Kraftige bønner om enhed i familien

5
1717
Kraftige bønner om enhed i familien

Familie er struktureret efter princippet om enhed, og enhed er i stand til at føde en familie. Uanset om mennesker er beslægtet med blod eller ægteskab, kan de blive familie, når der er en enhed med formål. Rimeligvis bliver kraftig bøn om enhed i familien en af ​​de vigtigste bønner at sige for familien. En familie er en vigtig enhed i Guds øjne. Så meget som familien kunne betragtes som en social institution, kan den også ses som en åndelig enhed.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

Når et barn fødes ind i denne verden, har de ingen religion, intet sprog, identitet eller tro. Det er familiens eneste funktion at opfostre barnet. Familien giver barnet identitet, religion, hjælper dem med at skabe en tro og giver dem et sprog.

At bedømme dette er derfor vigtigt, at familien er forenet for at opnå alle disse funktioner, som samfundet og Gud ønsker, at de skal udføre. Når der ikke er nogen enhed i familien, er der ingen måde, det påvirker ikke opdragelsen af ​​hvert barn, der er født i den familie.

Der er intet så opfyldende som en familie, der står sammen i enhed. Fordelene ved denne store gerning kan ikke understreges. Husk, at Bibelen siger, at man vil trække tusind, og to vil trække ti tusind. Dette etablerede det faktum, at familier ville opnå mere, når de er forenede. To kan imidlertid ikke arbejde sammen, medmindre de er enige. Hvad dette betyder er, at succes eller fiasko for enhver familie vil være baseret på den enhed, der eksisterer den familie eller manglen på den.

Forbløffende, når familier holder hænder og beder sammen, stave det en stor undergang på mørkets rige. Gud respekterer en enhed med vilje, djævelen ved også dette, og det er grunden til, at den første ting, han prøver at stjæle fra en familie, er enhedens ånd.

Selv i Kristi legeme, når hvert rum er opdelt i fragmenter, vil djævelen ikke være for langt til at slå.

Joshua-bog kapitel 24 - 15 Og hvis det synes ondt for dig at tjene Herren, vælg selv i dag, hvem du vil tjene, hvad enten de guder, som dine fædre tjente, der var på den anden side af floden, eller guderne af Amoriterne, i hvis land du bor. Men hvad angår mig og mit hus, vil vi tjene Herren. Den eneste grund til, at Joshua autoritativt kunne sige dette, var fordi der er en enhed med formål i hans familie.

Enheden i Joshua-familien gjorde det let for ham at fortælle de ældste i Isreal, at de kan gå foran og valgte en anden Gud for sig selv, hvis de ser ondt i at tjene Herren. Men for ham og hans familie ville de tjene Herren.

Lad ikke djævelen tage et af de største aktiver, som Gud har givet din familie. Du skal gøre alt for at beskytte den enhed, der findes i din familie. Vi har samlet en liste over kraftige bønner om enhed i familien for at hjælpe din familie med at forblive forenet.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

BØNNER

 • Far Herre, jeg beder til dig i dag angående min familie. Jeg beder om, at du lærer os at være forenet i Jesu navn.
 • Jeg går imod enhver magt og plan, som måske ønsker at skabe en forskel i vores midte; Jeg ødelægger sådanne kræfter i Jesu navn.
 • Jeg beder Herren om, at du får os til at have en enhed med formål, at du vil gøre visionen klar for hver af os, så vi ensartet kan løbe af den i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg beder om din ufortyndede kærlighed, lær os hvordan vi kan elske os selv i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg beder om, at du blokerer for enhver adgang, som djævelen skaber for at skabe tvist i min familie. Jeg beder om, at du forhindrer det i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg beder om, at du giver os alle ånden til at tolerere os selv. Jeg ved, at vi er forskellige mennesker på trods af at vi er familie, men jeg beder om, at du giver os nåden til at kunne tolerere hinanden i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg beder om, at du giver os det privilegium og nåde at tilgive os selv, når vi krydser hinanden i Jesu navn.
 • Lord Jesus, ved din nåde beder jeg dig om at lære os tavse, når vi er vrede, og du vil give os ytring, når vi er rasende.
 • Herre Gud, skriften siger, at et hus, der er opdelt mod sig selv, ikke vil stå. Jeg kommer imod enhver opdelingsstyrke i vores familie ved lammets blod
 • Fader Herre, Bibelen siger, hvor godt og behageligt det er for brødre at arbejde i enhed. Jeg beder om, at du vil hjælpe os med at fortsætte med at arbejde i enhed i Jesu navn.
 • Herre Gud, vi ønsker ikke at svigte vores mål som familie, hjælpe os med at stå og leve i kærlighed for evigt i Jesu navn.
 • Lammets blod ødelægger Fader Lord, uanset hvad fjenden planlægger at bruge som et instrument til at skabe fjendskab i vores familie.
 • Skriften siger, at mine børn og jeg er til tegn og vidundere, jeg ødelægger enhver magt, der måske ønsker at bruge mine børn til at forårsage uenighed i min familie, jeg ødelægger sådan magt i Jesu navn.
 • Far, vi ønsker ikke bare at være forenede, vi vil også blive blændet af så stærk kærlighed, vi vil være forenet i gudsfrygt, hjælpe os med at opnå dette i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg beder om, at du klarer alle ødelagte hjerter i mit hjem. Jeg beder om, at du ved din nåde vil helbrede enhver følelsesmæssig skade i min familie. Jeg beder om, at du vil genoprette den første kærlighed, som vores hjerter er i Jesu navn.
 • Jeg kommer imod enhver ånd af ondskab, misundelse, jalousi og bitterhed, der måske ønsker at bo i hjertet af mine familiemedlemmer. Jeg beder om, at du ødelægger det i Jesu navn.
 • Jeg beder om, at du giver enhver fortabte i min familie nåden til at finde dig, hjælpe dem med at genopdage deres plads i dig i Jesu navn.
 • Jeg beder Lord Jesus om, at du vil gøre vores afkom til en velsignelse for andre overalt, hvor de befinder sig. Hjælp dem altid til at være en god ambassadør for Kristi familie i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg beder om, at du velsigner hvert medlem af min familie med et hjerte, der konstant tørster efter dig i Jesu navn.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

Annoncer

5 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her