Mirakelbøn, der fungerer straks

46
27943

I dag vil vi beskæftige os med mirakelbøn, der virker med det samme. Hvis du regelmæssigt læser vores bøneguide, har du måske bemærket, at vi er meget interesserede i det mirakelbønner i den seneste tid; dette er fordi Gud har lovet at udføre sine vidundere i menneskers liv. Jeg ser folk bevæge sig fra punkt nul til punkthelt. Gud har lovet at ophøje mennesker, den udfordrende situation, som du tror vil ende på dit liv, Gud kommer igennem, og hans ånd vil vrede de vidundere, du aldrig forestiller dig. Det er grunden til, at Gud har instrueret os om at skrive flere bøneguider om et mirakel, fordi dette er den tid, hvor et mirakel skal ske.
Hvad er den situation, som du næsten har opgivet håbet om ikke at tro, at intet kan redde dig fra denne nærliggende katastrofe? Gud er klar til at redde dig.

Hans højre hånds besparelsesstyrke er meget på arbejde. Jeg ser Gud vende situationer rundt. Jeg foreskriver, at du blandt de mennesker, der vil bære vidnesbyrd om denne bønvejleder, skal være en af ​​dem i Jesu navn.
I denne bønvejledning bruger vi mere af Guds ord. Skriften fik os til at forstå, at himmel og jord vil passere, men intet af Guds ord vil gå uden at opfylde det formål, som det er sendt til. Det er klogt at bruge Guds ord når vi beder om at et mirakel skal ske nu. Når vi bruger Guds ord, skubber vi Gud til at arbejde via hans ord.

Skriften fik os til at forstå, at Gud ærer sit ord endnu mere end hans navn. Har du glemt skriftstedet, der siger, at han ikke er en mand, der lyver, og at han heller ikke er menneskesønnen til at omvende sig? Gud lovede os et godt helbred. Skriften siger, for Kristus har pålagt sig alle vores svagheder, og han har helbredt alle vores sygdomme. Så når du er syg, og du vil have et mirakel, er den bedste ting at bruge Guds ord. Jeg beder om, at når du begynder at bruge denne bøneguide til at lære at bede om et øjeblikkeligt mirakel, bestemmer jeg, at dit liv ikke vil være kort for et mirakel i Jesu navn.

Bønspunkter:

Mirakelbøn, der virker straks for helbredelse

Thi skriften siger i Jeremias 'Bog 3:22 Mine villfarne børn, "siger Herren," kom tilbage til mig, så vil jeg helbrede jeres villfarlige hjerter.
Herre, ifølge ordet i dette skriftsted er jeg kommet tilbage til dig til helbredelse, ja, synden har taget en tung drejning mod mig, men din nåde er stadig overflod. Du sagde, at jeg skulle vende tilbage til dig, og du vil helbrede mig. Fader Herre, jeg pålægger dine helbredelser over mig i Jesu navn. Skriften fik mig til at forstå, at Kristus blev gennemboret for vores overtrædelser; han blev knust for vores misgerninger; den straf, der bragte os fred, var over ham, og af hans sår er vi helbredt. Herre Jesus ved dine sår bestemmer jeg en øjeblikkelig helbredelse af mig selv i Jesu navn.

Mirakelbøn, der virker straks til forbandelse

For der er skrevet, at Kristus er blevet forbandet for os, fordi forbandet er den, der er hængt på træet. Fader Herre, jeg bryder hvert forbandelsesåg over mit liv. Jeg står på styrken af ​​dit ord, der siger, at du har været en forbandelse for os. Det betyder, at du er forbandet, så jeg kan være fri for forbandelsen. På grund af dit ord frigør jeg mig fra forbandelsen i Jesu navn. Herre Gud, du er den store monark, hvis Isreal, du er den Gud, der holder din pagt. Du indgik en ny pagt for os gennem Kristi blod. Jeg nøgler ind i den nye pagt, der er bragt af Jesu blod, og i kraft af dette blod frigør jeg mig fra enhver generations forbandelse i Jesu navn. Ved salven skal hvert åg ødelægges. Hver forbandelse, der har nægtet at lade mig gå, bestemmer jeg, at ved Kristi salvelse ødelægges sådanne lænker i Jesu navn.

Mirakelbøn, der fungerer straks for økonomisk gennembrud

28. Mosebog 11: 12–XNUMX 
"Og Herren skal give dig rigelig med goder i din krops frugt og i dit kvægs frugt og i din jords frugt i det land, som Herren svor dine fædre at give dig." Herre, du har lovet at gøre mig rigelig med goder, jeg pålægger, at du åbner rigdomens port for mig i Jesu navn. Fader, med hensyn til mit arbejde ødelægger jeg enhver form for fortærer og kankerorm, der spiser min fortjeneste, jeg kalder Guds ild på dem i Jesu navn. Dit ord lovede, at du vil velsigne landet omkring mig, og du vil lade det give frugt til mig. Fader Herre, jeg bestemmer, at fremover skal alt, hvad jeg lægger min hånd på, trives i Jesu navn.

Mirakelbøn, der fungerer straks for sikker levering

23 Mosebog 26:XNUMX Der skal intet kaste deres unger eller være ufrugtbare i dit land; antallet af dine dage vil jeg opfylde. Fader Herre, jeg står på ytringen af ​​dit ord og lover, at der ikke skal være ufrugtbare i landet. Jeg beder om, at du får min kone / søster til at føde uden stress i Jesu navn. Jeg opfordrer Herrens ærkeengle, der har ansvaret for fødslen, til at tage ansvaret for min kone / søster, uanset hvor fjenden har bundet frugten af ​​hendes livmoder for at få os til at sørge, bestemmer jeg, at Guds almægtige ild går og sætter hende fri i Jesu navn. Jeg bestemmer, at hun lige nu modtager sin udfrielse i Jesu navn.

Forrige artikelBøn for min datter om at vende hjem
Næste artikelBedtime Bed for børn
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror på, at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

46 KOMMENTARER

 1. Bønpunkt for skæbnehjælper, forbindelser, kontrakt, for at møde min livspartner og gældssanering.

 2. Sæt dette på alteret. Fader Gud, jeg elsker dig og takker dig, at din nåde er tilstrækkelig i mine svagheder. Dit ord siger, at slaget ikke tilhører dig, min herre. Du kender alle ting, og du ved, at jeg har ventet og stolet på dit ord. Du kender herre, min ramme er støv, du kender mit hjerte. Dit ord siger, at du har stor kærlighed til mig, og når jeg er troløs, er du stadig trofast.
  Vær trofast mod mig, herre, fordi jeg anerkender dit navn og er en pagterdatter. Du siger dit ord, du ærer over dit navn Jesus. Skift min historie for god herre, så jeg kan vidne om, hvordan du gjorde det for mig og min familie. Vis dig mægtig i mit liv. Tak Herre
  I Jesus navn elsker du herre ..

 3. Bed for mig om godt helbred og Guds indblanding i mit liv. Jeg har brug for et økonomisk gennembrud i Jesu navn.

 4. Jeg elsker disse bønpunkter, det styrker mig dag for dag. Tak fra forfatterne. Johnsonga Songwe Mulenga. Fra zambia

 5. Kan jeg bede om at være lang (175 cm høj) .... og langt ansigt og være smuk, jeg ved, at Gud kan gøre dette, jeg beder mange gange, men det virker ikke hvorfor ????

