Bøn for Gud om at levere alle mine behov

0
277
I dag vil vi beskæftige os med en bøn til Gud om at imødekomme alle mine behov. Hvem har ikke behov? Det gør alle. Der er forskel på at være velhavende og at Gud forsyner alt hvad du har brug for.

I dag vil vi beskæftige os med en bøn til Gud om at imødekomme alle mine behov. Hvem har ikke behov? Det gør alle. Der er forskel på at være velhavende og at Gud forsyner alt hvad du har brug for. Når Gud lever op til alle menneskers behov, bliver alt jævnt og let for en sådan person. Kong Salomo blev velsignet ud over mål, bibelen oplyste, at der før og efter ham ikke vil være nogen mand, der vil være rigere end kong Salomo. På trods af Salomons rigdom sluttede han stadig ikke godt som sin far kong David.

Kong David var ikke så rig som kong Salomo, men han er den største konge, der nogensinde har regeret på jorden. Davids behov blev nøjagtigt leveret af Gud både rigdom og rigdom inklusive den underdanige vilje til altid at lytte til Guds instruktioner. Kong Salomo manglede den vilje til at adlyde Guds anvisninger. Salomo blev advaret om ikke at gifte sig fra et fremmed land, men til sidst giftede han sig med en kvinde fra det land, hvor Gud har advaret ham om ikke at gifte sig fra, og det førte til en stor kongs fald. På den anden side kender David den bedste måde at altid vende tilbage til Gud hver gang han syndede mod Gud, den nåde at altid vende tilbage til Gud er en ting, som kong Salomo havde mest brug for. Hvis Gud forsyner alle personers behov, vil en sådan person ikke blive fundet manglende i noget. Jeg bestemmer i Jesu navn, at Gud vil tilfredsstille alle dine behov i Jesu navn.

Thi det er skrevet i Filipperne 4:19, men min Gud skal give alt dit behov efter hans rigdom i herlighed ved Kristus Jesus. Gud har lovet at tilfredsstille alle vores behov i henhold til hans rigdom i herlighed. Dette betyder, at vores behov ikke vil blive tilvejebragt i den andel, som vores jordiske sind kan blive gravid, men de vil blive forsynet i overensstemmelse med rigdom af Guds herlighed. Og du vil være enig med mig i, at der ikke er noget så rigeligt tilstrækkeligt som Guds herlighed. Jeg bestemmer ved magten i Jesu navn, må Gud imødekomme alle dine behov i dag i Jesu navn. Fra nu af, når du siger farvel til mangel og mangel i Jesu navn, skaber jeg fjendskab mellem dig og fattigdom i Jesu navn.

Stadig taler om tilstrækkeligheden i Guds herlighed, havet så Guds herlighed i Salme 114, skriften skrev, at havet så ham og flygtede, Jordan trak sig tilbage, bjergene sprang som værer og de små bakker som lam. Dette er de ting, der gennem Guds ære. Jeg bestemmer, at Guds herlighed skal være tilstrækkelig for dig i dag i Jesu navn. Jeg kommer imod enhver magt i mangel og mangel i din, hver ånd af fattigdom er besejret i Jesu navn.

Bønspunkter:

Herre Gud, jeg beder i dag, når jeg står på løfterne om dit ord i bogen i Filipperne 4:19, der siger, at Gud vil tilfredsstille mine behov efter hans rigdom i herlighed. Fader, jeg nøgler ind i pagten i dette ord, jeg beder om, at alle mine behov vil blive leveret i Jesu navn.

Herre Jesus, du er Gud af alle muligheder, du er Gud af al tilstrækkelighed, jeg beder om, at du tilstrækkeligt vil opfylde alle mine behov i henhold til din rigdom i herlighed i Jesu navn. Jeg kommer imod enhver ånd af mangel og mangel, enhver magt af fattigdom i mit liv ødelægges af Helligåndens ild.

Fra i dag beslutter jeg, at jeg ikke mangler noget godt. Jeg beder om, at der skal opstå hjælp for mig, når og hvor jeg har brug for det i Jesu navn. For skriften siger, at hvis et menneskes vej behager Gud, vil han få sine fjender til at være i fred med ham. Fader i himlen, jeg beder om, at du får mine fjender til at være i fred med mig i Jesu navn. Hver mand og kvinde, der ønsker mig ondt, beder jeg om, at du vil røre ved deres hjerter i Jesu navn. Uanset hvad der nægter at blive rørt, beder jeg om, at du vil ødelægge dem ved Helligåndens ild.

Fader Herre, jeg forstår, at vi ikke har det, fordi vi ikke beder, fordi Bibelen siger, spørg, og det skal gives dig. Herre, jeg beder om din beskyttelse over mig og familien, jeg beder om, at dine hænder til beskyttelse vil være over mig og familien i Jesu navn. Skriften siger, at Herrens øjne altid er på de retfærdige, og hans ører holder altid øje med deres bønner. Jeg beder om, at dine øjne vil være rettet mod mig, og fra denne dag vil du lede mig på den rigtige del for at tage imod den samme af Jesus.

Herre Jesus, du sagde i dit ord, at du har givet os fred, ikke som verden gav det. Jeg har brug for din fred i min familie, jeg har brug for din fred over mit forhold. Jeg står på løftet om dit ord om, at du vil tilfredsstille mine behov i henhold til din rigdom i herlighed, jeg beder om, at du giver mig ro i sindet i mit forhold i Jesu navn.

Fader Herre, du sagde i dit ord, hvis nogen mangler visdom, lad ham bede fra Gud, der giver liberalt uden plet. Lord Jesus som studerende Jeg har brug for din visdom, viden og forståelse ovenfra, Lord giver mig det i Jesu navn. Visdommen til at udtrykke mig grundigt i eksamenssalen, visdommen til at besvare spørgsmål korrekt, og grundlæggende beder jeg om, at du giver mig det i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg beder om fred over mit helbred, jeg bestemmer, at Guds hænder vil røre ved enhver situation omkring mit helbred i Jesu navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her