Bøn om hjælp med bibelvers

1
546

I dag beskæftiger vi os med en bøn om hjælp til bibelvers. Hjælp er noget, som enhver mand har brug for for at udmærke sig i livet. Gud har skabt mennesket og stationeret ham for altid at være til hjælp for hinanden. Imidlertid lider mange mennesker, fordi de ikke kunne få hjælp. Vi har offentliggjort en række artikler om hjælp og bøn om hjælp, men i dag bliver vi ført af Herrens ånd til at skabe forskellige indhold om hjælp. Vi beder om en bøn om hjælp til bibelvers. Du spekulerer måske på, hvorfor bibelvers er vigtige i denne sammenhæng.

Skriften dikterer Guds ord til mennesker, og skriften får os til at forstå, at Gud ærer hans ord endnu mere end hans navn. Det er ikke så underligt, at Bibelen erklærede det med eftertrykkelse, at selv himmel og jord passerer ikke Guds ord vil gå uden at opfylde det formål, som det er sendt til. Så det er vigtigt, at mens vi beder om hjælp under alle omstændigheder, som vi finder os selv, må vi også lære at bruge Guds ord til ham. Det kunne huskes, at da djævelen kom til Kristus for at friste ham, begyndte Jesus ikke bare at bede, men Kristus brugte ordet.

Derfor vil vi ikke begå en fejl, hvis vi siger Guds ord er som en kugle der gør vores pistol, som er bøn meget farlig for fjenden. Når djævelen kommer rasende over os, og vi citerer skriften, den er skrevet, er Herrens stemme magtfuld, Herrens stemme er fyldt med majestæt, stemmen fra de deler ildens flamme, stemmen fra ligger ved mange farvande. Selv hvis dette ikke automatisk løser vores problem, giver det os modet til at tackle problemet og erobre det. Herrens ord forsikrer os om, at Gud stadig er med os, fordi han har lovet os gennem sine ord.
I denne artikel vil vi give nogle korte bønner om hjælp, ledet af Guds ånd med bibelvers.

Bønspunkter:

 • Skriften har lovet, at Herren er med, og derfor skulle jeg ikke frygte eller være forfærdet, fordi han er min Gud. Jeg meddeler jævlen, at Gud er med, og jeg har overvundet din frygt og pine, fordi Gud har lovet at hjælpe mig. Jeg modtager hjælp fra Gud, skaberen af ​​himmel og jord, derfor kommer djævelen bag mig før du står overfor Guds vrede. Jeg erklærer, at djævelen går ud af min vej i Jesu navn.
  Jesaja 41:10 - Frygt ikke; thi jeg er med dig; vær ikke forfærdet; thi jeg er din Gud; jeg vil styrke dig; ja, jeg hjælper dig; ja, jeg vil støtte dig med min retfærdighed højre hånd.
 • Herre Gud, du har lovet mig i XNUMX. Mosebog, at du vil kæmpe for mig, og jeg skulle holde min fred, indtil du er færdig med mine fjender. Fader Herre, jeg vedtager, at du vil hjælpe mig i Jesu navn. Jeg står på pagten, hvis dit ord om, at du vil kæmpe for mig, jeg meddeler djævelen, at lyset er kommet, fordi Herrens ord siger, at jeg vil kæmpe for dig, jeg erklærer sejr over mine problemer i Jesu navn.
  14. Mosebog 14:XNUMX - Herren skal kæmpe for dig, og du skal holde din fred.
 • Herre Jesus, skriften siger, at jeg skulle stole på Herren af ​​hele mit hjerte, og han vil lede mine veje. Herre Jesus, jeg har tillid til dig, lad mig ikke skamme mig. Lad dem, der rejser sig imod mig, blive ødelagt af ild. Herre Jesus, jeg beder om, at du vil hjælpe og befri mig fra mine modstandere. Lad dem ikke have herredømme, lad ikke mine fjender sejre over mig, rejse Lord Jesus og give mig sejr, fordi jeg sætter min tillid til dig, og mit håb klamrer sig fast på korset på Golgata, red mig, Lord Jesus.
  Ordsprogene 3: 5-7 Stol på HERREN af hele dit hjerte; og bøj dig ikke til din egen forståelse. Anerkend ham på alle dine veje, og han skal lede dine stier. Vær ikke klog i dine egne øjne; frygt HERREN og vig fra det onde.
 • Far Herre, skriften siger, at vi ikke har ypperstepræst, som ikke kan røres med følelsen af ​​vores svagheder. Lord Jesus, jeg har brug for din hjælp vores synd, give mig din visdom til at besejre synd og misgerning i Jesu navn. Jeg kommer ind i nådenes trone, så jeg kan få nåde. Jeg beder om, at du giver mig sejr over synd i Jesu navn. Jeg beder om, at nåden skal være død for synd og være levende for retfærdighed i Jesu navn.
  Hebræerne 4:16 Lad os derfor komme frimodigt til nådeens trone, så vi kan få nåde og finde nåde til hjælp i nødens tid.
 • Skriften siger, at jeg vil løfte mine øjne til de bakker, hvor min hjælp kommer fra, min hjælp kommer fra Herren, skaberen af ​​himmel og jord. Herre Jesus, skriften fik mig til at forstå, at når jeg råber til Herren, vil han hjælpe mig. Jeg beder om, at du vil hjælpe mig ud af min nød, du gør plads for mig, hvor der ikke synes at være nogen måde. Jeg beder om, at du sender mig trøst, når jeg har brug for det, du har sagt til mig i dit ord, at vi i livet vil møde trængsler, men vi skal være i god tro, fordi vi har erobret. Jeg beder om, at du vil hjælpe mig med at overvinde mine problemer i Jesu navn.
  Psalms 107: 28-30 Så råbte de til HERREN i deres Trængsel, og han førte dem ud af deres Ulykke. Han gør stormen rolig, så bølgerne der stadig er. Så er de glade, fordi de er stille; så han bragte dem til deres ønskede havn.

Annoncer
Forrige artikelBøn om hjælp til økonomi
Næste artikelBøn om øjeblikkelig hjælp fra Gud
Mit navn er Pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i de sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig rækkefølge af nåde til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen skal undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og gå i herredømme gennem bønner og ordet. For yderligere information eller rådgivning, kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller Chat mig op på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også meget gerne invitere dig til at deltage i vores magtfulde 24-timers bønne gruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage i nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

1 KOMMENTAR

 1. Tak Pastor for din vejledning måske den allmægtige Gud velsigne dig og give dig mere visdom, når du fortsætter med at tjene os.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her