 6. Panie proszę Cię pomóż mi przetrwać til wszystko. Niech moja rodzina będzie w komplecie przez całe życie.

 7. Panie blogoslaw mnie i.mym.dziecia, aby wyszły z nałogów, mnie daj łaskę uzdrowienia, i wyjścia z długów, dobrą pracę blogoslaw Jezu Amen

 8. Jesus vær venlig.beskyt mig.selv venligst.for.alt dette onde, og jeg har nogle.ønsker kan.være sandt for alle.kære jesus venligst hjælp.mig.med alt.at.stoppe.de onde.iøvrigt venligst kan. du hjælper mig.en gang.med.den kære Jesus, bedes du på.hvilken måde kommer.mine.ønsker sande.kære Jesus, vær venlig at have den positive bindinf af min.kusine …og al.beskyttelsen og al.skønhed som min. kæreste ….når du laver.dette er jeg.så.glad.overhovedet.vennligst.med de samme.familiemedlemmer.og.alle.kære Jesus.beskyt mig selv.
  Og.ønsker.at.forlade familien...venligst kære.jeuss stop.ikke.mine.ønsker venligst hjælp.mig.en gang.for at.gå i opfyldelse venligst kære.jesus tak

 9. Hej Jesus, hjælp mig, jeg er i bindingen af ​​fjenderne ony.familie den negative bindende ondskab som denne kære jesus, skift det ved hjælp af mine bønner. mere forfærdelige fjenderne er for meget for mig, hvad de gjorde med mig alle. kære jesus, har du overhovedet en profeti kære jesus, kære jesus for mig, hjælp mig alle. af alt kære jesus, jeg ved alt, hvorfor denne binding er der og hvorfor er det der kære jesus bindingen er for stærk af grunden du ved kære far jesus af alle fjenderne venligst kære jesus jeg kender årsagen og jeg bliver syg kære jesus giv mig dit svar venligst hvordan skal jeg bede.fot. grunden overhovedet.kære jesus venligst hvordan skal jeg bede for.grunden venligst bindingen er for.stærk for alle kære jesus tak og det.kommer.til.mig.til at binde mig.det er uretfærdigt og.jeg gør.ikke .wat.to.behandlet.loke.dette mere.det er uretfærdigt.kære.jesus, hjælp.mig.ud af.alt.med alt kære.jesuevenligst hvad er der for at.stærk venligst og.bøje.skal jeg bede for.dette tak.jeg har brug for.mellem.bøn.til.bede.med mig.kære Jesus jeg vil.arbejde og.vil være in.ylur.glad venligst.giv mig.en profeti kære.jesus jeg græder.hverdag venligst.hjælp mig.kære jesus venligst.hjælp.ud af.alt.kære.jesus venligst hjælp.ud af.alt.kære Jesus beskyt mig.og og.hjælp.mig.ud, venligst.kære jeuss for.alle.fjender.hold.stop der.beskyt mig.venligst.kære.jesus tak.og en gang.giv mig.en.profeti,desr jesus one .tid.venligst.er.der der nogen, der kan.give mig.

 10. Jesus, hjælp mig med al den sataniske besværgelse om mig, kære Jesus, min bøn og spørgsmålet er bl.a., at der er en masse ting eller olie eller ambuletta.for at.hjælpe.mig én gang.gør min.bøn til virkelighed, kære Jesus hvad om den sataniske besværgelse kære jesus om alle. fjenderne i min. familie kære jesus venligst hvad de gjorde venligst kære jesus venligst hjælp mig ud af alt kære jesus venligst en gang hvad med ypu sige om mine ønsker bønner overhovedet ikke lukket alt kære jesus venligst det er forfærdeligt nok kære jesus venligst hjælp mig venligst kære jesus beskyt mig overhovedet.af alle kære jesus venligst beskyt mig og ..venligst kære jesus jeg elsker dig så meget kære jesus venligst hjælp mig med alt dette sataniske besværgelser venligst eller ændret det ud med allierede ønsker bønner venligst kære jesus venligst hjælp mig ud af alt kære jesus venligst jeg siffer så meget med.kraften med at alle venligst find mig somone medie som dette, der virkelig ved hvad der overhovedet skal laves. kære jesus venligst kære jesus hjælp os ikke e meget dag at.lide med denne hele sataniske besværgelse kære jesus venligst tag den ud af os venligst eller smid den ud med ønsker venligst kære jesus en gang.giv mig den lykke overhovedet.kære Jesus at alle.fjenderne og denne person.ikke hørt om mine.ønsker eller fjenderne vær venlig at beskytte mig selv.alt om kære jesus vær sød at lide så meget venligst jeg dp ikke lide igen anf igen desr jesus venligst hjælp mig ud af alt kære jesus venligst hjælp menout af alle kære jesus venligst hvordan skal jeg bede fornall this kære jesus please fortæl mig.mere om mine ønsker går i opfyldelse venligst kære jesus please helpnmig og kære jesus with all out please this all.satanic spells.dear.jesus please help me out of all when someone or a.thing medium.itmems oil ambueltts kære jesus kan få mine ønsker til at gå i opfyldelse venligst kære jesus tak og kompensation for alle de beskadigede, hvad fjenderne gjorde med mig og … vær venlig med det samme.magt desr jesus find en person der gør
  En gang ønsker kommer.sande årsag til alle.hvad de beskadigede venligst kære jesus venligst jeg er også en person og ellers skal vi altid forlade hvordan...men så bliver vi altid stoppet af fjenderne.hvordan kan vi være glade for Jesus intet kære jesus venligst hjælp mig.ud af alle.kære jesus venligst hjælp.ud af alle venligst desr jesus beskyt mig.og hjælp.mig.pne time.gør alle.m bønner.opfyldt.på hvilken måde kære jesus tak. hjælp mig.ud.at.finde.måden, hvordan denne dårlige bindende sataniske besværgelse.kommer.ud af.mig.og andre, kære Jesus, hjælp.mig.og m...venligst jeg er.en om alle.disse problemer.venligst kære jesus venligst hjælp mig.ud af alt

 11. Jesus vær venlig at hjælpe mig med alle disse sataniske besværgelser om mig, løgnene alle tingene, fortæl mig kære jesus af alle, kan du fortælle mere om alle de fjender, de gør. Med mig i det hele taget kære jesus mange år venligst kære jesus alt om mit liv kom dårlige kære jesus venligst de dårlige sataniske besværgelser lukkede alle døre for frihed overhovedet kære jesus inde i mig og udenfor årsagen til jaloux af denne o. Person kære jesus venligst hun hexed lave dårlige ting og jeg ved ikke alt om det kære jesus venligst hvorfor ly med mig kære jesus venligst hjælp mig ud af alt kære jesus tak for alle disse pro lems bi dinf af satanisk trylleformular bindende inde i mig kære jesus venligst jeg ser personen i familien du kender.denne person.hun er meget jaloux med og vil ….det her med mig og lukkede alle døre indtil hun har fået dette eller den anden person kære jesus venligst hjælp alt det kære jesus jeg Jeg er ikke en satanisk besværgelse som denne eller hin, ellers vil folk lege med mig kære jesus hvordan de vil kære jesus venligst jeg vil have at du kan hjælpe mig med alt det kære jesus for overhovedet kære jesus er der en måde kære jesus at komme ud af al denne sataniske besværgelse jeg side udenfor binding kære jesus venligst denne person du ved hvilken person gør det på mig hun gør mig eller denne person gør mig syg forresten kære jesus venligst kære jesus kan jeg vide mere om denne person venligst denne binding venligst og wh at du kan gøre for.den årsag.de bider mig i så mange år og hele min families dårlige bud, kære Jesus, jeg vil være din kun din, tag mig. kirke, og jeg tror, ​​at du tager alle disse dårlige sataniske besværgelser på mig. Venligst kære jesus, jeg elsker dig så meget kære jesus, men jeg vil vide mere om denne dårlige sataniske binding, hvorfor min familie gør. denne kære jesus beskytter mig og min mor. hvorfor denne person laver.det på mig og på.min familie

 12. Jesus min jesus jeg har brug for din hjælp kære jesus hvorfor denne person binder mig med al denne sataniske bindingsformular beskyt mig venligst min mor og hver anden jeg har eller anden krop og så laver de en masse ting som denne kære jesus de beskadigede mig mange år for uretfærdighed kære jesus mange år kære jesus venligst problemet er de personer der gør det på mig til den sataniske besværgelse for jaloux som denne eller hvad jeg ikke ved kære jesus venligst jeg ser de dårlige mennesker og deres sataniske magi binder på mig kære jesus men hvad med dem der har det på sig selv skal de lide hele livet skal de blive syge eller andre dårlige ting kære jesus venligst hjælp mig kære jesus af alle hvorfor er det på mig det er i det hele taget fair kære jesus vær venlig at beskytte mig ved hjælp af dårlige mennesker kære jesus venligst beskyt mig og min mor tak og hver anden venligst kære jesus venligst jeg vil være fri for alle disse bindinf problemer eller som sklave du ved hvad jeg mener kære jesus venligst kære jesus venligst hjælp mig ud af al l kære jesus vær venlig at hjælpe mig ud af alt kære jesus når en person laver dette på mig, jeg ved hvilken person gør det, men jeg er på hvilken måde du kan stoppe den jesus og hvordan skal min bøn være kære jesus så fortæl mig hvordan skal jeg bede for alle fjenderne i min familie, kære Jesus, beskyt mig og min mor, tak for alle deres dårlige besværgelser, og er der ikke en måde, kære Jesus, til at stoppe det hele på mig

