Krigsførelsesbønner for at ødelægge fjendens planer

4
891

I dag vil vi beskæftige os med krigsførelsesbønner for at ødelægge fjendens planer. Fjenden hviler aldrig, hovedsagelig når en mand har besluttet at fortsætte og forfølge formålet med sin eksistens. Jacob havde aldrig problemer i livet, før han begyndte at stræbe efter at blive stor, som han var bestemt til at være. Joseph har aldrig nogen problemer i livet, før han begyndte at have drømme, hvor Gud viste ham en åbenbaring af, hvem han skal blive.
Det er værd at bemærke, at ligesom Gud har planer for vores liv, har fjenderne også en plan for vores liv. Det er nu vores handling eller fortrydelse, der vil ødelægge fjendens gerninger over vores liv.

Fjenden lykkedes i Samsons liv. Samsons styrke blev ubrugelig, efter at fjenden fik ham. Han er blevet advaret om ikke at gifte sig fra et fremmed land, et samfund af mennesker, der ikke tjener den hellige Isreal, han tog Delila fra deres midte, og det førte til hans fald. Jeg foreskriver, at den, som fjenden har arrangeret for at komme ind i dit liv på et tidspunkt til at ødelægge dig, jeg bestemmer, at den højeste ild vil brænde en sådan person i Jesu navn. Enhver forkert mand eller kvinde, som fjenden har planlagt for dig, må Gud skabe en guddommelig adskillelse mellem dig og den person.

På samme måde som Gud har designet sine planer for Josef, designede også fjenden også hans planer. Joseph var bestemt til at blive stor. Han var bestemt til at føre Isreals børn ud af. I mellemtiden har fjenden også sine planer for Joseph. Hans brødre faldt i det perfekte billede af fjenden, og de blev brugt mod ham for at sikre, at Guds planer om ham blev besejret. Jeg beder om, at ved den højestes barmhjertighed, skal enhver dagsorden for fjenderne for at ødelægge Guds formål for dit liv blive ødelagt i dag i Jesu navn.

Fjenden planlagde, at Joseph skulle dræbes, men Gud frelste ham. Fjenden sørgede også for, hvordan Joseph ville ofre sin skæbne på umoralitetens alter med sin herres kone. Alligevel hjalp Gud også Josef med at overvinde fjendens plan ved den højstes barmhjertighed, må Gud ødelægge fjendernes planer for dit liv.
Sørg for at du studerer denne bøneguide og siger alle bønner i den. Når du begynder at bruge denne vejledning, må Gud afsløre fjendens planer for dig i Jesu navn.

Bønspunkter:

Fader Herre, jeg kommer foran dig i dag, jeg har brug for din hjælp Herre Jesus, jeg har brug for din magt over mine fjender. Dem, der har lovet, at jeg aldrig vil udgøre noget i livet, den, hvis planer og dagsorden for mit liv er for ødelæggelse, jeg beder om, at du vil ødelægge deres planer over mit liv i Jesu navn.

Herre Gud, jeg beder om, at dit råd alene ved din barmhjertighed vil være i mit liv. Hver anden og dagsorden for de onde over min er spredt af ild. Jeg opfordrer den højstes ild til at komme ned i fjendernes lejr og brænde dem til aske i Jesu navn.

Fader Herre, jeg beder om, at ærkeenglene til herlighed vil komme stærkt ned på fjendernes område og ødelægge deres dagsorden for mit liv i Jesu navn. Herre, jeg vil have dig til at sprede mine fjenders sprog. Jeg beder om, at du vil få en mægtig uenighed til at bryde ud i deres midte, og du vil få dem til at ødelægge sig selv i Jesu navn.

Jeg bestemmer, at sandhedens ånd, guddommelighedens ånd fra tronen til Isreal's hellige fra nu af vil falde ned over mig i Jesu navn. Jeg beder om, at Guds hellige ånd begynder at guide mig på alle mine måder. Jeg beder om, at du ikke dækker fjendernes hemmelighed over mit liv. Jeg beder om, at du altid vil afsløre deres planer over mit liv i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg beder om, at du ved din død og opstandelse ikke skal lade min fjende sejre over mig. Jeg beder om, at du på alle måder og alle forgreninger vil give mig sejr over mine fjender. Lad dem ikke glæde sig over sejren over mig. Hver af deres planer afsløres for mig i Jesu navn. For skriften siger, at Herrens hemmelighed er hos dem, der frygter ham, jeg beder om, at du vil afsløre hemmeligheden bag mørke steder for mig i Jesu navn.

Herre Gud, ligesom du hjalp Joseph med at undslippe alle fjendernes fælder og kløghed over hans liv, ligesom du tager ham fra nul til helten, beder jeg om, at du vil hjælpe mig med at overvinde mine fjenders fælde i Jesu navn.

Jeg beder om, at den højestes ild vil gå lige nu, fordi skriften siger, ilden vil gå foran Herrens hær og fortære hans fjender. Jeg beder om, at den højeste Guds ild før og ødelægger alle mine fjender. Alle de onde seere, der ser et menneskes skæbne allerede før manifestationstidspunktet, beder jeg om, at du vil fjerne deres seværdigheder i Jesu navn.

Jeg bestemmer ved kraften fra den højeste, enhver følelse af mine fjenders bevidsthed fjernes i Jesu navn. Jeg beder om, at du får mine fjender til at blive blinde for min skyld. Jeg bestemmer med magt i Jesu navn, du vil få mine fjender til at blive døve over min sag i Jesu navn. Hver af deres planer og dagsorden over mit liv er annulleret i Jesu navn.

Annoncer

4 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her