Bøn for den nye måned og uafhængighedsdagen

0
202

I dag vil vi beskæftige os med bøn til den nye måned og uafhængighedsdagen. I dag er ikke som hver anden dag, det er begyndelsen på en ny måned og også en dag til at fejre dagen Nigeria blev en fri stat. Der er en hel masse meddelelser at forkynde på denne dag, men den mest betydningsfulde er frihed og dominans. Frihed er en del af Guds planer for ethvert menneske. Gud forstår vigtigheden af ​​frihed og hvordan det kan hjælpe en mand til at tjene Gud godt. Det er ikke så underligt, at Gud pålagde Moses at rejse til Egypten og pålægge Farao at lade Isreal-folkene gå, så de kan tjene ham godt.

Gud forstår, at mennesket har brug for et niveau af frihed og dominans, før et menneske kan tjene Gud godt. Også Gud forstår, at det ikke er muligt for Isreal-folkene at tjene ham godt, mens de er i fangenskab, det var derfor, at Gud havde brug for at gøre noget ved Isreals børn. Også som nation er det umuligt for os at trives, når vi er i fangenskab. Skønt kolonisering ikke er helt fangenskab, vil enhver koloniseret nations frie vilje i et rimeligt omfang være begrænset, indtil de får uafhængighed. På samme måde i vores liv er der nogle præstationer, der ikke vil komme, før vi bliver fri for trældom af synd og slaveri.

Der er utallige mennesker, der beder inderligt til Gud om opfyldelsen af ​​hans løfter. Imidlertid forbliver hindringen i deres liv deres fangenskab over for synd og uretfærdighed, og indtil de slipper fri, vil de kun bede, intet vil ske. Må Gud frigøre dig i Jesu navn ved barmhjertighed fra den højeste. Hver magt, der har holdt dig bundet længe, ​​er det tid for dig at gå, jeg feber af kraften i Jesu navn, at en sådan kraft falder og dør lige nu i Jesu navn.

Desuden står der i 6. Mosebog 5: XNUMX ”Og jeg har også hørt stønnet fra Israels børn, som egypterne holder i trældom, og jeg husker min pagt ” Denne del af skriften forklarer, hvordan han huskede hans pagt. I årevis var Isreals børn i fangenskab, og Gud efterlod dem der. Men den dag, de klagede til Isreals store monark, den dag de råbte til Abrahams, Isaks og Jakobs Gud, var det den dag, Gud huskede sin pagt og begyndte at foretage handlingsmæssige tiltag for deres frihed. I dag vil vi også råbe til Gud, idet vi i dag er en dag, hvor landet fejrer den dag, det blev gratis, og vi græder til Gud. Det er vigtigt for Gud at huske hans pagt om vores liv. Jeg beder ved Guds barmhjertighed, hver langvarige løfte, hver ældre pagt mellem dig og Gud, der har været til opfyldelse, på grund af denne bøn må Gud huske det hele i Jesu navn. Det svar, som du har forventet i evigheder, bestemmer jeg, at Gud ved fejringen af ​​denne dag kan bringe dem til opfyldelse i Jesu navn.

Det er også vigtigt, at vi starter den nye måned med bøn. For hver ny måned er der en velsignelse knyttet til den. Den tiende måned, som er oktober, er meget vigtig. I den tiende måned reduceres vandstanden, efter at Gud oversvømmede jorden og bjergtoppene blev set. 8.Mosebog 5: XNUMX Og vandet faldt konstant indtil den tiende måned; i den tiende måned, på den første dag i måneden, blev bjergtoppene set. Jeg bestemmer ved kraften fra den højeste, alt det problem, der har slugt dig, du frigøres i Jesu navn. Der er en velsignelse knyttet til denne måned, og Gud er indstillet på at gøre en ny ting i denne måned, må den gode ting aldrig undvige dig i Jesu navn.

Endelig, inden vi går ind i bønner, markerer vores kære nation Nigeria 60 år efter uafhængighed, og den progressive er endnu ikke synlig. Der er et stort behov for os at bede for vores nation i dag. 1. oktober er en særlig dato i dette lands historie, vi skal afsætte denne dag til at bede for landet. Husk skriften instrueret om, at vi beder for Jerusalems gode, at de, der elsker det, skal få fremgang. På samme måde hæver vi et bøn alter for Nigeria, og jeg tror, ​​at Gud vil besvare vores bønner.