 13. Jesus jeg elsker dig så højt, men hvorfor mit liv skal stoppes forresten og en ven fra mig gør. Ikke har alle disse ting problemer, hun er på alle niveauer I. Succesfuldt liv har et godt arbejde god mand, og hun er en læge som denne, hun siger altid, at jeg aldrig har problemet. Som.ylu er jeg. Glad så hørte jeg. Dette men hvorfor orthers har bot fik alle problemerne, og jeg har et problem. Så efter. Min far goenes og alle de store problemer. In.y.familie stoppede mig. Det her er. Spørgsmål, hvorfor andre ikke har besværgelserne eller andre ting, og jeg har det hele Jesus er du glemmer mig eller hvad?
  Nogle gange stillede jeg dette spørgsmål kære Jesus
  Og jeg er. Amrgy med alle, men hvorfor jeg må lide med alle disse dårlige bud ing og en hvis min. Ven intet. Kære Jesus, jeg forstår ikke, at hjælp mig venligst. For at forstå, at M Jesus jeg elsker dig én gang. Jeg vil gerne have det samme. Binding i. Ervry måde vellykket glad og ingen problemer Jesus venligst gør. Ikke. Glem mig, hvorfor jeg har denne familie, alt det dårlige, og mine venner er glade i alle retninger

 14. Jesus ich bitte dich hilf mir Jesus ich will Schutz vor jede blöde Menschen die mir sowas antuen Jesus jede Bindung die mich gefangen hält ich will mein Recht zurück und deshalb brauche ich die Hilfe eines Mediums bitte Jesus Medium damit meine ich ein Helfer der einem. Hilft die Gefühle wieder im Einklang zu bringen Jesus aber ich stehe unter einem Fluch gefangen manchmal verstehe ich Jesus nicht wsrum lasst er bei einem sowas zu und bei anderen nicht Jesus ich fange langsam Menschen zu hassen Jesus weil die das selber nicht verstehen die aber lachen koen genau Jesus ich will das du auf meine Gebete eingejst ich brauche Schutz vor bösen Menschen Jesus ganz boesen Menschen Jesus alles was sie mir antuen oder angetan haben Jesus ich hasse meine familie alle ich hasse wie sie einem. Quellen lassen usw Jesus ich fange langsam echt an diese menschen zu hassen alle Jesus das sie mit einem. So spielen wie waer ees wenn man mit denen allen so spielt Jesus was ist damit ud die so quellt wie waer ess dann mit der selben Bindung Jesus mit dem. Selben Verlust mit der selben kra kheit und alles andere die. Verwuenschen warum tuen die das Jesus andere lachen wissen die ernst der Lage nicht wo andere alles bekommen haben erreicht haben musten andere wie ich so gequellt werden Jesus ist das OK woher kommt das alles und warum das alles ich will alles wissen. Jesus bitte und wie geht es weiter mit mir Jesus es ist alles nur krank einfach nur Kranlk das man menschen die in einer familie sind schlechtes wuenscht bindet macht tut nie redet Jesus ist das eine familie Jesus tut mit Leid Ber ich muss mit dir reden darüber Jesus mand kann. Nie die Freiheit spüren Jesus wer bindet wie bindet man haben die spass daran Jesus OK ich war lange genug nett das wars mal hoffe Jesus du kannst es verstehen die habe mich jahrelang gebunden wozu ich sehe da kein Grund darin Jesus wie waere es wenn man es mit denen macht ich sehe da kein Grund darin Jesus bitte Jesus hilf mir damit so viele menschen haben die unschuldig leiden lassen. Jesus ich brauche dringend hilfe bitte. Jesus bidde um. Ene. Prophetie Jesus ich finde es ungerecht Jesus mein. Jesus

 15. Jesus ich hatte ein Traum ich bin befangen durch die Feinde die wären…. Und… seit Jahren dann tuen die mir so viel Leid an und. Quellen mich OK, når du skal tjene penge på min Leid til sehen rauben mir meine. Geschwister og…. weg was soll das Jesus Andere machen doch auch Fehler die ich habe noch nie gesehen das sie sowas erleben wie ich noch nie aber ich muste so einen weg gehen dank den Feinden Jesus was sagst du zu dem. Ganzen schau her sie haben mich durch einen. Satanischen packt verbunden Jesus dadurch bringen sie Gefühle gedanken im Ungleichgewicht sie werden hellhörig usw. Jesus ich Lebe schon seit jahren so in mir. Er det så. EN. Satanischen packt ausser man hat mir meine geschwister weg genommen und... Jesus es ist echt zu viel man hindert mir mein Leben meine. Ziele ich habe Alpträume usw Jesus var ich nicht verstehe Jesus durch diesen. Satanischen pakket i mir. Leide ich unter Verlust Ängsten panikken es kommt var hch was mich hindert usw die Feinde… Und…. Machen. Es så. Schlau das es denen. Dadurch gut geht Jesus bitte verhindere denen jedes erfreuen es sind 30.jahre jetz drehe es um Jesus und mach bringe alles wieder im Einklang um. Mach. Mich die nächsten 30.jahre glücklich das. I. Nicht s. Mehr have an. Satanischen. Packt. Or. Sowas. I. Mir. Jesus eller. Ausser. Mir. Jesus bitte Jesus sie bringen mein Leben in Gefahr damit meine lieben Geschwister leben nicht mehr wegen denen Jesus also langsam ist es echt zu viel was sie machen OK wie waere es wenn man das auf sie machen wuerde und man vergnügt sich damit wozu das alles total unnötig wie kann man bewusst jemanden sowas antuen ich verstehe sowas nicht Jesus ich bin unter den irren gelandet mei e Geschwister haben mich immer raus geholt mir Sicherheit gegeben bitte Jesus das darf nicht so weiter gehen wie waer es für die wenn ich das selbe mit denen machen den selben Packt Jesus Satanischen Packt und man hindert die es kommt immer was teuflische hoch undas tuen sie mir eine Frau die niemand e wegen denen mehr hat an warum erleben sie dann nicht selber wie das ist wenn was hochkommt und die so ei geschrankt hält das wuerde mich mal interessen die die es auf mich gemacht haben das will ich mal. Wissen ich bestehe drauf alles nachzuholen und mein. Glücklich sein auch denn jetz bin ich dran Jesus soll die doch sowas haben un ich nicht schämen sollen die sich jemand e unnötig das Leben so. Kaputt zu machen wozu OK ihr habt es mit mir getan all. Die jahre Jesus ich bin echt enttäuscht darüber was sie mir antuen damit Jesus ich will nicht mehr gehindert werden jetz bin. Ich dran Jesus Schütze. Mich og... Jesus. Lass sowas nicht mehr. Durch 30 jahre haben sie mir. Es angetan bitte sag var Dazu Jesus ich. Finde es. Nicht OK schoen haben sie daran profitieren koennen OK dann mache ich es auch so warum sollen die mein leben so kaputt machen dürfen mich hindern sollen. Die doch selber gehindert werden mich mit dem. Satanischen packt binden. Sollen. Die doch selber wissen wie das ist mal angenommen man wuerde e mit Dene. Machen Satanischen packt die. Alt. Liegt in der Hand von dieser Person var. Ist das Jesus das ist suende var die machen. Jesus okay. Dann macht man es auch satanischen packt und. Dø. Kommen kein Schritt. Weiter man ist hellhörig und so das sie wenn sie raus gehen was hochkommt. Usw var sind es für Menschen Jesus bidte Jesus. Ich bestehe drauf davon frei zu werden var muss man tuen. Åh. Leid Weil. Das wollen die das man. Leidet drehe den. Spiss um. JESUS ​​mach. Mich glücklich so das sie. Es nicht mehr schaffen nach dem. Var sie mir. angetan haben Jesus bitte lass es nicht so durchgehen was soll ich dafür tuen gibt es Beter die wissen. Hvem mand. Für sowas Beter diese. Feinde. Rauben enem. HULE. Frieden das ist Suende und alles. Andre als. GÖTTLICH Jesus die freuen sich so lange solange sie Macht haben über mich Jesus sie wollen mich kaputt machen warum. Tuen. Sie. Det er. JESUS ​​er mir. Det betyder ikke noget. Var die wollen ich will. Dann mein Recht auch warum. Immer die auf jeden Fall. Krig. Es das mit.
  Jesus skal være steh. Drauf. Diesen. Satanischen. Packt loszu werden. Innerlich ausserlich und jeder Schaden soll ersetzt werden Jesus die freuen. Sich. Ikke mehr. Øhm. Led uden um. Meine. Freude werden sie. Alle. Leiden. Binde Dø. Genau så Jesus wie. Die mich gebunden har ich besreh. Auf freiheit diesen. Satanischen packtes von…. Og…. Jesus gik hen. Wollen. Sollen die es. Doch sober spüren wie das ist warum. Immer bei mir. Öde r… Jesus mich loslassen und.. Wir brauchen. Sowas. Ikke Jesus. Bitte sag var. Dazu var ist deine. Meinung dazu. Rechne. Bitte alt. Zusammen wie die mich verhext haveben oder. Diese. Satanischen packt gemacht haveben. Dann spurt es. Doch. Selber wie. Das ist

