Kort bøn til helbredelse og bedring

0
18009

I dag beskæftiger vi os med kort bøn om helbredelse og bedring. Der er en klar forskel mellem helbredelse og bedring. Syge kan stoppe, men det kræver Guds nåde, før en mand kan komme tilbage til sin tidligere tilstand før sygdommen. Nogle gange vil det kræve, at Gud forårsager et mirakel, for at sådan noget kan ske.

Lad os se på Jobs liv i skrifterne. Efter at Gud tillod djævelen at plage Job og derved dræbte disse børn og miste al sin rigdom i et øjeblik, efter at han fik sin helbredelse, ville Job sandsynligvis have endt med at dø af depression på grund af sit tab. En person, der plejede at være meget velstående, han kan rejse til enhver by efter eget valg, han er så velhavende, at han havde råd til noget. Han blev også velsignet med smukke børn. I det væsentlige var Job bare en perfekt replik af

Blomstrende. At blive påført en frygtelig sygdom er ikke så katastrofalt som at miste al hans besiddelse inden for et øjeblink, Job blev ødelagt, hans helbredelsesproces ville ikke være afsluttet, hvis han ikke havde genoprettet alt det, der var tabt.
Vi kan sige, at bedring er det sidste trin i helbredelse; nogle helbredelser vil aldrig komme, medmindre der er en genopretning af det, der er gået tabt. Tag for eksempel en der har været ufrugtbar i årevis kun for at personen skal få et barn og miste barnet til dødens kolde hænder igen. Et sådant individ er måske ikke sengeliggende, men han eller hun vil bære smerter og byrde med sig overalt, hvor de går, og såret heles ikke, før der er genoprettet. Der er så mange mennesker i dag, at alt hvad de har brug for er en restaurering af mistede velsignelser, de år, som johannesbrød og knækorm har stjålet fra dem for at blive genvundet, det er bare den helbredelse, de har brug for. Bibelen registrerede, at da Herren gendannede Zions fangenskab, var de som dem, der drømmer, at deres mund var fyldt med Thanksgiving.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Gud ønsker at gendanne de år, som græshoppe og kankerorm har stjålet væk fra mennesker, han vil helbrede folk fra deres sygdom og svagheder, der vil blive genvundet af stjålet herlighed, spildte år vil blive genoprettet, kraften vil genvinde den herlighed, der er blevet stjålet væk i Jesu navn. Derfor skal du dele følgende bønepunkter med din familie og dine kære. Vi har alle brug for helbredelse af Gud, den Almægtige, og mange for at komme os efter smerter og sår forårsaget af sygdom.

Bønspunkter

Far i himlen, jeg værdsætter dig for at have lettet min helingsproces. Jeg takker dig for at redde dødens kobling, og jeg forstørrer dig for at beskytte dig mod den dødbringende grob af hårde stoffer. Jeg forstørrer dig, fordi du altid har bevist dig selv at være Gud i mit liv. Jeg takker dig, fordi du er trofast på trods af al min utro. Din trofasthed er en ting med din kraft og styrke, selv når jeg ikke fortjener din nåde, men du bevægede dig stadig med medfølelse for at redde mig.

Herre, jeg værdsætter din majestæt, lad dit navn ophøjes i Jesu navn.
Fader i himlen, jeg beder om gendannelse af de stjålne år, da jeg var i trælden fra synd og misgerning, Herre Jesus, jeg beder om, at du ved din nåde vil gendanne mig alle de mistede velsignelser ved dit hellige navn. Fader Herre, jeg beder om en total genopretning efter sygdom. Jeg beder om en hurtig bedring fra sygdomme, lad det manifesteres i Jesu navn.

Herre Jesus, du er. Gendannelsens Gud, du gendannede Abrahams velsignelser og gjorde det manifest i israelitternes liv. Far Herre, i samme ånd beder jeg om en bedring af alle de mistede år, gendannelse af den stjålne herlighed. Jeg beder om, at du gendanner dem for mig i Jesu navn. Skriften siger, at når Herren gendanner Sions fangefangst, var de som dem, der drømmer. Herre Jesus, jeg beder om, at du vil gendanne min besiddelse i dobbelt fold i Jesu navn.

Alt, hvad der er gået tabt i mit liv, enhver herlighed, der er blevet stjålet væk gennem synd, Herre, jeg beder om en total genopretning af alle i Jesu navn.
Fader Herre, jeg bruger dette som et kontaktpunkt til enhver mand og kvinde, der i øjeblikket befinder sig på sygesengen. Jeg beder om en fuldstændig bedring, jeg beder om, at du ved din kraft vil lette deres helbredelsesproces. besøger dem på deres sygeseng i dag. Jeg vedtager en hurtig bedring af deres liv i Jesu navn.

Far Herre, vi beder for hele verden, mens vi rejser gennem denne kritiske tid, jeg beder om, at Gud helbreder verden i Jesu navn. For hver mand og kvinde, der i øjeblikket kæmper for deres liv på grund af romanen Covid-19, beder jeg om, at de bliver helbredet i Jesu navn. Herre Jesus, da livet er standset i flere uger på grund af fremkomsten af ​​denne dødbringende pandemi, beder jeg om, at du vil gøre en bedring for enhver mand i Jesu navn.

Herre Gud, jeg beder om, at du ved din kraft skal være barmhjertig med jorden, at du får dine engle, der er ansvarlig for jorden, til at fjerne denne pandemi ud af landet i Jesu navn. Skriften siger, og Jesus blev bevæget med medfølelse, Herre, vi beder om, at du vil blive bevæget med medfølelse i dag og vil sende denne pandemi væk fra jordens overflade i Jesu navn.

 


Forrige artikelBøn mod gæld og fattigdom
Næste artikelHastig bøn om helbredelse
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i de sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen skal undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og gå i herredømme gennem bønner og ordet. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatte mig op på WhatsApp og telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bønnegruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.