Pengebønner, der fungerer øjeblikkeligt

0
2903

I dag vil vi beskæftige os med pengebøn, der fungerer med det samme. Hvem vil ikke have penge? Selv de rigeste af alle mænd arbejder stadig for at få flere penge. Dette har gjort det tydeligt, at penge er et vigtigt behov i en mands liv. Jeg har læst en række indlæg online, især fra kristne, og de har den opfattelse, at roden til alt ondt. Denne påstand er kun korrekt i den ene sandhedens fase, men i den anden fase er den forkert. Mangel på penge er den største årsag til ondskab blandt mænd. Derfor er det vigtigt at have penge. Jeg beder om, at Gud vil velsigne dig rigeligt, når du fortsætter med at læse denne bøneguide.

Gud forstår, at mennesket har brug for et niveau af trøst for, at mennesket kan tjene ham bedre. Derfor er det i Guds vilje at velsigne ethvert menneske i overensstemmelse hermed. 28 Mosebog 11: 12-XNUMX, og HERREN skal gøre dig rigelig med goder i din krops frugt og i dit kvægs frugt og i din jords frugt i det land, som HERREN svor til dine fædre skal give dig. HERREN skal åbne dig sin gode skat, himlen for at give regnet til dit land i sin tid og velsigne al din hånds værk; og du skal låne ud til mange nationer og ikke låne. Gud har lovet os rigdom i overflod, det er efterladt for os at indtaste denne pagt.

Når du begynder at bruge denne vejledning til pengebønner, der fungerer med det samme, beder jeg om, at Gud vil gøre dig rigdom i Jesu navn. Skriften siger, at det er Gud, der lærer os, hvordan vi kan tjene rigdom. Det betyder, at penge er en tjener for os, vi har herredømme over penge. Efter skabelsen skabte Gud mennesket sidst og fik ham til at herske over alle andre, der er skabt inklusive penge. Men det er ret uheldigt, at nogle mennesker bliver kontrolleret af penge i stedet for at de er hersker over penge. Jeg foreskriver, at Gud vil løfte dig til det niveau, som Gud har ordineret til dig i Jesu navn. Du vil hæve dig over alle udfordringer og indtage den virkelige position, som Gud har bestemt dig.

En fattig mand vil være naturligt vred, han vil være deprimeret og kun huskes for ondt. Husk historien om Obed-Edom, han blev husket af kong David, da pagtens ark ikke kunne føres til paladset, fordi den har dræbt en af ​​kongens forvaltere. Men jeg bestemmer, at når Gud ændrede historien om Obed-Edom, beslutter jeg, at din historie vil blive ændret i Jesu navn. De penge, som du forventer, og de, du ikke forventer, skal gives dig i dag i Jesu navn. Når du træder ud i dag, kan alle Herrens engle, der har ansvaret for rigdom, begynde at arbejde for din skyld.

Bønspunkter:

Herre Gud, jeg beder om, at når jeg træder ud i dag, begynder penge at svare mig. Jeg foreskriver, at da du har gjort mennesket til en leder, da du har bestemt mennesket til at være en hersker over alt, hvad der er skabt, beder jeg om, at penge begynder at svare mig i dag i Jesu navn. Lord Jesus, jeg afregner fjendskab mellem mig og penge i dag. Hver lang kamp mellem penge og jeg sættes i hvile i dag i Jesu navn.

Fader Lord, når jeg træder ud på arbejde i dag, bestemmer jeg, at penge vil komme min vej i Jesu navn. Jeg foreskriver, at Herrens hænder vil røre hjerterne hos alle, der skylder mig, jeg beder om, at deres hjerter vil blive rørt for at betale mig i dag i Jesu navn. Herrens velsignelser gør rigdom og tilføjer ingen sorg. Herre, jeg beder om, at dine velsignelser kommer over mit liv. Jeg låser op for adgangen til denne nations rigdom i nationen i Jesu navn.

For skriften siger, se en mand, der er flittig i sine gerninger, han skal stå foran konger og ikke bare mennesker. Herre, jeg bestemmer, at du vil forkynde mig for verden gennem mine hænder i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, når som helst jeg banker på, at dørene skal være åbne for mig i Jesu navn. Når jeg har brug for penge, skal de komme i Jesu navn.

Herre Gud, dit ord siger, at du lærer vores hænder at gøre rigdom, far jeg beder om, at du vil lære mine hænder, hvordan man tjener penge i Jesu navn. Jeg forstår, at alt godt kommer fra dig, jeg beder om, at du giver mig en idé, som verden har brug for nu i Jesu navn. Fra i dag skal det ikke være svært for mig at gøre rigdom i Jesu navn.

O I penge, hør Herrens stemme, for Bibelen sagde, at forkynde noget, og det skal fastlægges, jeg beder, at I altid skal svare mig i Jesu navn. Herre, jeg bryder enhver barriere, der har hindret mig i at tjene rigdom, jeg bestemmer, at sådanne barrierer brydes i Jesu navn. Hver snubling, der er sat på en måde, der forhindrer penge i at komme til mig, ødelægger jeg sådanne blokke ved Helligåndens ild.

Fremover beslutter jeg, at alt, hvad jeg lægger mine hænder på, skal udgøre enorme penge i Jesu navn. Uanset hvad jeg har kæmpet med i et stykke tid, får jeg adgang til komfort over den ting lige nu i Jesu navn. Jeg foreskriver ved den højestes barmhjertighed, at alle mine virksomheder modtager Guds berøring i Jesu navn. Fra nu af begynder de at give enorme penge i Jesu navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her