 16. Jesus ich wuensche mir das du mir die richtige Wortwahl gibst des Gebetes Jesus wie soll ich für das ganze Beten was auch hilft Jesus Jesus bitte lege mir jeden Tag die richtige Worte in den Mund wie ich beten soll bitte was wirkt und nicht zurückgeht wieder Jesus bitte hilf mir

 17. Mein Jesus ich will dich nur dich du siehst die feinde bitte Schütze mama. Og mich. Jesus auch untereinander Jesus bitte mach das alle. Feinde zu Schande. Kommen die unsere Freiheit missbrauchen und unsere Gefühle. Und alles. Andere Jesus bitte erhore Gebet und ersetze die Jahre. Und. Mach das alle. Feinde zur Schande. Kommen die mir mein. Leben trachten. Durch Eifersucht. Mich. Zur. Sünde. Usw führen. Jesus bidte. Binde mich Jesus mit. Der. Bindung. Des. Lebens und. Lass. Alt. Andere. Faldne Jesus bide kein. Schreit. Missbrauch oder sowas. Schutte mich vor allen boesen. Sachen. Wie. Krankheit eller. OP. Oder. Anderen. Schlimmen. Sachen. Dø. Mich. Zerstören sollen. Mach. Meine. Gedanken. Und. Gefühle. Und. Bidet. Nicht. Hellhörig. Jesus. Det dør. FINDE. Davon. var. Mitbekommen Jesus bitte. Gib mir. Alt zurück. var. Sie. Mir. Weg genommen haveben. Jesus bidte. Navn. Mir. Dø. Feinde. Weg Jesus die mir mein Leben auf. Boese Art und. Weise binden. Jesus. Bitte um. Ene. Profeti. Und. Mach die Feinde. Unter. Schutz. Jesus. Zu. Dir. Du weisst wenn. Ich meine. Jesus. Das. Sie jede Kraft verlieren gegen mich und mein Leben Jesus mach es. Endlich so wie ich. Es. Salvie. Jesus denn. Jeder Tag der vergeht. Verliere ich. Kan. Kraft Jesus und. Vervollständige mich. Jesus. Bitte. Sei så gut. Jesus. Bitte. Jesus. Schenke mir. Ene. Profeti. Bitte. Binde die Feinde von mir die mein. Leben. Ruinieren. Wie. Ziel. Einklang usw. Jesus. Alt. var. I mir. Ist. var. Diemfeinde.machen.nimm.es.raus.und.schutze mich. Så dass. Ich. Nicht mehr so ​​leben muss. Jesus bitte sei. Så. Tarm. Ich. Stoppe. Es nicht mehr aus ersetze. Jeden. Schaden. Binde mich und. Mor. Los. Von dieser. Kunst. Feinde. Packt. Mach es. Jesus. Bitte ich. Vil dich wie soll. Ich zu dir kommen wenn. Mand. Mich Immer. Festhält. Jesus wie soll das gehen Jesus. Var passeret. Mit den Feinden Jesus. Das. Wuerde ich einmal. Wissen. Wollen. Genau mit denen. Dø es. Auf mich gemacht. Haben. Bitte lege mir deine. Worte und. Erhore Gebet duch mm. Wo.kann.ich... Jesus wenn die Feinde. Binden. Koennen Warum. Dann ich nicht unter. Schutz. Desgleichen Jesus. Warum. Dø fordybelse. Und. Nicht. Ich. Jesus. Ich. Bitte Jesu erhore. Gebetnund. Binde mich los. Jesus. Mach. Mich frei wer mich gebunden hat. Der. Soll. Auch von mir. Gebunden. Werden. Jesus. Warum.durfen.die.und.ich.nicht Jesus ich erbitte das. Diemfeindenjeussn

 18. Jesus ich bitte dich so sehr liebe pastoren alle in dieser welt Gemeinde es muss doch jemand e. Geben bitte der mir helfen kan Jesus meine Angehörige have be mein leben kaputt gemacht geschadet usw jedes Recht weg gennemmen jeuss egal wer mir helfen kan in dieser Lage bitte dringend medium. auch sie frei machen. Sie ist komisch und andere Jesus bitte dem möchte ich all die Erbe Gutscheinen mein Leben ist wegen dieser Angehörigen. I Gefahr ich erldeide så viel bitte meiN.Fall ernst nehmem.jesus bitte jeden. Tag Weine ich Jesus wegen Dene Jesus bitte kein Tag vergeht wo. Ich nicht weine. Wegen diesen. Angehörigen Jesus jedem. Tag seit 30 Jahren bitte nimm. Ich bei Wort jeuss die wollen mir nichts Gutes bitte Schütze mich wer mir. Errettet bitte ich verspreche dem. Übergebe ich mein hab und gut bitt mein Glücklcih sein würde mir weg genommen bitte dringend um EIN medium der mir hilft oder Beter sowas bitte entgegen gesetz bitte Jesus nicht Warten bitte bring mich gross raus jeuss positive mit Schutz alles die haben immer über mich vunnet gesiegt ich und mein Frieden missbraucht alles Jesus die wollen gebunden unglücklich sehen bitte lass es nicht zu arbeite dagegen jeuss bitte Schütze mich vor allen Feinden bitte dass sie mir nicht mehr weg nehmen könne die. Haben mir viel geschadet jeuss bitte jemandder professionelle ist Jesus bitte ich will das hab ud gut demjenigen schenken bitte beeile dich Jesus bitte warte nicht all. Zu lange die Feinde habe mich seit Jahren Jesus heiliger Geist bitte jetz hat mal Jesus Macht Jesus habe duacht bitte Jesus bitte sehe auch wie die mir geschadet haben und schaden bitte ich nehme mir jetz alles zurück das ist mir egal Jesus ich warum soll ich nicht all . Das machen koennen was andere machen JESUS ​​NEIN das geht nicht total die Lüge ihre Bindungen sollen auf die zurück fallen allen die mir gemacht haben dann fidne ich auch jemanden der es auf die. Macht Hauptsache die lassen. Mich mit. Jesus... Jesus so geht es nicht bitte mach was dagegen binde diese Menschen. Angehörige bitte und hilf mir durch dein. Geist die synd so gemein mit. Mir. Das kann ich immer noch nicht fassen wie gemein die. Sind. JESUS ​​KANN MAN SÅ GEMEIN SEIN. jesus bitte hilf mir. Jesus bitte stop die bitte warum. Hindert. Du dør. Nicht das sie mir. Nicht mehr machen. Keonem das verstehe ich nicht Jesus ich will mein. Recht zuruck bitte Schütze meget jeuss und drehe den. Spiess doch einfach mal. Um ich kann auch vor Augen lachen

