Bøn for beskyttelsesengelbeskyttelse

0
209
Bøn for beskyttelsesengelbeskyttelse

I dag beskæftiger vi os med en bøn om beskyttelse af skytsengle. For enhver er der en skytsengel, som Gud har forpligtet sig til at beskytte. Skriften, der er optaget i Salme 8: 5, for du har gjort ham lidt lavere end englene og kronet ham med herlighed og ære. Denne del af skriften får os til at forstå, at Gud har kronet mennesket med ære og ære, skønt vi er lidt lavere end englene, men Gud gav os herredømme over dem. Engle tjener mennesker til mennesker, Gud sender en engel til en mand i de fleste tilfælde. Historien om Maria er et perfekt eksempel, da Gud ønskede at meddele Maria, at hun vil føde et herligheds barn, sendte Gud englen Gabriel.

I Salmernes Bog 91: 11-13 Thi han skal give sine engle befaling over dig for at bevare dig på alle dine veje. De skal bære dig op i deres hænder, så du ikke støder din fod mod en sten. Du skal træde på løven og huggormen; den unge løve og dragen skal du trampe under fødderne. Denne del af skriften forklarer, hvordan englen arbejder. Jeg vedtager ved auktion over himlen, at Gud vil styrke din skytsengel i Jesu navn.

Du vil træde på skorpionen, du vil ikke slå dine fødder mod stenen, for Gud vil give sine engle befaling over dig. Vi kan ikke begynde at forklare englenes værker i et menneskes liv. Hvordan en mand vil være det eneste overlevende offer for et autoulykke, hvordan at Gud vil forhindre en mand i at gå på en rejse, der kan kræve sit liv, alle disse job udføres af Gud gennem vores skytsengle. Da Daniel bad til Gud, sendte Gud en engel for at give svar på sine bønner, og fordi englen var blevet svag, holdt prinsen af ​​Persien den engel bundet og lod ham ikke komme til Daniel. Mens Daniel ikke stoppede med at bede, fordi han endnu ikke har modtaget svar, blev det bedt om at undersøge sagen og opdage, at englen, som skulle bringe svar til Daniel, er blevet fanget af prinsen af ​​Persien. Gud måtte sende en anden engel, som var stærkere og hårdere for at redde englen fra prinsen af ​​Persiens fangenskab. Jeg beder om, at jeg med styrke fra den højeste hver værge, der er blevet svag, beslutter, at Gud begynder at styrke dem i Jesu navn.

Jeg opfordrer skytsengelen til, at Gud har pålagt dig at rejse sig og udføre sine pligter i Jesu navn. Ingen mørkets magt har magt over dit livs skytsengel i Jesu navn. Når du begynder at bruge denne vejledning om bøn til en skytsengel, beder jeg om, at Jehovas styrke vil komme over din skytsengel, og din beskyttelse vil blive beseglet i Jesu navn.

Sjovt, mens vi tror, ​​at alle skytsengle kommer i form af åndelig væsen, kan de også være mennesker som os. Din forælder kan være din skytsengel. I Samuel levede Gud sin mor, Hannah, og ypperstepræsten Eli som sin skytsengel. Hannah forpligtede Samuel til Guds ting, mens Eli plejede ham at vokse i Herrens hus. Jeg foreskriver, at uanset hvilken form eller form din skytsengel har, må de aldrig opleve problemer med at udføre deres pligter i Jesu navn.

Bønspunkter:

Fader Herre, jeg kommer i dag for at bede om beskyttelsen af ​​min skytsengel. For der er skrevet, at du vil give dine engle befaling over os, at de skal bære os i deres arme, så vi ikke støder vores fod mod klippen. Fader Herre, jeg beder om, at beskyttelsen af ​​skytsengel, som du har instrueret om at guide mig, jeg beder om, at den skal være stærk i Jesu navn.

Jeg kommer imod enhver form for prins af Persien, der kan forsøge at forhindre min skytsengel i at opfylde Guds vilje for mig. Jeg ødelægger en sådan prins af Persien ved Helligåndens ild. Herre stå op, og lad dine fjender spredes, hver gang det er hindringer eller forhindringer, som min skytsengel kan møde, hvilket kan begrænse deres gerninger over mit liv, jeg beder om, at du vil ødelægge sådanne forhindringer i Jesu navn.

Fremover beslutter jeg, at min engel modtager Jehovas styrke, jeg beder om, at de får kraften fra den Almægtige Gud i Jesu navn. Hver gang jeg går, beder jeg om, at de skal lede mig, de skal bære mig i deres hænder, så jeg ikke slår mine fødder mod klippen i Jesu navn.

Jeg foreskriver, at ingen mørke kræfter vil have magt over min skytsengel. At gå ud er velsignet i Jesu navn, og min komme ind skal være frugtbar i Jesu navn. Jeg nægter at blive offer for onde omstændigheder i Jesu navn. Jeg kommer imod enhver ulykkesstyrke, enhver plan og dagsorden for fjenderne for at ramme mig med en uhelbredelig sygdom ødelægges af Helligåndens ild.

Fader Herre, jeg bliver ikke offer for kidnapning i Jesu navn. Overalt hvor jeg går, bestemmer jeg, at dine hænder, som er min skytsengel, følger med mig i Jesu navn. Jeg beder om, at den almægtige Guds ånd, der gør det dødelige legeme hurtigere, kommer over mig, og jeg vil blive advaret om ethvert ondt eller fare min vej i Jesu navn.

Jeg beder om herlighedens engle, lad dem lede på mine måder. Når jeg går gennem dødsskyggens dal, beder jeg om, at min skytsengel vil være ved min side for at ødelægge enhver fare på min måde i Jesu navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her