Bedtime Prayer For Kids

0
662

I dag vil vi beskæftige os med bøn for sengetid for børn. Forældre skal engagere deres børn i sengetid før de går i seng. På grund af børnenes natur husker eller lægger de måske ikke vægt på sengetid. Det er i forældrenes arbejde at sikre, at de vænner sig til det.

Sengetid for børn kan tage forskellige former eller mønstre. Det kan være til beskyttelse mod usynlig ånd midt om natten at besidde små børn. Og det kan også være et mønster til at lære barnet på Herrens vej, så når de vokser op, vil de ikke forlade det. Mange børn har mistet deres skæbne simpelthen fordi deres forældre slappede af i stedet for bøn. Skriften begik ikke en fejl, da den sagde, at kristne skulle bede uden sæson.

Bibelen meddelte, at djævelen ikke hviler. Det går rundt som et sultent dyr, der leder efter, hvem man skal fortære. Og tyven kommer ikke om dagen, når husejeren er aktiv vågen. Tyven kommer i stedet om natten, når han er sikker på, at husejeren er gået i seng - vores bønner som en forsvarsmekanisme for at beskytte os mod djævelens laster. Jeg bestemmer, at når Gud lever og hans ånd lever, skal fjenden ikke have magt over dine børn i Jesu navn.

En anden vigtig grund til, at vi skal engagere børnene i bøn ved sengetid, er at opfylde Herrens ord, der træner dit barn på den måde, han skal gå, så når han bliver stor, vil han ikke vige fra det. Når vi kontinuerligt engagerer vores børn i bønner, vil det give dem en følelse af bevidsthed om, at bøn er en integreret del af deres eksistens. Jeg beder om, at fjenden ikke har magt over dine børn i Jesu navn. Djævelens onde ånd, der har små børns liv, kommer aldrig nær dine børn i Jesu navn.

Fra nu af tildeler jeg seraferne til herlighed til at tage ansvar for dine børn; de skal lede og beskytte dem i Jesu navn. Undersøg og brug denne sengetid til børn, og du er sikker på at beskytte dine børns liv.
Du skal lade dine børn gentage efter dig i bønens øjeblik. Lær dem hvordan de skal bede, så de kan lære at kommunikere med Gud.

Bønspunkter:

Kære Herre, jeg takker dig for succesen med min dag. Jeg takker dig, fordi du beskyttede mig hele dagen. Jeg værdsætter dig, Lord Jesus, fordi du stod ved mig hvert eneste minut på dagen, og du lod ikke noget ondt ramme. Jeg takker dig, Lord Jesus, for dette, lad dit navn ophøjes.

Fader i himlen, jeg takker dig for mine forældres liv, jeg takker dig, fordi du lærte dem at lære os på din måde, jeg værdsætter dig, fordi du aldrig forlod dem et eneste øjeblik, jeg takker dig, fordi du ikke lod nogen ondt ske dem, lad dit navn ophøjes i Jesu navn.

Fader Herre, jeg beder om tilgivelse for synd. På enhver måde, som jeg har syndet barnligt mod dig, på nogen måde, hvor jeg har begået en forbrydelse, og jeg ikke ved, Herre, tilgiv mig. Af hensyn til søn Jesus Kristus skyld beder jeg dig om at tilgive mig. Og jeg lover aldrig at gøre dem igen, fordi dit ord siger, at Herrens ofre er en knust ånd og et knust og et sørgeligt hjerte vil du ikke foragte.

Lord Jesus, jeg beder om, at når jeg sover i nat, beder jeg om, at dine beskyttelseshænder skal være på mig. Jeg beskytter mig mod hver pil, der flyver om natten. For skriften siger, børn er en gave fra Gud. Da du har givet mig en gave fra dig til mine forældre, Herre, lad venligst ikke fjenden rive gaven væk i Jesu navn.

Fader Herre, jeg kommer imod enhver form for en skræmmende drøm, der kan forurene natten. Enhver dæmonisk drøm, som fjenden har iscenesat for at bringe mig i søvn for at skræmme mig, ødelægger jeg disse drømme i Jesu navn. Skriften siger, for Gud har ikke givet os en ånd af frygt, men af ​​sønneskab til at råbe Ahba Fader. Herre, jeg råber til dig i dag, at du skal tilintetgøre enhver ond drøm fra at komme i søvn i aften i Jesu navn.

Fader Herre, for det, er skrevet, at der til tegn og undere og skriften også fik forståelse for, at jeg bærer Kristi mærke, så ingen skulle bekymre mig. Jeg kommer imod ethvert angreb fra fjenden med din magt. Jeg beder om, at du ødelægger deres angreb i Jesu navn.

Herre Jesus, da jeg går ind på en ny dag i morgen, helliggør jeg morgen med dit dyrebare blod. Jeg beder om, at alt ondt, der er fyldt, er Jesu blod, annullerer i morgen. Thi der er skrevet, at de overvandt ham ved Lammets Blod og ved deres Vidnesbyrd. Jeg bestemmer i Jesu navn, at du vil tilintetgøre alt ondt i morgen i Jesu navn.

Lord Jesus, jeg overdrager min uddannelse i dine hænder. Jeg beder om, at du vil give mig den nåde at udmærke mig i Jesu navn. Og jeg bestemmer ind i min fremtid, at det skal være stort i Jesu navn. I min søvn i aften vil jeg have dig til at afsløre dybe ting for mig om mig selv. Jeg foreskriver, at åbenbaringens himmel åbner for mig i Jesu navn. I morgen formiddag, lad mig have mod til at herliggøre dit navn, i Jesus beder jeg.

Annoncer
Forrige artikelMirakelbøn, der fungerer straks
Næste artikelBøn om mirakel lige nu
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i de sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen skal undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og gå i herredømme gennem bønner og ordet. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatte mig op på WhatsApp og telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bønnegruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her