 19. Jesus bitte hilf mir Jesus alles was die Feinde Angehörige gemacht haben bitte mch es zurück auf die warum immer soll ich so leben wozu bitte hilf mir durch jemanden oder Gebet Jesus bitte hilf mir Jesus bitte lass wissen wer mir helfen kann Jesus bitte sei so gut und lass wissen wer mir helfen kann bitte ich bin bereit was zu geben muss aber schnell sein Jesus so das sie jedes Vorhaben der Feinde stoppen koennen bitte Jesus sei so gut liebe Jesus bitte keine Verbindung mehr mit mir oder mama ei. Gehen Jesus bitte ihren Hass und boese Sachen koennen sie auf sich selber übertragen nicht mehr auf mich Jesus bitte sei. Så gut Jesus ich brauche Schutz und wenn die was machen dann mach es mit denen so da side mich I. Frieden lassen bitte Jesus

 20. Jesus ich will nur frei sein von deren boese Bindung wie kann man.auf jemanden. Der ein. Familienmitglied ist so gemein. Sein. Das verstehe ich. Nicht. Jesus
  Var sagst du dazu Jesus ist es nicht gemein. Sowas?

 21. Jesus bitte hilf mir ich bin verflucht bitte jeuss alles leidet drunter Geist Seele Psyche usw Jesus bitte ich brauche hilfe der das ganze stoppt Jesus bitte ich will frei leben. Jetz bekommen die auch die Strafe alle. Die mich bestraft haben Jesus bitte binde diesen… Bitte nicht mehr auf mich Jesus ich verlange Respekt und alles. Ander ab jetz verlange ich Respekt. Bitte schicke mir ein. Starkes. Medium. Jetz der mir. Hilft. Bitte. Jesus Jesus ich. Lasse mir. Nichts mehr gefallen nur weil die mich verflucht haben komme. Ich. Nicht weiter ich. Bitte. Um. Hilfe. Jesus bidte i det. Dø Hilfe. Jesus siger det. Gut bide. Jesus

 22. Hallo Jesus ich brauche deine Hilfe Jesus Kürze Zusammenfassung ich stehe unter einer Bindung Vertrag ungerechterweise gefangen also kurz mein Onkel ist eine Ehe eingegangen mit einer Frau mit ihr hat er ein Vertrag er hat da nie geäußert wenn ich sie heirate dann habe alle angehör zu dienen usw hat er nicht er steht in der Verantwortung mit ihr aber die hat es so gemacht das sie mit mir ebenfalls ein Vertrag ungerechter weise eingegangen ist und meint zu tun was sie will uns angst zu machen zu verhexen all. Sowas darauf hin have ich meine Geschwister verloren un… Jesus ich finde es nicht OK auch der vertrag mit einem. Aus ihrer Familie ist nicht richtig stattgefunden da wir uns vorher nie kannten også. Alt ein Unfug sie alle. Haben das recht bekommen mit mir. Und… Jahrelang zu spielen u gerecht zu behandlen lebensenergien zu missbrauchen usw så das ich und meine Geschwister krank geworden. Sind da es um. Erbe usw ging ich have ebenfalls….. Og…. Verloren var ich ebenfalls ungerecht finde Jesus Kämpfe du fuer mich bite das diese Vertrag unterbrochen wird zwischen mir und dieser Frau und ihre Familie. Alt var sie mir. Angetan. Haben u gerecht meinetwegen. Schütze auch meine Arme. Kranke Mama. Die alt ist auch sie soll. Nicht leiden ich auch nicht und alles. Was sie mir angetan haben bitte ich zurück zu machen sie sollen gehindert werden warum ich sie ist ein vertrag mit. Meinem. Onkel eingegangen nicht mit mir sie haben alle. Auch. Ikke i. Dem. Haus meines Vaters zu suchen. Das schenke. Ich enem. Armen Menschen gut herzigen Menschen deshalb Jesus warte nicht lange damit. Alle. Ihre Flüche die ungerechtfertigt synd haben. Sie. Alle. Til. Treffen nicht mich bitte Jesus hilf mir. Diese Ungerechtigkeit aufzugeben es ist nicht meine Baustelle deshalb ich kann jemand helfen ja aber dass muss im vertrag stehen Jesus bitte ale. Menschen. Dø. Mich. Gebunden haben das die anderen mich. Kaputt machen. Wegen Neid. Usw binde diesen. Vertrag auf diese Frau unter Schutz. Zu mir und meiner Familie. Darunter... Binde es bitte zuruck. Zu ihr und alle. Dø. Mit. Gemacht. Haben da es ungerechtig ist das ist. Ikke. Göttlich eller sonstwie nein. Jesus das geht. Ikke ich soll. Ein leben lang so leben krank. Selv om. Ich kein Vertrag mit. Denen har das ist. So. Wie. EN. Beispiel jemand der nicht.
  Tak
  Amen

 23. Jesus es soll ebenfalls keine weiteren Beschwerden an mir haften bleiben weil du so sagst dann bekommst du so das alles ist Rache und alles andere unterbrechen alles Jeuss das es keine Nachfolgen mehr hat schliesse diese Türen alle das diese Wesen nie mehr durchkommen Jesus der Vertraght zwischen mir und denen sondern zwischen mein Onkel und seiner Frau.
  Alles var da kommt bitte unterbrechen die haben mir so viel Leid angetan ich verlange fuer alles Schadensersatz fuer alles auch das sie mir meine Geschwister und… Und…. Und… Weg genommen har så viel Schaden. Müssen. Die selber mal. Bekommen dannwissen sie wie das sist sowas zu haben Jesus bitte nimm. Ich Ernst

 24. hej jesus jeg har brug for din hjælp jesus kort opsummeret jeg er under en obligationskontrakt uretfærdigt fængslet så kort fortalt indgik min onkel ægteskab med en kvinde han har en kontrakt med hende han sagde aldrig hvis jeg gifter mig med hende så har alle mine slægtninge os Han skal ikke tjene osv. Han er ansvarlig over for hende, men hun gjorde det på den måde, at hun også indgik en uretfærdig kontrakt med mig og tænker at gøre, hvad hun vil, for at skræmme os for at forhekse alle. Sådan noget, jeg mistede mine søskende og... Jesus, jeg synes ikke, det er okay, heller ikke kontrakten med en. Fra hendes familie skete der ikke rigtig, fordi vi aldrig kendte hinanden før. Alle vrøvl de alle sammen. Fik det rigtigt med mig. Og... at lege og behandle fair i årevis, at misbruge livsenergier osv., så jeg og mine søskende blev syge. Er der omkring. Arv osv. Jeg gik også….. Og…. tabt, hvilket jeg også finder uretfærdigt Jesus vær venlig at kæmpe for mig, at denne kontrakt er brudt mellem mig og denne kvinde og hendes familie. alt hvad du giver mig Færdig. Gør du retfærdig for min skyld. Beskyt også mine arme. syg mor. Den gamle er også hun skulle. Jeg lider heller ikke og alt. Hvad du har gjort mod mig, beder jeg dig om at gøre tilbage De skal forhindres, hvorfor jeg dig er en kontrakt med. Min. Onkel kom ikke ind med mig, de har alle sammen. Også. Ikke at kigge i min fars hus. Det giver. jeg en. fattige mennesker gode hjerter, derfor venter Jesus ikke længe med det. Alt. Få dine forbandelser, der er uberettigede. Hun. Alle. Til. Slå mig ikke, vær sød Jesus hjælp mig. at opgive denne uretfærdighed det er ikke mit job, så jeg kan hjælpe nogen ja, men det skal stå i kontrakten Jesus please ale. Mennesker. Det. Mig. De andre bandt mig. Bryde noget. På grund af misundelse. Ov bind denne. Kontrakt på denne kvinde under beskyttelse. til mig og min familie. Nedenunder... Bind det venligst tilbage. Til hende og alle. Det. Med. Gjorde. Har da det er uretfærdigt altså. Ikke. Guddommelig eller på anden måde nej. Jesus, der går. Det burde jeg ikke. Et liv langt så lev syg. Selv om. Jeg har ingen kontrakt med. Hvem gjorde det. Såvel som. A. eksempel en, der ikke gør det. antager, at nogen ikke har stjålet, og du påstår, at han har det og binder ham med sygdom og alle de grimme ting, der ikke er lovlige, eller han mister alt og skal gå en vej, der faktisk ikke er hans måde, så u fare det er også med mig Jesus det giver ikke mening at mene at bede om, at du binder det fra mig denne kontrakt, der er retfærdiggjort mellem mig og dig... .Som jeg sagde, det er berettiget. Jeg ville i de år, hvor hun sagde med sorg, kra kehir os, hvad der hele tiden kommer op, når jeg sidder et eller andet sted, eller er jeg alle, ved venligst ikke mere om mig, spørg venligst også om beskyttelse, det ved jeg ikke ønsker at være ansvarlig under disse kontrakter eller skal lide også beskytte mor og andre jeuss venligst hjælp mig gennem en præst bøn om at denne kontrakt også vil blive brudt i den usynlige synlige verden
  tak
  Amen

