Bøn om mirakel lige nu

2
792

I dag beskæftiger vi os med en bøn om et mirakel lige nu. Hvem ønsker ikke et mirakel? Især den spontane? Den type mirakel, der vil ske på det rigtige tidspunkt, når det burde. Hvis du husker de tre hebræere, Shadrach Meshach og Abednego, da de var foran kongen simpelthen fordi de ikke ville bøje sig, blev de beordret til at blive kastet i den brændende ovn, resten af ​​historien er velkendt historie.

Bøn om et mirakel lige nu er en bønvejledning for dem, der dør, der har brug for, at et mirakel skal ske. Hvis Gud ikke havde ladet et mirakel ske med det samme, ville de tre hebræere være dræbt i den brændende ovn, og de dør. Det ville have bragt hån mod Guds navn. Der er nogle situationer i vores liv, at alt, hvad vi har brug for, er et spontant mirakel, og det er derfor, denne bønefiksering er afgørende. Jeg foreskriver med himmelens autoritet, at når du begynder at bruge denne vejledning, vil det mirakel, du har ventet på, ske lige nu i Jesu navn.

Bare tag for eksempel en kvinde, som har arbejdet i flere dage, og hun er ved at blive trillet ind i teatret for at gå under kniven, et øjeblikkeligt mirakel kan få hende til at levere let uden at gå under kniven. Jeg foreskriver med himmelens autoritet, overalt hvor fjenden har bundet dig til slagtning, bestemmer jeg, at Guds kraft vil gå der og frigøre dig i Jesu navn. I alt, hvad du ville blive skammet, hvis der ikke sker et mirakel, bestemmer jeg, at et mirakel begynder at ske for dig lige nu i Jesu navn.

Du behøver ikke at vente til sidste øjeblik, før du råber på et mirakel, Gud er klar til at redde sit folk fra skam og vanære. Alt hvad du skal gøre er at tage det med ham i bønner. Måske er du ved at blive fyret fra arbejde, eller du er ved at miste en af ​​dine nære slægtninge til den sygdom eller sygdom, der har besmittet al medicinsk behandling, ved, at der er en stor healer, der altid er klar til at helbrede alle slags sygdomme. Alt du skal gøre er at tale med ham, og det er det, denne bøn guide hjælper dig med at opnå. Jeg beder om, at Gud vil besvare din bøn i Jesu navn.

Bønspunkter

Fader Herre, jeg er kommet til et punkt i mit liv, at alt mit håb og forventning er på dig. Og hvis du ikke gør det, vil jeg dø Herre. Jeg beder om, at du vil besvare min bøn fra det høje, du vil være barmhjertig over mig og give lyttende hørelser til mine bønner.

Lord Jesus, jeg beder om den retssag, jeg er trukket ind i. I morgen er dommen, og du alene vidner om, at jeg ikke gjorde, hvad jeg blev beskyldt og anklaget for. Men som det er nu, er alle odds imod mig, men jeg tror stærkt på det mirakel, du vil gøre. Fader i himlen, ved din barmhjertighed, beder jeg, at du retfærdiggør mig i Jesu navn. Herre, lad ikke dit navn blive en hån. Jeg beder om, at du rejser dig og gør det, som kun kan gøre i Jesu navn.

Fader Lord, jeg beder om et øjebliks mirakel over min kone / søsters liv, hun har været i arbejdslokalet i timevis og dage, og nu ser det ud til, at alt håb, der er tilbage, er, at hun går under kniven. Lægerne har forberedt hende til at blive trillet ind til en operation, men Jesus, jeg tror stærkt på, hvad du kan gøre. Jeg beder om, at du lige nu strækker hænderne på hende i Jesu navn. Du er den guddommelige læge, der behandler på en måde, der ligger uden for en dødelig menneskes forståelse. Jeg beder om, at du ved din kraft vil røre hende lige nu i Jesu navn. Babyen i hendes skød er en gave fra dig, Jesus. Jeg beder om, at du ved din barmhjertighed vil give hende en jævn levering i Jesu navn.

Lord Jesus, jeg står overfor panelet i morgen på grund af et mistanke om svig på mit kontor. Far, du ved, at jeg ikke har noget at gøre med det, men fordi det er mit kontor, er jeg blevet holdt ansvarlig for det. Hvis dette skulle fortsætte, mister jeg ikke kun mit job, og jeg bliver muligvis også fængslet. Jeg beder om, at du i denne nat opstår i din magt og får vidundere til at ske inden daggry. Jeg beder om, at du vil afsløre de onde, jeg beder om, at du vil udsætte enhver mand og kvinde bag denne underslæb. Herre afslører dem og giver mig ret i Jesu navn.

Fader Lord, jeg er træt af min epileptiske økonomi. Jeg beder om, at du sørger for mig i Jesu navn. For der er skrevet, at Gud vil tilfredsstille alle mine behov i overensstemmelse med hans rigdom i herlighed gennem Kristus Jesus, jeg bestemmer ved den højestes barmhjertighed, at du tilvejebringer alle mine behov i Jesu navn. Jeg erklærer, at et øjeblikkeligt mirakel, der vil hæve mit økonomiske liv fra punkt nul til milliarder. Jeg beder om, at det sker lige nu i Jesu navn.

Herre Gud, jeg beder om, at du forbinder mig med mænd og kvinder med formål, mænd og kvinder med skæbne, de mennesker, der får mig til at vokse i alle forgreninger. De mænd og kvinder, som mit liv har brug for at køre glat. Jeg beder om, at du forbinder mig med dem i Jesu navn. Jeg foreskriver, at der straks sker et mirakel angående alt, der vedrører mit liv i Jesu navn. Hvor mit liv ikke har brug for noget mindre end et mirakel, beder jeg om, at miraklet opstår for mig i Jesu navn.

Annoncer

2 KOMMENTARER

  1. Godt. Dag pastor bror Kenya Coates er på hospitalet med en slugende hjerne på en ventilator, lægen beslutter, at inden aften, hvis han ikke har noget svar, vil han blive sat ud af ventilatoren, jeg tror på magt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her