Bønpunkter for Nigeria

 • Herre Jesus, vi kommer foran dig i dag på grund af vores nation Nigeria. For den kærlighed, vi har til denne nation, er så stor, at vi ikke kan blinde øje for de abnormiteter, der sker i landet. Gud, Nigeria tilhører dig, vi beder om, at du vil overtage denne nation i Jesu navn.
 • Herre Gud, i dag beder vi om fred over Nigeria, fred for enhver fred, ethvert lokalt regeringsområde, hver by, hver region i landet, må Guds fred begynde at bo i Nigeria i Jesu navn.
 • Fader Herre, vi beder om, at du vil tilintetgøre enhver fjende i dette land. Hver mand og kvinde, hvis hensigt arbejder mod de planer og dagsorden, du har for Nigeria, beder vi om, at du vil ødelægge dem i Jesu navn.
 • Fader Herre, vi overdrager landets økonomi i dine dygtige hænder. Landets økonomi er grundlaget for enhver nation, far vi beder om, at du hjælper os med at opretholde det i Jesu navn. Enhver dæmonisk kankerorm, der har spist op, må Helligåndens ild ødelægge sådan kankerorm i Jesu navn.
 • Fader, vi beder om, at du vil give vores ledere det rette hjerte til at styre dette land i den rigtige retning. Vi beder om, at du vil give dem svaghed, hvor de fejler, visdom i strategiske punkter, at de har brug for det, Herre, vi beder om, at du vil være sammen med dem i Jesu navn, og du vil hjælpe dem med at styre dette land på den rigtige måde i navnet på Jesus.
 • Skriften sagde i Esajas 'bog kapitel 60: 1 Stå op og skins, for dit lys er kommet, og Guds herlighed er steget op over dig. Uanset hvor fjenden har bundet dette lands herlighed, udsteder vi frihed i Jesu navn. Der er skrevet: Erklær en ting, og det skal fastslås, vi pålægger, at Nigeria skal rejse sig i Jesu navn. Denne nation modtager Jehovas åndelige hjul for at arbejde i herlighed i Jesu navn.

Bøn til den nye måned

 • Fader Lord, da denne nye måned betyder frihed for Nigeria, bestemmer jeg frihed over mit liv i Jesu navn. På alle måder, jeg er blevet fanget, udsteder jeg frihed i Jesu navn. Kristus sagde, tab ham og lad ham gå, jeg beder om, at enhver kraft, der har bundet mig til et sted, mister mig og lader mig gå i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg låser op for velsignelsen i denne nye måned i Jesu navn. Hver velsignelse, som du, Gud, har til hensigt at gøre med oktober måned, går jeg ind i den i Jesu navn. Jeg erklærer, at denne måned vil blive fyldt med latter, den skal være fyldt med glæde, den skal være fyldt med rigelige velsignelser.
 • Jeg kommer imod alle fjendens gerninger i den nye måned, jeg ødelægger alle onde planer om mit liv i den nye måned, jeg ødelægger det ved ild i Jesu navn.
 • Fader Herre, hvert eneste langvarige løfte, der skal opfyldes, bestemmer jeg med kraft fra den højeste, at de vil blive opfyldt i denne måned i Jesu navn. Min herlighed vil fremstå i denne nye måned i Jesu navn.
 • Oktober er den tiende måned, og i den tiende måned gik oversvømmelsen ned, og Noa så bjergene for første gang i lang tid. Hvert problem, der har skjult mig for mine velgørere, bestemmer jeg, at de ødelægges af ild i Jesu navn. Fra i dag vil jeg være åbenlyst synlig for mine velgørere i Jesu navn.

Bøn for nigerianere

 • Lord Jesus, jeg beder om, at du vil give nigerianere hjertet til at være mere patriotiske over for denne nation. Nåden for dem at elske dette land meget, den nåde, der vil give dem mulighed for altid at søge efter nationens vækst og udvikling, giver det alle i Jesu navn.
 • Far Lord, da vi er mennesker af forskellige stammer og religioner, beder jeg om, at du vil skabe din kærlighed i nigerianernes sind. Nåde for os at elske os selv ligesom Kristus elskede kirken, jeg beder om, at du vil skabe denne kærlighed i vores hjerter i Jesu navn.
 • Lord Jesus, giv alle nigerianere nåde til aldrig at miste håbet om denne nations storhed, nåde for os at holde håbet levende, at den bulte søn vil rejse sig igen, jeg beder om, at du giver os dette håb i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg beder om, at du vil lære os frihedens mening og essens, så vi aldrig vil bevæge os for at vende tilbage til slaveri, lære os, hvordan vi kan forstå vigtigheden af ​​demokrati, så vi ikke vender tilbage til fangenskab i navnet af Jesus.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her