Åndelig krigsførelse bønner mod fjender

3
21353

I dag beskæftiger vi os med åndelig krigsførebøn mod fjender. Fra skabelsestidspunktet er fjenden steget imod mennesket, og du indtil nu raser fjenden stadig med fuld styrke på udkig efter, hvem de skal fortære. Det er ikke, at Gud er ophørt med at skabe mennesker med store skæbner; det er fjendens arbejde at ødelægge menneskers skæbne. Det fjende påførte Job alvorlig sygdom i et forsøg på at prøve sin tro og få ham til at nægte Gud.

Jeg taler som Guds orakel; den fjende, der er blevet tildelt dit liv, falder og dør i dag i Jesu navn. Fjenden kan gå i enhver længde for at ødelægge et menneskes liv. Ofte kan fjenden udgøre sig som en ven for at narre mennesket. Tyven, der blev nævnt i Johannes bog, kapitel 10, vers 10, står som fjenden. Skriften siger, at tyven kun kommer til at stjæle og dræbe og ødelægge; Jeg er kommet til, at de måske har liv og har det fuldt ud. Tyven i sammenhængen forklarer, hvad fjenden er kommet til at gøre i et menneskes liv.
Det vil interessere dig at vide, at en fjende er tildelt enhver mand på jorden for at nedbringe dem. Det afhænger af den mængde af nåde, der er tilstrækkelig i en sådan persons liv, og hvor inderlig en sådan person er i stedet for bøn. Jeg er blevet ført af Guds ånd til at skrive disse åndelige krigsførebønner mod fjender, fordi Gud ønsker at befri folk fra deres fjenders fjeder. Jeg dekreter i Jesu navn, og du vil blive befriet i dag, fjenden, der er blevet tildelt til at ødelægge din skæbne, dør i dag i Jesu navn.

Nogle mennesker er blevet påført frygtelige sygdomme af fjenden. Nogle har været besat af en frygtelig dæmon, som har gjort det umuligt for dem at komme videre i livet; nogle menneskers sind er blevet dårligt ødelagt mod Guds ting. Dette forklarer, hvorfor du ser mennesker, der ikke vil høre noget om Guds ting.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Men i dag skal Gud frelse mennesker, når du studerer dette bønnesord, vil din befrielse komme. Du bliver befriet fra den kæmpe, der har nægtet at give dig slip.

Bønspunkter:

  • Fader Herre, jeg kommer foran dig i dag på grund af mine modstandere, mange er de, der leder efter mit fald. Herre, jeg beder om, at du vil udfri mig. Jeg er ved din frelsende højre hånd i Jesu navn. Hver dæmonisk fjende i min fars hus i min mors hus, der planlægger at bringe mig ned, bestemmer jeg, at du falder og dør lige nu i Jesu navn. Jeg kalder Guds ild den Almægtige, siger skriften: Ild skal gå for Herren og fortære alle Herrens fjender. Fader, jeg beder om, at ild vil gå foran mig i dag og ødelægge alle mine fjender i Jesu navn.
  • Hver forfader, der er blevet tildelt til at plage alle i min slægt, jeg vedtager, at du falder og dør i Jesu navn. Lad Guds ild nu opstå og ødelægge enhver forfædre i min afstamning i Jesu navn. Hver generation af fjender, der fortsætter med at transcendere fra en generation til en anden, jeg meddeler Guds dom over dit liv lige nu i Jesu navn.
  • Hver fjende af fremskridt, der er blevet tildelt til at frustrere min indsats med succes, enhver fjende af gennembrud, der altid frustrerer folks kamp i forbindelse med succes, forkynder jeg Jehovas dom over dit liv i Jesu navn. Hver ånd af mørke, der ønsker at gøre mig ufrugtbar over for alt godt, jeg bestemmer, at Guds almægtige ild kommer over dig lige nu i Jesu navn.
  • Enhver magt og fyrstedømme, der har lovet at gøre min skæbne ubrugelig, enhver dæmon, der er blevet tildelt fra mørkets rige til at få mig til at mislykkes, skal tordenen fra Gud, den Almægtige, komme over dig lige nu i Jesu navn. Jeg kommer imod enhver mand og kvinde, der elsker på en måde, der vil skade min skæbne. Jeg beder om guddommelig adskillelse mellem os i Jesu navn. Jeg vedtager i Jesu navn, hver mand og kvinde er i øjeblikket i mit liv for at skade mig og min skæbne, enhver mand, der forklæder sig for at være min ven, hvorimod de er min fjende, jeg beder om, at Gud afslører dem lige nu i Jesu navn.
  • Jeg opfordrer himmelens hær mod fjendens flok i mit liv, lad Herrens ærkeengler opstå i kamp og føre krig mod fjenderne i mit liv i Jesu navn. Jeg opfordrer til dødsbudbringer, den type, som Gud sendte til Egypten og ødelagde egypternes første frugter, jeg opfordrer denne messenger over mine fjender, jeg beder om, at dødens engel besøger dem i dag i Jesu navn.
  • Hver fjende, der har jaget mig til en fejl, enhver fjende, der har nægtet at give mig fri i fred, jeg meddeler Guds dom over jer alle i dag i Jesu navn. Skriften siger, og lyset skinner skarpt i mørke og mørke forstod det ikke, lad Guds lys skinne lyst i mit liv i dag i Jesu navn. Hver demonisk agent i mit liv, lad dem fordampe ved synet af lyset i Jesu navn. Hvor fjenden nogensinde har bundet mig, annoncerer jeg min frihed i Jesu navn.
  • For det er skrevet, at vi har fået et navn, der er over alle andre navne, som omtale af navnet Jesus, hvert knæ skal bøje sig, og hver tunge skal erkende, at han er Gud. Jeg taler til jer fjender i dag i Jesu navn, forlad mit liv og skæbne i dag i Jesu navn.

 


3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.