Bøn til befrielse fra synd

0
15566

Vi er blevet ledet af Guds ånd til at bede nogle specifikke bønner om befrielse fra synd. Så meget som Gud ville elske at mennesket rejste sig og levede efter den rene trosbekendelse i deres skabelse, er synd blevet en hindrende faktor for det. Da Gud skabte Adam i Edens have, var Guds plan, at mennesket skulle have en konsekvent koinonia med ham, at mennesket skulle dominere over alt, hvad der blev skabt.

Det var uundgåeligt, at Gud skabte himlene og jorden. Imidlertid kan Gud i sin hellige majestæt ikke forblive på jorden. Derfor havde han brug for at sætte nogle mennesker, der var ansvarlige for jorden for at have herredømme over jorden på vegne af Gud og himmelens hær. Det er ikke så underligt, at Gud altid kommer ned om aftenen for at snakke med Adam og vide, hvordan hans dag gik.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Forholdet mellem Adam og Gud fik Gud til at indse, at Adam havde brug for noget meget vigtigt, en ledsager. Gud skabte derefter Eva for at være et menneskes støttesystem. I mellemtiden ændrede skabelsen af ​​Eva ikke det forhold, der havde eksisteret mellem Gud og Adam. Gud opretholder sit forhold til en mand, indtil synden brød ind. Umiddelbart syndede mennesket, Gud kunne ikke lade være med at gå væk fra et menneske, simpelthen fordi hans ansigt er for retfærdigt til at se uretfærdighed.


Oprettelsen ville have været perfekt, hvis ikke for syndog indtil nu trives synden stadig blandt mennesker. For nogle er det som om synd er uundgåelig; formålet med Kristi død er at redde sig fra lovens forbandelse, som dømmer enhver synder til døden uden at give en chance for omvendelse. Men Kristi død afskaffede ikke synden, men gav os kun et middel til at flygte fra synd og uret ved at give os den hellige ånd.

Den kraft, som den hellige ånd giver os, vil befri os fra kraften i synd og misgerning, der er gjort for at begrænse vores fremskridt i livet. Synd får Guds ånd til at vige fra os og gøre os ugyldige for ånden. Det er i stand til at rydde vores vej for at sikre, at vi aldrig finder vej til korset igen, og alt i alt vil det bringe evig død. Alle disse konsekvenser af synd er afgørende for enhver mand at prøve så meget han / hun kan for at bryde fri fra syndens magt. Derfor er bøn om befrielse fra synd derfor obligatorisk for enhver troende, der stadig kæmper med synd i hemmeligheden.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

BEDEPUNKTER

Herre Jesus, essensen af ​​din død og opstandelse er at befri mig fra synd. Du tog korset, gik gennem skamgaden og betalte kapitalprisen med dit dyrebare blod, så jeg kan blive frelst fra lovens forbandelse. Herre, hvor dårligt vil det være, at jeg tusinder af år, selv efter din død, stadig vælter dybt i syndens gift. Jeg trøster i skriftteksten, der understregede, at vi skal kende sandheden, og sandheden vil frigøre os. Jesus, jeg har kendt sandheden om, at du virkelig døde, så jeg kan blive frelst fra synd, jeg går ind i den frihedspagt, der blev indgået med dit blod på Golgata, og jeg meddeler min totale udfrielse fra synd i Jesu navn.

Fader i himlen, mit hjerte er meget bittert, da jeg lærte, at synd ikke har noget godt for en mand, undtagen at sætte en i trældom. Jesus, jeg er træt af at være slave for synden, og jeg har taget min beslutning om at gå på retfærdighedens sti. Dette vil dog være vanskeligt, hvis syndens lænker endnu ikke er brudt bagfra, jeg beder om barmhjertighed, der giver mig sejr over synden, Herre, jeg beder dig give mig det i Jesu navn.

Bibelen siger, at vi ikke kan være i synd og bede nåde om at være overskud. Herre Gud, du regerer, fordi din barmhjertighed over mennesket varer evigt. Jeg beder om din nåde over mine synder og misgerninger, som du vil få mig til at se dig. Bibelen gjorde det bekendt, at en synders ansigt ikke vil se Kristus, Herre Jesus, jeg beder om, at du i kraft af det blod, der blev udøst på Golgata, vasker mig helt fra min synd i Jesu navn.

Fader i himlen, dit ord gjorde det kendt, at du ikke ønsker en synders død, men omvendelse gennem Kristus Jesus. Du har heller ikke sendt din søn til verden for at fordømme verden, men for at vi skal finde frelse gennem hans død. Jeg tilstår alle mine synder for dig i dag, jeg er en forherliget løgner, en tyv, jeg forkæler seksuel umoralitet. Så meget som jeg ikke er stolt af alle disse dårlige ting, jeg gør, varer min anger væk fra det heller ikke længe. Dette er grunden til, at jeg har brug for din hjælp til at hjælpe mig med at overvinde det kød, der skal ønske at overtage hele mit væsen. Jeg beder om nåde, der løfter mig over synd. Herre forbarm dig over Jesu navn.

Fader Herre, synd har tilsidesat mit liv. Det er uundgåeligt umuligt for mig at undvære det. Dårligt nok kan jeg ikke engang prale af dem udenfor, hvorimod jeg ikke kan tilstå dem for mennesket i stedet for skam og vanære. Jeg tager styrke i Salmebogen, der siger til dig: Jeg har gjort denne uretfærdighed og gjort det onde i dine øjne. Og ordsprogene siger, at den, der skjuler sin synd, ikke vil have fremgang, men den, der tilstår og omvender sig, vil finde barmhjertighed. Jeg søger total omvendelse, og den evige Herre giver mig nåde til fuldstændigt at overvinde synd i Jesu navn.

For Kristus er død, dette er mit anbringende, synden er virkelig overmægtet, men Kristus er død for at frelse mig helt fra det. Jeg søger din styrke til at udrydde synd i Jesu navn.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelÅndelig krigsførelse bønner om finanser
Næste artikelBøn om udfrielse fra vaner
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror på, at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.