 25. Jesus i Jesu navn kraftfuld bøn venligst jeg lider årsag til min rigtige far gået til Gud ved hjælp af fjender i mit familieliv bindende sort magi venligst kære jeuss i ne. Af jesus min bedstemor min bedstefar venligst i navnet. Af. Jesus min. Dejlig person. I. Min. Livet behage jesus ved Guds måde velsigne hele kirken og præst venligst Gud velsigne jer alle på Guds måde venligst hjælper mig, hvad gjorde fjenderne med mig i min. Familie og min rigtige søster og. Bror hvorfor de gjorde det med mig kære jesus vær venlig at beskytte mig og min elskede mor alle sundhedspenge følelsesliv venligst hjælper os venligst min families fjender tager min. Frihed. Ud af mit liv. Kære Jesus i. Navnet. Af. Jesus og nu. Jeg er. Alene og. De lukkede ved hjælp af sort magi mit liv i alle retninger, vær venlig at beskytte mig. Life please jeuss pleas eprotecr min mor ingen ondskaber ingen blac magi mere venligst de lider mig forresten kære jesus og. Ingen kan. Ikke hjælp mig. Det er virkelig rigtigt, kære Jesus, jeg vil have min frihed. Min. Harmoni min. Livet tilbage. Kære Jesus vær sød min. Liv. Er tændt. Din hånd ikke i. Hånden på…. Jesus vær venlig at beskytte os alle. Venligst kære Jesus, hjælp mig ud af det. Alle. Venligst kære Jesus, er der nogen, der kan hjælpe. Mig. Ud af alle kære. Jesus jeg gør. Ikke ønsker. Til. Har dette eller hint.. Ting venligst af dem. Og. Deres ting på. Mig. Vær venlig at hjælpe mig. Ud Jesus. Hjælp. Os hvad fjenderne gjorde. Med. Os kære jeuss I. Har brug for hjælp. Af alle. Kære Jesus. Jeg vil gerne. Komme. Med dig i.y.harmoni og. Uden alle disse sorte. Magiske ting tak. Kære Jesus. Hjælp mig. Ud. Af. Alle. Kære. Jesus. Vær venlig at hjælpe mig. Ud af. Alle. Kære Jesus, hjælp venligst. Mig. Ud af alle.
  Dette er uretfærdigt tak. Hjælp. Mig. Ud af alle. Kære Jesus tak. Beskyt os

 26. Kære præst kære kirke i hele verden Gud velsigne jer alle behage min. Problemet er, at jeg ikke kan se det af en anden person, det er så forfærdeligt, jeg er. Ikke glad for hele min. Livets årsag til alle. Den sorte magi er det, hvis nogen tager min frihed ud og y livet hver ting kære Jesus i. Navnet. Af jesus behappy så har du ingen famlily lide. Mig. Så er du ikke i det samme. Situation, at dine familiemedlemmer lukkede alle. Dit liv i. Alle retninger følelsesmæssig ald. Alt dette så forfærdeligt og. Sig hele dit liv. Du vil blive forladt. På denne måde. Er en beskadiget af alle kære Jesus. En beskadiget af alle. Kære jess videre. Mig. Hjælp venligst. Mig ud af alt. Kære Jesus vær så glad, så gør du det. Ikke have det som mig. Vær da glad. Du er glad for du kan arbejde du har far mor du er i en Harmonie overhovedet. Vær da glad. Du er ikke i det jeg kan lide. Mig. Hvem ingen forstår dig. Nok kære Jesus, hvorfor jeg er det. I. Denne verden så har jeg en masse. Af. Fjender til at stoppe. Min. Livet i alle retninger, kære Jesus vær glad overhovedet, så vil du ikke have, fordi du ikke er i. Påvirkningen fra nogen blac magic notnloke mig tak hver gang. Gud, så har du ikke et liv som mig siden mere end 30 år du er i. Denne forpligtende tak Gud hver gang for det. Glad så ser jeg folk du ikke er iny. Situation siger jeg til. Dem. Tak Gud hver gang du har nej. Det samme. Problem som. Mig mange tak jeg. Kan. Ikke. Vær med Jesus, fordi jeg er. Ikke. Gratis jeg ikke være glad for alle. Fjenderne stopper mig. Og manipulerede mig gudskelov, at du ikke er i det samme. Situation som mig. Mange tak. Kære Jesu kære præst jeg elsker så meget, men mange tak, så er du ikke med. Det samme. Situation som mig. Kære. Jesus tusind tak kære Jesus, det gør jeg. Ikke. Knwo. Hvordan. Min. Livet fortsætter kære Jesus, du kender mine ønsker, men hvad fjenderne gør. Min. Liv ødelægge venligst beskyt min. Mor. Og mig. Og. Min. Liv. Kære folk, men hvad er problemet. Af alle. Det. Problem. Er. De er dårlige og. Vil have. Til. Få mig til det. Ulykkelig. Dette er. Problemet kære Jesus
  Hjælp mig. Fader Jesus. Venligst dette. Person familie. Gør min. Livet fordi hun vil. At se mig. Ulykkelig. Til. Manipulerede min. Livet som hun vil tak. Kære. Fader Jesus. Hjælp mig. Gudskelov. Så er du ikke i det samme. Situation som mig. Kære Jesus. Vær venlig at hjælpe mig. Ud af alt amen

 27. Jesus, jeg elsker dig så højt, forresten, som præstens gud, du ved. Alle. De fjender, der gjorde. Det med mig. Hvad de ønsker. Er at se mig. Og mit liv er ulykkeligt, men venligst fjender, lad mig gå, jeg har ingen kraft til alle disse ting. Dig person du kender mit liv til. Pause. Det er op siden jeg er. Yo. Ung vil jeg gerne. Undersøgelse. Og ønsker at gøre min. Livet er godt, men vores sorte magi binder mig. Med traumer med dårlige ting, men hvorfor kun på mig. Jeg gør. Ikke forstå, at jeg nu ikke har søster bror og far er det rigtige, hvad du gør. Med mig er det rigtigt det overhovedet de manipulerede ting. Jeg gør. Ikke. Forstår jeg kender problemet. Men dette er ingen a. Problem til. Gør. Dette på. Mig. IA er en kvinde og min. Strøm. er nok til alle. Disse dårlige ting, kære Jesus, tak. En gang. Hørte mig og min. Stemme og nej. Dette er uretfærdigt, meget uretfærdigt. Til. Spil med mig min. Livet med mit job eller. Penge eller kærlighed eller alt, kære Jesus, lad være med det. Kun. Med mig. Please kære jeuss make. Noget sende mig. Den rigtige. Bøn el. Somoen. Hvem tager denne binding. Ud af mig. Slap af kære Jesus. Venligst ikke med mig. Det de ser er mit. Ulykke og det gør de. Hver ting til. Se det venligst kære Jesus hjælp. Mig.

