Bøn peger mod lidelser

0
85

I dag vil vi beskæftige os med bønpunkter mod lidelser. Før vi går grundigt ind i emnet, er det vigtigt, at vi giver ordet lidelser mening, så du kan vide, hvor vigtig denne bønvejledning er.

Trængsler kunne defineres som alt, hvad der forårsager alvorlig smerte, smerte af bebrejdelse. Lidelser kunne komme i forskellige former. Det kunne komme i form af sygdom, pest, djævelens pine osv. De fleste gange udretter fjenden med vilje lidelser i menneskers, især kristnes liv. Mange mennesker tror, ​​at når de først har accepteret Jesus Kristus som deres personlige Herre og frelser, er de blevet fritaget for lidelser. Det er dog ikke sandt; fjenden bliver så bittert, at vi giver vores liv til Jesus, hvorfor vi troende altid er ved den modtagende ende af lidelser fra fjenden.

Husk, at Jobs liv er et praktisk eksempel. Djævelen ville ikke have tænkt på at påføre Job lidelse som en test, hvis Job ikke var en trofast tjener for Gud. Fjenden troede, at det var fordi Gud har velsignet Job rigeligt, derfor tjener Job Gud. Jeg bestemmer efter de højstes barmhjertighed; Helligåndens ild ødelægger alle djævelens planer om at påføre dig lidelser.

Gud instruerede denne bøneguide med titlen Bønpunkter mod lidelser, fordi Gud planlægger at befri mennesker fra deres lidelser. Skriften siger i Salmenes Bog 34:19 Mange er de retfærdiges lidelser, men Herren udfri ham af dem alle. Gud forstår, at de retfærdiges lidelser er store; derfor har Gud indgået en pagt om at udfri os fra alle trængsler. Når du og jeg begynder at bruge denne bøneguide, vil den guddommelige hjælp fra Jehova finde os i Jesu navn.

Bønspunkter

  • Herre Gud, jeg kommer foran dig i dag for at give mine klager. Dit ord lovede mig i Salme 34:19, at mange er de retfærdiges lidelser, men Herren frelser ham fra dem alle. Jeg kommer til dig baseret på løftet om dette ord. Jeg beder dig udfri mig i Jesu navn. Hver lidelse af sygdom i mit liv kommer jeg imod den ved lamets blod. Fader Herre, enhver lidelse af fjenden, der er iscenesat i mit liv for at få mig til at glide væk fra din tilstedeværelse, enhver lidelse, som fjenden vil bruge som en form for distraktion for at svæve mig væk fra din tilstedeværelse, beder jeg ved dit ord , red dig mig fra dem alle i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg beder om, at du vil give mig den nåde at være standhaftig i dit nærvær. Uanset hvilken lidelse der er blevet kastet i mit liv for at få mig til at glide væk fra dig, beder jeg om, at du ved Helligåndens ild tager den ud af mit liv lige nu. Enhver lidelse af ufrugtbarhed i mit liv, jeg kommer imod den ved lamets blod. Dit ord lovede mig, at der ikke skulle være nogen ufrugtbar kvinde i Isreal, far Lord, jeg er en kvinde i Isreal, jeg nøgler ind i denne pagt om, at jeg ikke skal være ufrugtbar i Jesu navn.
  • Herre Gud, enhver lidelse af frygtelig sygdom i mit liv. Den sygdom, der har nægtet at forlade mit liv på trods af alle bestræbelser på at fjerne det, jeg beder om, at du ved din barmhjertighed og kraft vil udfri mig i Jesu navn. Skriften lovede mig ikke, at jeg vil leve mit liv i sygdommens smerte. Hvad skriften lover mig var, at Kristus havde helbredt alle mine sygdomme. Af hensyn til hans død på Golgata kors, fordi han blev slået og ydmyget, far Lord, har Kristus gennemgået al den smerte, så jeg kan leve et behageligt liv. Jeg beder om, at din højre hånd vil helbrede mig i Jesu navn.
  • Herre Jesus, enhver lidelse af fattigdom i mit liv. Enhver magt, der har besluttet at teste min tro med enorm fattigdom. Enhver magt, der har lovet at latterliggøre mit øjeblik for at tjene dig Herre ved at plage mig med fattigdom, kommer jeg imod sådanne kræfter ved Helligåndens ild. For der er skrevet, at min Gud vil tilfredsstille alle mine behov i overensstemmelse med hans rigdom i herlighed gennem Kristus Jesus, jeg beder om, at alle mine behov vil blive tilvejebragt i Jesu navn. Fra nu beslutter jeg, at dørene til gunst, dørene til muligheder, dørene til velsignelser begynder at åbnes angående mit liv i Jesu navn. Hver ordning med fattigdom i mit liv tages væk af lammets blod. Jeg ødelægger hvert åk af fattigdom i Jesu navn.
  • Herre Gud, enhver lidelse af frygt i mit liv, jeg ved, at når frygt kommer ind i et menneskes liv, vil en sådan person ikke være i stand til at tænke lige. Jeg kommer imod frygtens ånd i mit liv. Jeg ødelægger det ved lamets blod i Jesu navn. Herre, skriften siger, for vi har ikke fået frygtens ånd, men sønnsånden til at råbe Abba Fader. Jeg råber til dig i dag, Abba Fader, jeg beder om, at du vil hjælpe mig med at overvinde frygt i Jesu navn. Dit ord sagde til mig: Frygt ikke for jeg er din Gud, vær ikke forfærdet, for jeg er med dig. Herre, jeg vil altid se dig i alt, hvad jeg gør, for jeg ved, at når jeg ser dig, vil min frygt forsvinde, hjælp mig altid at se dig i Jesu navn.
  • Far, jeg kommer imod enhver lidelse af fiasko i mit liv. Enhver magt, der har besluttet at forstyrre mit liv med fiasko, i mine akademikere, karriere og åndelige liv, ødelægger jeg sådan magt i Jesu navn. Skriften siger, og de overvandt ham ved lammets blod og ved deres vidnesbyrd. Jeg knuser svigtens ånd ved lamets blod.

Amen.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her