Krigsførelse bønner og skrifter

0
998

I dag beskæftiger vi os med krigsførebønner og skrifter. På et tidspunkt i vores liv bliver vi nødt til at gå voldelige i bønner. Skriften siger for vi ikke med kød og blod, men mod magter og herskere i mørke steder. Dette betyder, at hvis vi vil frigøre os fra hænderne på herskere over mørke pletter, er det krigføring, fordi de ikke ønsker at lade os gå frit.

Tegning af israeliternes frihed fra egypternes hænder. Selvom israelitterne ikke kæmpede for en fysisk kamp med egypterne for at befri sig selv, kæmpede de tappert i åndens riger. Det tog Gud at påføre egyptiske børn ti plager, før Farao kunne lade Isreals børn gå. Hvis vi ønsker frihed og dominans, som Gud har designet til vores liv, skal vi deltage i krigsbøn på et tidspunkt.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

I denne artikel har vi samlet en liste over alvorlige krigsførebønner og skrifter til din daglige brug. Sig disse bønner kontinuerligt og gentagne gange, indtil du opnår de ønskede ændringer, som du altid har ønsket. Og vi er temmelig sikre på, at der vil ske ændringer, for hvis der er en mand til at bede, er der en Gud, hvis opgave er at besvare bønner.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

Bønspunkter

 1. Herre Jesus, skriften siger, at Herren er trofast; Han skal stabilisere mig og holde mig væk fra det onde. Jeg aktiverer ordene og løfterne i dette skriftsted i mit liv. Selv når jeg hver dag tager ud, beder jeg om, at Jehovas hænder vil styrke mig og holde mig væk fra alt ondt. Jeg beder om, at ved det dyrebare navn Jesus ikke kommer nogen skade i nærheden af ​​mig eller min bolig, fordi Herren skal stabilisere mig og holde mig væk fra det onde.
  2 Thessalonians 3: 3 Men Herren er trofast, som vil etablere dig og holde dig fra det onde.
 2. Skriften lovede ikke, at fjenderne ikke ville samles, hvad skriften siger, er, at Herren skal få fjenderne, der rejser sig imod mig, slået for mit ansigt. Fader Lord, jeg aktiverer dette ords styrke gennem mit liv. Jeg beder om, at alle fjender, der imod mig, skal blive ødelagt for mig. De vil komme på én måde og flygte foran mig i syv retninger. Herre, jeg beder om, at de, der hader for mig vokser i overflod, skal blive slået foran mig i Jesu navn.
  Deuteronomy 28: 7 HERREN skal lade dine Fjender, der rejser imod dig, blive slået for dit Ansigt; de skal gå ud imod dig en Vej og flygte for dig syv Veje.
 3. Herre, Joshua-bog kapitel 1: 9 siger Har jeg ikke befalet dig? Vær stærk og med godt mod; frygt ikke og vær ikke forfærdet; thi HERREN din Gud er med dig, uanset hvad du går. Herre, jeg beder om, at du vil gå med mig på mine måder i denne nye uge og en ny dag. For det er skrevet, at Herrens øje altid er rettet mod de retfærdige, og hans ører er altid opmærksomme på deres bønner. Herre, jeg beder om, at dine beskyttelseshænder er over mig. Jeg fritager mig for fjendens onde plan for at få folk til at græde. Jeg ødelægger enhver plan og dagsorden for fjenden over mit liv i denne nye uge. Det er skrevet, at Herre, for tegn og vidundere, får dine vidundere til at ske i mit liv i Jesu navn.
 4. Jeg aktiverer min åndelige autoritet i Kristus Jesus. For det er skrevet, Luke 10:19 Se, jeg giver eder kraft til at træde på slanger og skorpioner og samlet fjendens magt; intet skal på nogen måde skade dig. jeg har fået magten til at træde på livets slange. Jeg har fået myndighed over alle mine fjender, fra nu af begynder jeg at kræve min autoritet over jeres sygdom, fremover hævder jeg min autoritet over jer fattigdom, fra nu af erklærer jeg min magt over jer hjertelig besiddelse af hjertet, fra nu , Jeg meddeler min dominans i Jesu navn.
 5. Lord Jesus, hvis du er for mig, hvem kan da stå imod mig? For det er skrevet, hvem der taler, og det skete, når den Almægtige ikke har talt? Herre, jeg beder om, at du altid vil være med mig i alle mine bestræbelser. Når jeg rejser gennem livets farvande, vil jeg ikke drukne. Selv når jeg vandrer i dødens skygge, skal du være med mig og trøste mig i mine øjeblikke med stort behov. Romerne 8:31, 37 Hvad skal vi så sige til disse ting? Hvis Gud er for os, hvem kan da være imod os? Nej, i alle disse ting er vi mere end erobrere gennem ham, der elskede os. I alle ting er jeg mere end en erobrer. Jeg vil aldrig mislykkes, fordi Jesus aldrig svigter.
 6. Jeg kommer imod enhver tidskraft, spildt over mit liv og skæbne. Jeg erklærer, at de bliver ødelagt i Jesu navn. For det er skrevet i Matthew 15:13, men han svarede og sagde: Hver plante, som min himmelske Fader ikke har plantet, skal være rodfæstet. Gud plantede ikke en tidsspildende ånd i mig. Det er klart, at fjenden gjorde det. Jeg kommer imod sådanne kræfter i mit liv. Jeg ødelægger deres handling i Jesu navn.
 7. Fra nu af skal min succes være rettidig; enhver god ting, som jeg udgør for at opnå, skal tages bekvemt. Jeg kommer imod enhver stress eller smerte på randen af ​​et gennembrud, enhver magt og fyrstedømme, som måske vil have mig til at opleve forsinkelse eller fiasko i udkanten af ​​succes. Jeg ødelægger dem ved energien i Jesu navn.
 8. Til sidst beder jeg om Guds Almægtiges fred, Bogen om John 16:33 Disse ting har jeg talt til eder, for at I skulle have fred. I verden skal I have trængsel; men vær god til jubel; Jeg har overvundet verden. Jeg aktiverer min sindsro i Jesu navn.
  Amen.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her