Bøn om at høre Guds stemme klart

0
207

I dag vil vi beskæftige os med en bøn om at høre Guds stemme tydeligt. Så mange mennesker spekulerer på, hvordan Guds folk hører fra Gud. Jeg har set nogen spørge, om Gud taler til dig på samme måde som vi taler til os selv? Nogle mennesker tror ikke engang, at de også kan høre fra Gud. Hvis du er en genfødt kristen, har du allerede linket eller adgangen til at høre Guds stemme krystalklar.

Denne bøn guide vil hjælpe dig ved at åbne dit åndelige sanseorgan til at identificere Guds stemme og høre ham tydeligt. Det er en ting at høre Guds stemme tydeligt, det er en anden ting at identificere, at det er Gud, der taler. I Samuel, da Gud var ved at begynde at opbygge ham til at blive en stor profet, kaldte Gud Samuel flere gange. Samuel gjorde Guds stemme, men han kunne ikke genkende, at det var Gud, der talte, før Eli fortalte ham. Gudskelov, at han havde Eli, der var ypperstepræst, til at lære ham, at det var Gud, der har talt til ham. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at efter at have gennemført denne bøneguide, vil du få adgang til at høre Guds røst tydeligt i Jesu navn og nåde til at erkende, at det er Gud, der taler, jeg beslutter, at Gud giver dig det navnet på Jesus.

Mens Moses var i ørkenen og passede Jetros får, så han Gud i den brændende ovn, men busken brændte ikke på trods af ilden. Hans nysgerrighed tog ham tungt, da han tog skridt nærmere ilden for at se bedre ud, det var da han tydeligt hørte Guds stemme. Du kan også høre fra Gud, hvis kun din åndelige følelse af kommunikation er opmærksom. Jeg beder om, at jeres åndelige kommunikationssanser i kraft af denne bønvejledning åbnes i Jesu navn. Salmebogen siger En gang har Gud talt, to gange har jeg hørt, at al magt tilhører Gud. Jeg foreskriver, at ved magten i Jesu navn, vil du begynde at høre Guds stemme tydeligt i Jesu navn.

Den synd i dit liv, der hindrer kommunikationsstrømmen mellem dig og Gud, jeg beder om, at Gud vil fjerne den lige nu i Jesu navn. Sandheden er, Gud, tal hele tiden, det er enhver mands ret at være opmærksom hele tiden. Da synden begyndte at komme ind i Sauls liv, kunne han ikke tjene Gud mere, først David spillede på harpe, han følte ikke forbindelsen mellem ham og Gud. Synd er en hindring for kommunikationsstrømmen mellem mennesket og Gud, tag synden ud, og du vil høre Gud tale til dig hele tiden. Guds ord har lovet os i Apostlenes gerninger, at jeg til sidst vil hælde min ånd over alt kød, dine sønner og døtre skal profetere, dine gamle mænd skal drømme drømme og dine unge mænd skal se visioner. Dette er Guds løfte, jeg bestemmer, at Guds ånd kommer over dig lige nu i Jesu navn, og åbenbaringsportalen vil åbne for din skyld i Jesu navn.

Bønspunkter:

Herre Jesus, jeg kommer foran dig i dag, fordi jeg vil høre din stemme. Jeg vil have, at du altid taler til mig, ligesom du taler til de gamle profeter, på samme måde som du mennesker dine sønner og døtre fra Zion, som har undgået verden for at følge dig, jeg beder om, at du vil tale tydeligt til mig i navnet på Jesus.

Jeg låser op alle mine åndelige sanseorganer lige nu i Jesu navn. Mine åndelige øjne åbnes, mine åndelige ører åbnes i Jesu navn. Jeg beder om, at din ånd kommer over mig, den ånd, der vil sætte skub i mit jordiske legeme, din ånd, som du har lovet os i Apostlenes gerninger, jeg beder om, at du vil nedstige det over mig lige nu i Jesu navn .

Herre Jesus, jeg beder om, at når du taler for at være, skal det være klart, nåde for mig at identificere din stemme, jeg beder om, at du giver den til mig i Jesu navn. Den nåde at vide, når du taler, styrken til at forstå, hvad du siger, jeg beder om, at du giver det til mig i Jesu navn.

Fader Herre, jeg kommer imod al syndens magt i mit liv. Enhver synd, der vil stoppe min åndelige forbindelse til dig. Enhver synd, der forhindrer mig i at høre din stemme Klart, jeg beder om, at du tager den væk i Jesu navn. Fader Herre, jeg vil altid høre fra dig, fordi jeg ved, at du taler hele tiden. Jeg vil have dig til at tale til mig om mit liv, skæbne og formål, Herre taler til mig i Jesu navn.

Jeg kommer imod enhver magt og fyrstedømme omkring mig, der ikke får mig til at høre fra dig, enhver miljømagt, jeg ødelægger dem ved det hellige ånds ild i Jesu navn. Skriften siger, at en gang har du talt, to gange har jeg hørt, at alt papir tilhører dig. Jeg beder om, at du ved din kraft vil ødelægge enhver kraft og hindring, der forhindrer mig i at høre din stemme krystalklar i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg vil have dig til at hælde din ånd over mig. Din ånd, der vil give mig den mentale og åndelige årvågenhed, jeg beder om, at du giver den til mig i Jesu navn. Herre Jesus, lås mit åndelige øre op i dag i Jesu navn.

Fra nu af vil jeg ikke være forvirret, når Gud taler til mig i Jesu navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her