Bøn for Gud om at tale gennem mig

0
197

I dag vil vi beskæftige os med en bøn til Gud om at tale gennem mig. Gud er allmægtig, og han gør tingene på den måde og den måde, der behager ham. Når du hører åbenbaring fra en salvet Guds mand, og åbenbaringen skete, kan du ikke andet end misunde gaven. I modsætning til troen på, at Gud kun taler gennem sin salvede alene, kan Gud tale gennem enhver og noget, husk Bileams kamel talte.

Denne bøn guide kaldet bøn for Gud til at tale gennem mig vil øge din profetiske tjeneste, folk vil høre Gud gennem dig. Skriften siger, at den, der taler i en tunge, opbygger sig selv, men den, der profeterer, opbygger kirken. Du ved hvad det betyder at sige sådan siger værtsherren, denne gang i morgen vil dette ske. Gud udfører stadig sådanne vidundere gennem sit folk. Husk historien om Saul, da han befandt sig midt i profeterne, profetiens ånd kom over ham, og han profeterede. Jesus.

Gud, der taler gennem et menneske, kræver, at en åbenbaring bliver åbenbaret for et menneske, og den mand, der taler om det, der er blevet åbenbaret for ham. Matthæus 16: 16-17 Men Simon Peter svarede og sagde: Du er Kristus, den levende Guds Søn. Jesus svarede og sagde til ham: Velsignet er du, Simon Peter, for kød og blod har ikke åbenbaret det for dig, men min Fader i himlen. Gud talte gennem Simon Peter i Mathews bog, da Kristus spurgte sine disciple, hvem de tror, ​​han er, alle sagde forskellige ting, indtil apostel Peter fortalte Jesus, at du er Kristus, den levende Guds søn.

Der skal være en åbenbaring, før Gud kan tale gennem et menneske, den, der profeterer, taler om, hvad der er blevet åbenbaret for ham eller hende. Jeg bestemmer ved Guds almægtige kraft, at åbenbaringsportalen åbnes for jer lige nu i Jesu navn. Det er noget meget skammeligt for et menneske ikke at være i en position, hvor Gud kan tale gennem ham, at det tog Gud at tale gennem et dyr. Hvis Gud vil tale gennem dig, kan bøn alene ikke gøre det. Du skal sikre dig, at du står i overensstemmelse med Guds vilje, og at du står ret med Gud. Ved at gøre dette vil Gud se dig som et skib der kan bruges til at udbrede hans gerninger i de levende land. Jeg beder om, at Gud hele tiden vil bruge dig i Jesu navn, du skal ikke blive øde i Guds nærhed.

Bønspunkter:

Fader Herre, jeg underkaster mig din vilje og magt i dag. Jeg vil have dig til at tage ansvaret for mit liv og bruge mig til din vilje. Jeg foreskriver, at ved din kraft vil du ydmyge mit hårde hjerte, og du vil trænge igennem mit væsen ved din mægtige kraft, og du vil begynde at bruge mig til din ære i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg beder om, at du stærkt vil komme ned på mig din ånd, for jeg vil være et kar til ære, jeg vil have dig til at bruge mig til dit arbejde. Fader Herre, jeg beder om, at du vil tale gennem mig i Jesu navn.

Herre Gud, dit ord siger til sidst, at du vil udgyde din ånd over os, vores sønner og døtre skal profetere, vores gamle mænd skal drømme drømme og vores unge mænd skal se syn. Herre Jesus, jeg bestemmer, at din ånd kommer over mig. Din åbenbaringsånd, din ånd af profeti, jeg bestemmer, at du vil hælde den over mig i Jesu navn.

Fra i dag Lord Jesus, underkaster jeg mig helt din magt, jeg vil have mere af dig og mindre af mig i Jesu navn. Jeg vil have dig til at overtage mit liv, jeg vil overtage hele mit væsen i Jesu navn.

Lord Jesus, jeg vil ikke ende som kong Saul, der startede med dig og sluttede med djævelen. Jeg vil ikke være en mand, der plejede at høre fra dig før, men pludselig begyndte at høre fra djævelen. Far, hjælp mig til at være flittig konsekvent i din nærværelse. Jeg ønsker ikke at blive svajet væk af det spændende syn på verden. Jeg kommer imod enhver form for distraktion på min måde, jeg ødelægger dem ved Helligåndens ild.

Fader Herre, jeg vil ikke have et dyr eller noget andet væsen, der er mindre til at tage min plads i din nærværelse. Jeg ønsker ikke at lide den slags skam og vanære, som Ballam led i din tilstedeværelse, da du forlod ham og talte gennem en kamel. Jeg vil altid forblive dit skib, jeg beslutter, at du hele tiden vil tale gennem mig i Jesu navn.

Fader Herre, jeg bryder enhver form for barriere mellem dig og mig, jeg kommer imod enhver form for hindringer, der kan forhindre mig i at høre fra dig, jeg beder om, at du ødelægger dem i Jesu navn. Fra nu af aktiverer jeg mit åndelige sanseorgan, mine øjne og ører modtager åndelig opmærksomhed i Jesu navn. Når jeg åbner min mund for at tale, lad mig tale jeres sind i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg vil have, at du altid åbenbarer ting for mig, for skriften siger, at Herrens hemmelighed er hos dem, der frygter ham. Far, fordi jeg frygter dig, beder jeg om, at intet skal skjules for mig i Jesu navn. Jeg foreskriver, at du vil åbne åbenbaringsportalen for mig, du vil afsløre ting, der endnu ikke er kommet i Jesu navn.

Annoncer
Forrige artikelBøn for mand om at holde op med at ryge
Næste artikelBøn om at høre Guds stemme klart
Mit navn er Pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i de sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig rækkefølge af nåde til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen skal undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og gå i herredømme gennem bønner og ordet. For yderligere information eller rådgivning, kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller Chat mig op på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også meget gerne invitere dig til at deltage i vores magtfulde 24-timers bønne gruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage i nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her