 28. Jesus, giv venligst mit liv tilbage og gør mig. Glad ændret alt venligst så. Hold op. Venligst fjenderne. Ændrede det. Så. Det er IA. Så. Glad venligst til. Hold op. Fjenderne forresten, hvad de gør. Ikke se venligst Jesus. I. Denne verden. Jeg vil have. Til. Bliv læge. Og. Du ved. Ændrede det. Forresten disse fjender tak. Beskyt mig. Og. Min. Mor. Med hjælpen. Af.. Jeuss tak. 30 år mere. End de tager. Min. Liv. Vær sød at hjælpe mig. Ud af alle. Kære jesus. Jeg ønsker fra. Hørt at du laver. Min. Ønske. Komme. Sandt kære jesus. De da aged e forresten hvorfor jeg. Gør. Ikke. Komme. Rigtigt. Min. Ønsker stoppe dem. Kære jesus stop. Dem. Gør. Ikke. Færdig med mig. Noget mere. Venligst kære Jesus, hjælp mig, hvorfor de. Lave. Det. Til. Mig. Hvorfor kære Jesus. Vær venlig. Lave. Min. Ønske. Komme. Rigtigt. Uden dette forårsager fjender. Det. Er. Min. Ret tak. Til. Lave. Min. Livet i. Min. Vejledning venligst. Vær venlig. Kære gud vi spiller ikke bold. Synes godt om. Dette. Vi er mennesker. Mennesket der er menneske lige hvor Gud. Hjælp mig. Hav dig venligst. Dårlige drams. Har du. Bliv blokeret og. Hold op. Jeg vil have. At årene. Kompensation. Ved. Vej. Af min. Ønsker venligst dette. Er. Min. Ret venligst ikke. Med mig. Noget mere. Ikke. Med min kærlighed ikke med min. Rigtige.mand eller. mor eller. Vær venlig.

 29. Jesus jeg har brug for din hjælp af alt min far jeg er. Ved at blive fanget af dette folk i mine familiemedlemmer ved du, hvilken person der er der…. Og…… Og….. Kære Guds far, de savnede mig og min familie for sig selv og vil gerne se mig ked af det, så det er derfor, de sender negative energi sorte magiske bud for alt det, jeg altid er træt og syg og ikke kommer frem. de hævner sig overhovedet, så hvorfor de tager min søsterbror ud og leger med mig, som om jeg spiller bold, jeg er alene, de ved det, men de spiller, og de siger, at vi kan gøre alt, hvad dit liv Co. E ovenpå i alle retninger vi har magten til at gøre det for dig se, når du tager din brorsøster ud af dig og så du bliver alene, vær sød, Jesus far, det er så lad mig kende din kraft til alle dem, der tager min energi ud af mig, kære far, jeg har brug for en person, der hjælper mig uden at have taget mine penge en masse eller ord, tak, når jeg har en, giv dem alle ting, men nu skal det være stop det her alt det manipulerede alt det her følelser, liv enrgy, de stopper livet, siden jeg er 16, ved du hvordan længe det er hvorfor du ikke stoppe dem ved den måde, at jeg bliver mit energi liv tilbage kære father r Jesus i dette år lider så meget, hvorfor de ikke lider på samme måde. Jeg forstår ikke det hele, kære far, hjælp mig. Jeg vil gerne studere sådan her, men for deres stoppende ting bliver jeg. Jeg vil kunne lide dette nogensinde dag, jeg har dette, og deres grin, jeg kan ikke gøre noget, jeg tænker, hvad er så de alle, der gjorde det med mig, bliver de samme ting for dem. Alle kære far jeg er kvinder og magt det er ikke thr samme. Som en mand kære Jesus, hjælp mig ud af alt, kære Jesus, hjælp mig ud af alt, de gør mit liv så farligt, så dårligt for alle de sorte magiske ting kære Jesus, tak
  Hjælp mig med hvorfor de klarer det. Mig til at blive magten til at tage mit liv ud af alt for at savne mig i alle retninger er det rigtige kære far, jeg elsker Jesus og min far så højt og hjælper alle, som jeg kan, men ikke, så dette er en negativ binding til at gøre noget til et liv missuded at bruges for dem selv OK hvad er så. Jeg gør det samme til dem. Alt hvad der er er, at de griner, har det godt, hvorfor jeg har det hele i mange år, og de er ikke OK, så forstå mig også i, hvordan situationen er, jeg er så mange år, og det er ikke nok, de tager min søsterbror ud af mig er... Ikke der er dette fra. Jesus far, jeg spørger dig gennem mennesker. Hvem gør. Ot ønsker at du er glad og binder dig med dårlige ting jeg forlader med at mange år de stopper min vej mine retninger venligst dette er mit spørgsmål for alle de beskadigede jeg vil gøre det samme med. Dem. Så ved de, hvordan den frygtelige følelse er
  For at beskytte mig, min mor og mit livs folk kommer ikke alle frem, og de stopper mig, fordi de vil have det nej nej ikke med mig. Hvorfor o ly med mig fordi de ting jeg en m. En kvinder eller hvad jesus hjælpe for denne frygtelige mennesker de har ikke Gud i hørt de er dårlige, men jeg håber at. Alle. Af. Dem. De har det samme. Binding wahr de gjort til mig eller orthers de kender. At hvor er det forfærdeligt så er de i min. Situation venligst ikke kun med mig venligst dette er forfærdeligt de gør det på. Mig. Siden jeg er. 16bår til længe ikke. Tag. Det ude af mig kære far nu er det deres tur. Alle. Ikke med mig. Lave. mig så. Glad så gratis gør alle. Mine ønsker kommer. Sandt og nu. Det er vendt til at gøre. Med dem. Alle. Det samme. Ved samme. Måden de hævner sig på, laver de dårlige ting åh nej ikke. Med mig. De tager min søster ud af mig. Dette så nok far dette er nok de kan savnet og andet men ikke mig. For alle disse deprimerende ting, venligst kære far, men Dr, at de gjorde med mig, jeg fanger mig livet tilbage på samme måde kære far dette så ikke fair, hvad de gjorde med mig, kære far, vær venlig, jeg lider hver dag Hvert år, når de gjorde det for at være vær venlig at hjælpe mig ud af alt kære far og giv mig mit smil igen mit liv igen minhowninwant kære far for alle de beskadigede, hvad de gjorde. Jeg ved, hvad der er planen. Men ikke med mig. Endnu mere mit liv igen kære far vær sød at hjælpe mig far hjælp mig far hjælp. Far beskytter mig min mor. Men. Til. Uretfærdighed, at ehy lider andre mennesker eller gør deres karma til dem dette er ikke af Guds måde, og de gør det til mig. Venligst far lad dig vide din magt overhovedet kære far lad venligst. Din magt til denne uretfærdighed, hjælp mig ud af alt kære far, hjælp venligst. Mig ud af alt kære far, giv mig venligst en profeti som denne kære far, mit liv er mit liv, og jeg ved ikke, hvad der er godt. Selv, kære far, hjælp mig ud af al den uretfærdighed, hvad de gjorde mod mig hver gang kære far for deres sorte magi for alle er, at alt for Gud, nej det er ikke godt fortæl mig. Din kraft er stærkere kære Jesus send mig venligst. Nogle e venligst til. Hjælp mig ud af alt. Disse. Ting venligst jeg er iam fory selv de ikke manipulere mig forresten kære far venligst de tager min. Bror søster ud af mig. Kære far og bring mig. I. Denne forfærdelige situation kære far udefra gik glip af, hvad der er din. Planlæg med alle. Af dem. Lad mig. Kend kære far, lad mig det vide, kære far, vær sød alt for alt dette. Dette er ikke en grund til at gøre det. Det. Soany år kære far venligst denne si. Ikke. En grund til, at far, de leger med mig, leger med dem. De binder mig. Binde dem. Ved samme. På den måde, de savnede mig, stikker jeg af. Side misforstod mig. Indtil de forstår. At det hele. Er. Ikke. Gud plan de ønsker. At se mig u. Glad for at se dem. U ahappy og gør mig glad i det hele taget kære. Far venligst de tager. Min. Bror søster ud gør. Dem. Til. Dem. Også da. De ved, hvordan det er det samme. Vejen til. Efterlade i. Denne situation og dette er han ikke planen. Af de dårlige ting ikke. Til. Gud kære far Jesus, vær sød at hjælpe mig ud af alt, kære. Jesus vær venlig at åbne. Mine døre, de er lukkede, tager alle de sorte magiske ting ud, hvad de er færdige, lad mig. Komme. In.y.harmonie rent liv med dig kære far og ikke manipulere mig. I. Dette eller. Den retning gør jeg. Ikke. Har indeni. Udenfor blacagic de færdige med dem. Det samme. Kære far Tipp. De ved. hvordan er det at. Lad være med. Dette ting sådan.enhver år, hvad du ikke er din din lebae i. En anden energi af alle kære far dette er ikke rigtigt at gøre. Med dem. Alle. Kære far, stop min. Plan eller liv gør det til. Dem. Alle. Hvorfor kun med mig. Hver gang. Med mig gør jeg. Forstår det ikke kære far venligst hjælp. Mig.

