrens stemme, for der er skrevet, at hvert træ, som min far ikke har plantet, skal de trækkes op af stammen. Jeg foreskriver, at hver pil i mit liv dør lige nu i Jesu navn.
 • Enhver ånd af sygdom, der er tildelt mit liv, bliver du arresteret af Helligåndens kraft. Alle jeres dæmoner af svagheder, der er knyttet til mit liv, arresterer jeg jer i dag i Jesu navn.
 • Hver invasion af frygtelig sygdom eller sygdom i mit liv, der truer mit helbred, irettesætter jeg dig i Jesu navn. Thi der er skrevet, hvis Ånden hos ham, der oprejste Jesus Kristus fra de døde, bor i dig, vil den gøre dine jordiske legemer levende ved ånden hos ham, der bor i dig. Jeg forordner invasionen af ​​Helligånden i mit liv i dag i Jesu navn.
 • Jeg opfordrer Guds Hellige Ånd til at komme og gøre miljømæssig sanitet i mit liv, og enhver ond sygdom og mærkelige sygdomme vil blive slettet i Jesu navn. Jeg foreskriver, o Gud, at du vil se min smerte og kval, og du vil blive bevæget til at hævne dig over fjenden, der har gjort dette i navnet Jesus.
 • Enhver sygdom eller sygdom, der er ejendommelig for min familie, beder jeg om, at du dør over mit liv i Jesu navn. Enhver sygdom eller svaghed, der angriber mennesker i min familie, jeg bestemmer, at hvad angår mig, vil du miste din magt i Jesu navn. For jeg bærer Kristi mærke, lad ingen slægtssygdom plage mig. Jeg foreskriver ved magten i Jesu navn, enhver forfædres sygdom, der trænger mennesker i mit liv, jeg pålægger, at jeg er undtaget i Jesu navn.
 • Skriften siger, når jeg råber til dig, så skal mine fjender vende tilbage: dette ved jeg; for Gud er med mig. Herre, jeg beder om, at du skal forbarme mig over mine tårer af smerte. Jeg beder om, at du irettesætter fjenderne for min skyld. Herre Gud, jeg beder om, at du vil rejse dig i din hævn og tilintetgøre alle mine fjender i Jesu navn.
 • Jeg foreskriver, at både pilen og hænderne bag pilen skal tage fyr i Jesu navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her