Morgenbønner for at starte din dag med Gud

0
25011

I dag beskæftiger vi os med morgenbønner for at starte dagen med Gud. Som troende skal vi altid lære at starte en ny dag med Gud. Vi inviterer Gud ind i dagens forretning gennem bøn. Gud selv ville ikke invitere sig selv, og før vi erkender det faktum, at vi ikke kan gøre noget uden Guds hjælp, får vi muligvis ikke tingene rigtigt.

Bortset fra at takke Gud for at se en ny dag, når du vågner op fra søvn, er der bønner, som du skal sige hver morgen for at bevare det rette. Når Gud er involveret i menneskers spørgsmål, vil tingene fungere efter planer. Der er også denne tillid og tilfredshed, som vi får, når vi beder om et bestemt emne, inden vi forlader hjemmet om morgenen. Denne bønartikel morgenbønner at starte din dag med Gud vil oplyse dig om nogle vigtige områder, du bør røre ved i bøn hver morgen for at få en dejlig dag. Jeg beder om, at når du følger denne bøn, må Gud gøre sig gældende i din sag i Jesu navn.

En anden ting er, at når vi starter vores dag med Gud, er vi beskyttet mod det onde. Skriften siger, at Herrens øjne altid er på de retfærdige. Når Herrens øjne vender mod en mand, er der garanteret maksimal sikkerhed for en sådan person, og skriften siger, at hans ører er opmærksomme på deres bønner. Dette betyder, at når vi kalder på Gud om morgenen, ville han lytte og høre på vores bønner. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at når du begynder din dag med denne bønartikel, vil beskyttelsen af ​​den Almægtige Gud komme over dig.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Et andet sæt mennesker, der har brug for en bøn som denne, er dem, der arbejder for mennesker. Måske arbejder du i en virksomhedsorganisation, hvor det forventes, at du møder et bestemt punkt hver dag. Selvom det sted, hvor du arbejder, ikke er en virksomhedsorganisation, men du vil opfylde et mål hver dag, er dit bedste valg at starte din dag med Gud i bønner. Skriften siger, at jeg vil løfte mine øjne mod bakkerne, hvorfra kommer min hjælp fra? Min hjælp kommer fra Gud, skaberen af ​​himmel og jord.

I dag vil Gud levere den hjælp, som du har brug for til at køre dagen i Jesu navn. Bibelen siger, at Guds faste kærlighed aldrig ender; de er nye hver morgen det er derfor, du skal forny dine bønløfter med Gud hver morgen. Når du begynder at følge denne proces, beder jeg om en overnaturlig vending i dit liv og din forretning i Jesu navn.

Bønspunkter:

Fader i himlen, jeg takker dig for den nåde, du har givet mig til at være blandt de levende i morges, Herre, lad dit navn ophøjes i Jesu navn. Jeg forstørrer dig, fordi du er Gud over mit liv, jeg takker dig for dine beskyttelsesøjne, der aldrig sover om mig, jeg takker dig for din fremmede styrke, der altid er i arbejde i mit liv, far lad dit navn være ophøjet i Jesu navn.

Skriften får mig til at forstå, at det er mere rentabelt at takke Gud end at bede ham. På grund af dette takker jeg dig for din faderlige kærlighed, selv når jeg ikke fortjener det. Mænd kan prale af deres rigdom og magt, men kun du kan prale af din retfærdighed. Du er trofast. Jeg forstørrer dit hellige navn i Jesu navn.

Herre Gud, når jeg vil arbejde i dag, kommer jeg imod alle på min vej. Alt, hvad der måske vil stå i vejen for mig som en hindring, ødelægger jeg dem ved hjælp af lammets blod i Jesu navn. For skriften siger, at jeg vil gå foran dig og udjævne ophøjede steder, jeg bestemmer, at din magt går foran mig i dag i Jesu navn. Alt, hvad der måske vil forhindre mig i at lykkes i dag, ødelægger jeg dem ved det hellige ånds ild i Jesu navn.

Fader Herre, en mand er nøgen uden din beskyttelse. Jeg beder om, at din højre hånds frelsende styrke følger med mig i dag, da jeg træder ud af mit hus, vil det hellige ånds ild stå foran mig og ødelægge enhver fare på min måde i Jesu navn. Jeg beder for Guds ånd, Helligånden, der vil fortælle mig, hvad jeg skal gøre, og hvor jeg skal hen. Jeg beder om, at ånden kommer over mig i Jesu navn. Jeg fritager mig for alle onde laster, som djævelen har iscenesat i dag. Jeg adskiller mig ved lammets blod.

Fader i himlen, dit ord siger, at Herren er min hyrde, jeg mangler ikke. Herre, jeg bestemmer, at jeg i dag ikke vil mangle noget godt i Jesu navn. De retfærdiges forventninger skal ikke forkortes; det er hvad skriften siger. Jeg står på dette ords løfter, og jeg foreskriver, at enhver god ting eller idé, som jeg opfattede i mit sind denne dag, skal opnås i Jesu navn. Jeg beder om hjælp fra den Almægtige Gud, Jehova JIREHs nåde, der gør en mands kamp glat. Jeg beder om, at sådan nåde kommer over mig i dag i Jesu navn.

Herre Gud, jeg beder om, at du i dag vil hjælpe mig med at opfylde dagens formål. Herre, jeg ønsker ikke at blive ført med de chantende lyde omkring mig, der får mig til at miste fokus på formål med dagen. Jeg beder om, at du vil hjælpe mig med at nå målet i dag i Jesu navn. Jeg beder om, at når jeg begiver mig ud i fred, skal jeg vende tilbage i fred i Jesu navn.

Amen.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.