 30. Jesus jeg har brug for en. Prophetie, jeg vil gerne. Ved om det. Vil være eller. Ikke. Jesus. Vær venlig. Hjælp. Mig. Ud af. Alt hvad jeg. Vil. Ved godt. Alt kære Jesus

 31. Jesus venligst, problemet er, at inde i mig er livsenergien, og denne livsenergi bryder ud af nogle af medlemmerne for at bruge den til at tjene på. Dem selv Jesus så fortjenesten er at manipulere mig i sjælen og dette for at stoppe at Jesus forresten hvorfor dette er dårlige mennesker og hvad er deres ønske om at skade nogen for. Profit kære Jesus er den rigtige Jesus jeg vil have. At studere de stopper det ved den måde at binde jeg vil lave. Min. Livet bedre. I Jesu navn. De stopper med, at det ikke er det. God jeuss I. Har brug for hjælp i øjeblikket. Af alle venligst ikke. At stoppe. Mig. Stop dem. Alle. Vær venlig. Ved beskyttelsen til mig. Mor. Og min
  … Vær venlig. Jesus Indtil.nu.thr dårlige mennesker vinder om mig eller. Orhter til. Hørt hvor forfærdeligt er mit liv de er glade da så. De laver. Er i øvrigt bindende forfærdelig en. Tid mit spørgsmål er, hvordan er så orthers gøre. Dem. Det samme. Sådan er det. Skøre men i. Familie skal være kærligheden ikke den dårlige ting sammen kære jesus spørgsmålet hvordan kan. Jeg.ser.denne person. Ulykkelig eller. Synes godt om. Dette eller. Hold op. Deres liv. I. Hver retning kære Jesus, før det bliver mere forfærdeligt. Hjælp venligst. Mig. Jeg har ingen magt. Det er nok kære Jesus. Til. Mig. A. Forfærdeligt liv. Hvad. Det. Fjender færdige. Withe. Men.y.spørgsmål. Er hvad der skete med. Dem. Alle. Hvorfor de. Færdig med med.e.eller.deres binding kun mig. Kære Jesus tak. Hjælp mig. Ud af alle mine. Jesus jeg har brug for din. Hjælp. For tiden kære Jesus
  Vær venlig. Ikke. Stop mig. Vær venlig. Jeg er. Deres retning I. Kom. I. Min. Frihed tak

 32. Jesus venligst jeg fortæller dig min situation første første beskyttelse for mig og min mor venligst fjenderne i min familiemedlemmer, der ved hvem de er. Jeg ved ikke hvorfor de klarer det, men for mig er det for svært at gå derfra med mere energi inde i mig stop mit liv i alle retninger først kære Jesus venligst problemet. Tror jeg, at de ser mig, du er glad, meget glad, så det er derfor, de binder mig, kære Jesus, og de ved, hver gang vi vinder, om dette eller hint folk, så vi kan binde dette eller hint folk, og vi vinder. Om. Dem. Alt så, hvad de gjorde den treadet me u fair und not good for all of the time, kære Jesus, jeg vil studere, de stopper mit liv, og du laver så mange dårlige ting i beskyttelseståen. Andy mor. Kære Jesus hvad du synes. Om dette folk først ved de, at jeg ikke vinder, de vinder denne situation, men HVAD du siger, det er fair, HVAD de gjorde, mit spørgsmål er hvornår. De gør det på mig, hvorfor de ikke har den samme binding jeg side af dem også eller udenfor derefter. De ved, hvor forfærdelige de er. For mig er det ingen grund til at gøre det for en kvinde, der ønsker at studere og. Fjenderne stopper det og det hele. Af. Dem. Jeg har brug for din mole Jesus, det du siger alt om. Denne familie medlemmer og hvad er din grund til alle. Af den kære Jesus m Binde dem kære Jesus hvorfor fordi de gør det på mig. Og lad mig ikke gå, hvad er problemet. Det gør jeg altid med mig. Ikke forstå, at alle kære Jesus kan jeg vide, at alle kære jesus venligst hvad er problemet. Med mig er det ikke nok, hvad de gjorde med os kære Jesus, hjælp mig med alle disse mennesker, og de tror, ​​at de er vinderen, jeuss, hvor er vinderen, lad mig vide, ikke med mig og mit liv, mennesker, mor. Og andre venligst ikke med mit liv mere venligst kære jesus venligst venligst Jesus gøre. Alt det modsatte af dem. Hvad de ønsker. At se gør mig glad gør, at denne binding kommer. Ud af mig og jeg kommer. Iny. Frihed og deres ting hænger aldrig sammen. E. Tilbage og gør mig det. Glade så glade, at de bliver….. Kære Jesus, vær venlig denne isy. Ønske kan du lave. Dette ønske kommer. Ægte kære Jesus vær venlig at beskytte mig og min mor. Venligst kære Jesus, hjælp mig ud af al den kære jeus, som alle fjenderne er i. Min. Familiemedlemmer har ingen mulighed for det. Gør. Negative ting med mig kære Jesus venligst aldrig med mig kære jeuss først skal de komme. I min. Situation og så kan vi snakke og så venligst kære jeuss stop mig ikke tak. Lave. Mig. Så glad før alle årene bedes du gøre. Det mod til mine fjender venligst nej. Mulighed for. Dem. Alle. Gør det venligst Jesus. Ikke give mig. Retten til at gøre det kære Jesus

 33. Jesus vær venlig at hjælpe mig ud af alle fjenderne lave en. Masser af dårlige ting, gør mig så glad før og beskyt mig og min mor. Og gør hende også glad for, at fjenderne har n. Fik chance ændret situationen, bedes du gøre. Mig. Så. Glad gøre. Mig glad bindende og beskyttede mig. Til. Alle kære Jesus for alle. Året. Jesus ikke. Kun. Med mig kære Jesus, hjælp venligst. Mig. Lav venligst. Mig. Glad for alle. Kære Jesus tak. I. Har brug for positiv binding for at være glad for alle kære Jesus venligst Jesus hjælp mig venligst kære Jesus venligst kære Jesus hjælp mig. Ud venligst kære jesus venligst kære Jesus gør det modsatte af alle. Hvad de så vil se med mig. De ser min. Mislykket fabrikat. Mig. Vellykket sådan kære Jesus den stærke ting kære jeuss ikke med mig. Eller. Min. Mor. Kære. Jesus venligst gør os glade for alle. Af dit liv gør. Ikke. Lave. Alle. Den negative manipulation i mig. Kære jeuss tak for alle. Vær venlig at hjælpe mig. Jesus venligst hjælp mig Jesus venligst hjælp. Mig Jesus vær venlig at hjælpe mig. Jesus vær venlig at hjælpe mig. Jesus vær venlig at hjælpe mig. Jesus for alle. Vær venlig

 34. Modlite sa za pokoj v mojom dome aby vsetko zlo zmizlo aby som mala pokoj lasku vieru a nadej za zdravie mna manzela amojich deti acelu moju rodinu za pokoj lasku stastie a porozumenie abi sme sa. Z mojov rodinov tak milovaly ako nas miluje nas pan jezis kristus Amen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.