Bøn mod dårlige drømme under graviditet

1
3335
Bøn mod dårlige drømme under graviditet

I dag skal vi bede mod dårlige drømme under graviditeten. Når en dame er gravid, er det den første fase mod at formere sig, som Gud har befalet. Dog sker der så mange ting i åndens område i det stadie, hvor babyen stadig er i livmoderen.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

Der er adskillige slag og angreb, der sker med en kvinde, når de er gravide. Du vil undre dig over, hvorfor det, den kamp ofte opstår mod gravide kvinder, ja, det er fordi graviditet lancerer en familie i realitetsområdet. Også hvert barn bærer en velsignelse fra Gud den Almægtige og alle får en velsignelse for deres generation, dette er grunden til, at der ofte opstår kamp og angreb mod en gravid kvinde.

Hvad der er værd at vide, er, at kæmpet og angrebet ofte ikke er imod den gravide, men imod barnet. Kampen bliver imidlertid den gravide kvindes kamp, ​​fordi hun er containeren.

En af de former for slaget, der opstår mod en gravid kvinde, er en ond drøm. Det er vigtigt at vide, at drømme er aktiviteter i ånden, og den åndelige verden styrer det fysiske. Uanset hvad der er afgjort i åndens rige kommer til udtryk i den virkelige verden. Derfor er det meget dårligt for en gravid kvinde at opleve dårlige drømme under graviditeten.

Når en gravid kvinde begynder at se onde ting i drømmen, er det en klar identifikation af, at krigen kommer. Bibelen siger, for vi kæmpede mod kød og blod, men mod magter og fyrstedømme, der hersker over mørke steder. Så det er ikke nok bare at trivialisere drømme på alteret af simpel tilfældighed, bare fordi det ikke giver dig nogen direkte betydning. Hvis det ikke giver mening for dig, er det mere grund til, at du har brug for at bede.

Der er så mange mødre i dag, som har været skødesløse, mens de var gravide, og fjenden har brugt det til at stjæle noget godt i deres børns liv. Nogle børn blev født tomme af ære, fordi deres forældre udviser slapphed på stedet for bøn under deres graviditet. Når du ser noget, der ikke tilføjes i en drøm om dit ufødte barn, er det vigtigt at du beder imod det.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

Eksempler på dårlige drømme under graviditet

 1. At se blod i drømmen: Disse kan betyde abort, du skal afvise det gennem bønner
 2. Ser dig selv skære kød: Disse kan være et tegn på dødfødsel. Du skal afvise det gennem bønner
 3. Mærkelige eller velkendte ansigter, der elsker dig i drømmen: Disse betegner dæmonisk forurening, du skal bede imod det.
 4. Nogen forfølger dig i drømmen
 5. Andre former for mareridt

Disse eksempler er ikke beregnet til at skræmme dig eller for at forstørre djævelen. Der er endda ingen skriftlig sikkerhedskopi for nogen af ​​disse drømme, men de er hentet fra de mange oplevelser fra mennesker, der har været et offer for satanske drømme. Som gravid skal du være åndelig følsom, når djævelen viser dig enhver underlig drøm, opstå og afvise den ved tro gennem bønner. Husk, at skriften siger at modstå djævelen, og den vil flygte, du har en kraft, der er skjult i Jesu navn. Når du begynder at have dårlige drømme under graviditeten, skal du af hensyn til dit ufødte barn fortælle denne bøn oftere, indtil hvert hold af mørke over frugt af dit liv er ødelagt.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

BØNNER

 • Herre Gud, jeg takker dig for denne vidunderlige proces, som du får mig til at gå igennem. Jeg værdsætter din kærlige venlighed over mit liv, lad dit navn ophøjes i Jesu navn.
 • Fader i himlen, jeg takker dig for den nåde, som du har givet mig til at drømme drømme, jeg værdsætter dig, fordi det er en opfyldelse af dine løfter, som du har givet os i Apostlen til Apostlenes gerninger, jeg hæver dit hellige navn i navnet af Jesus.
 • Lord Jesus, jeg takker dig, fordi du ikke har holdt fjendens hemmelighed i mit liv. Jeg takker dig for det syn, du har givet mig for at se fjendens planer og dagsorden for mit liv. Herre, jeg forstørrer dig, fordi du vil ødelægge deres planer i løbet af mit liv og graviditet i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer i navnet på den elskede søn Jesus Kristus, og jeg beder om, at alle onde drømme og åbenbaringer om frugt af min skød bliver ødelagt i Jesu navn.
 • Fader Herre, for det er skrevet, at børn er Guds arv, Herre, min skødes frugt er din arv, en gave af godhed fra barmhjertighedens trone, lad intet ondt komme over det i Jesu navn.
 • Herre Gud, Bibelen siger, hvem der taler, og det sker, når den Almægtige ikke har befalet? Herre, jeg beder om, at du ikke vil tillade, at dette råd overholdes i mit liv i Jesu navn.
 • Lord Jesus, jeg kommer imod enhver magt, der har lovet at altid skabe frygt i mit hjerte ved at bringe mig onde drømme, jeg ødelægger sådan magt i Jesu navn.
 • Herre Gud i henhold til dine ord i Sprogbogen 3vs 24, at når jeg ligger, skal jeg ikke være bange, og min søvn skal være sød, modtager jeg kraft til en sød søvn i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg dækker min skødes frugt med dit dyrebare blod, lad ikke skade komme i Jesu navn.
 • Bibelen siger, at ingen våbenmode mod os skal blomstre, Herre hver pil, der er skudt mod mit ufødte barn fra drømmen, bliver ødelagt i Jesu navn.
 • Herre Jesus, når jeg lukker øjet i søvn, beder jeg om, at din hellige ånd og kraft vil lede mig, og de vil lukke døren mod enhver ond manipulation, der muligvis vil forurene min søvn med onde drømme i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg står på løftet om dine ord, der siger, at mine børn og jeg er til tegn og vidundere. Herre, enhver ond forurening af drømmen under graviditet ødelægges i Jesu navn.
 • Herre Gud, Bibelen siger, før jeg dannede dig i livmoderen, at jeg kendte dig, før du blev født, adskilte dig dig; Jeg udpegede dig som en profet for nationerne. ” På samme måde har du kendt mit barn selv i graviditetstilstand. Herre, jeg beder om, at du vil beskytte ham / hende med din fantastiske kraft, så intet ondt fra drømmen skal ramme ham / hende i Jesu navn.
 • Herre Gud, for mig selv beder jeg om åndelig styrke, jeg beder om din kraft Herre til at erobre enhver kamp, ​​der måtte opstå imod mig i drømmen, Herre flyve mig din åndelige styrke i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg takker dig for denne gave, som du giver den verden, der kommer gennem mig, jeg værdsætter din venlighed over mit liv, lad dit navn ophøjes i Jesu navn.

Amen

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

 

 

Annoncer

1 KOMMENTAR

 1. Bed for min kone om at gemme fødslen af ​​sit ufødte barn, når det er tid. Hun fru velsigner emmanuel Akpan Andrew nedenfor er min Gmail-adresse tak og Gud velsigne jer alle amen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her