BØNNE TIL FORBINDELSE MED MØDE-DAKTER

1
1625
BØNNE TIL FORBINDELSE MED MØDE-DAKTER

Et mor-datter-forhold er vigtigt, fordi en mor fra fødslen påtager sig ansvaret for at passe, lave mad og generelt passe deres datter til kvindskab. Den enkle definition af en mor er en der kan vise ubetinget kærlighed, give deres fulde støtte eller være en plejeperson, som igen hjælper deres datter med at udvikle sig og udvikle sig gennem hele deres liv til kvindskab. Et mor-datter-forhold er vigtigt i henhold til Guds ord, fordi en mor hjælper deres datter med at gå i sandheden. ”Jeg har ikke større glæde end dette at høre om mine børn vandre i sandheden” (3 Johannes 1: 4).

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

En mors bøn er derfor at tale ord med visdom og venlighed over deres døtre (Ordsprogene 31:26). At bede over din datter får dem til at ære og respektere dig som deres mor. Børn bliver bedt om at ære deres forældre / værger, så de kan leve for at se lange dage (5. Mosebog 16:XNUMX). At være i stand til at forstå formålet med en mors bøn for sin datter vil gøre det muligt for dig at bede vedvarende og effektivt på din kristne vandring.

En mors bøn for sin datter hjælper, fordi børn altid er under angreb fra verdslige glæder, fjenden og kødet. Derfor skal du være opmærksom på, at din datter er under angreb, tilskynde til vedvarende bøn. En mors bøn for sin datter hjælper, fordi ingen kan bede for din datter, som du kan. Dette skyldes, at du kender din datter intimt, og en mor kan se deres svagheder, kæmper og gør ondt. At vide, hvorfor du skal bede for dine børn, og også vigtigheden af ​​et mor-datter-forhold, giver dig også mulighed for at udvikle et dybere forhold til Gud. At bede for dine børn og din familie vil altid hjælpe dig med at opnå et højere niveau af selvdisciplin ved at bede for andre, selvom de ikke er familie. Imidlertid kan forholdet mellem mor og datter blive usundt, især når datteren når pubertetsalderen.

Når det gælder usunde mor-datter-forhold, tror jeg, at inden du tackle disse problemer, bør du finde tid til at sidde og bare kommunikere med din datter, så prøv at se livet igen fra hendes synspunkt, så du kan komme igennem til hende. En masse mødre er så hårde på deres døtre, og disse hårdhed fører dem længere væk fra deres døtre. Det er kun en korrektion, der er født ud af kærlighed, der kan komme til hjertet. Min bøn for hver mor, der læser denne artikel, er, at du modtager Guds visdom til at håndtere dine døtre i Jesus Kristus navn. Nedenfor er dog en kraftig bøn for dig, hvis du har et anstrengt mor-datter-forhold.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

BØNNER

 1. Far, jeg velsigne dit navn. Tak for min vidunderlige datter. Jeg beder om, at du altid skulle gå med hende. Må hendes øjne altid drages til tingene i dit rige. Vogt hendes hjerte, o Gud, at hun ikke ville følge det til distraktion.
 2. Kære Gud, du ved alle ting og kan gøre alle ting. Jeg beder Herren, at du giver jeg og min datter et tilgivende hjerte.
 3. Jeg beder Herren om, at du fornyer din ånd i os og skaber i os et nyt hjerte, der let tilgiver.
 4. Kære Jesus, hjælp min datter, og jeg ved, at vi alle er født som syndere og adskilt fra Gud på grund af vores onde hjerter. Hjælp min datter i en tidlig alder med at forstå det livsforvandlende koncept, så hun ikke behøver at leve som en synder under denne fordømmelse.
 5. Du er kærlighedens Gud. Jeg beder om, at du sætter ubetinget kærlighed mellem min datter og mig, så vi kan elske hinanden dybt
 6. Herre, jeg beder om, at du giver mig den visdom til at være i stand til at støtte og guide min datter på din måde.
 7. Kære Gud, jeg beder, at dit ord bliver virkelig skjult i hendes hjerte. Lad det være en lampe for hendes fødder og et lys på hendes vej. Må hun leve efter enhver tilståelse, der kommer fra hendes mund. Lad dit ord aldrig afvige fra hendes læber. Vejled hende til at leve i din vilje. Hun vil ikke bo i synd! I Jesu navn. 1. Korinter 15:33
 8. Kære Herre, du er fredens fyrste, lad din ånd gendanne orden i det anstrengte forhold mellem min datter og mig.
 9. Lær min datter, at hun har mulighed for at acceptere en ny, smuk identitet, der kaldes god, ikke på grund af det, hun har gjort, men fordi hun er sikker på, hvem du siger, at hun er værdsat, dejlig, kendt og beskyttet.
 10. Kære Gud, jeg beder om, at du helbreder det ondt, vi har forårsaget hinanden, og bringer kærligheden tilbage morog sort datter skal føle for hinanden.
 11. Herre, jeg kommer foran dig og beder om tilgivelse og helbredelse i mit forhold til min datter. Herre, vær venlig at helbrede vores hjerter og hjælpe os med at forstå i stedet for at kæmpe og argumentere. Hjælp os med at elske hinanden og følge den vej, du har lagt foran os.
 12. Gud, jeg beder om, at du venligst bringer min datter tilbage til mig. Lad vores forhold blive helet og hel igen. Afslut venligst dette ødelagte forhold og start en ny begyndelse, så der er fred og kærlighed mellem os.
 13. Herre, tag venligst såret fra os begge, og lad min datter ønske mig som hendes mor igen. Vær venlig at bringe hende tilbage og få min familie til at blive restaureret stærkere og hel igen.
 14. Herre, jeg beder gennem din ånd, lad vores knuste hjerter heles og fjerne hendes vrede for mig og de problemer, der er i hendes sind i Jesus Navn
 15. Herre, jeg beder, min datter finder trøst i din evne, Gud, jeg beder dig om at nå ud til hende, holde hende og redde hende (2. Samuel 22: 17-18).
 16. Herre, jeg beder dig Lad hende finde tillid til dig, selv når hårde tider kommer, og hun ikke ved, hvad hun skal gøre, hjælpe hende med at holde øjnene fast på dig (2 Krønik 20:12).
 17. Kære Gud, jeg beder dig om at lade min datter holde sig under kontrol og ikke give fuld udluftning til mennesker og situationer, der vred hende (Ordsp 29:11). Lad hende gå i sikkerhed for din tildelte værdi til hende i Jesus Navn.
 18. Herre, jeg beder om dit åndelige, fysiske og følelsesmæssige forsvar over min datter. Hjælp hende med at vide, at du er hendes tilflugt og styrke i tider med vanskeligheder.
 19. O Herre, beskyt hendes sind mod onde samtaler og giv hende en ånd af skøn. Fader, hjælp hende til at høre din stemme tydeligt, og at hun kun hører sandheden.
 20. Herre hjælper hende med at indse, at sikkerhed kun findes i dig og ingen andre. Så tak, far for din kærlighed, styrke og beskyttelse over min datter i Jesus navn. Amen.

Abonner venligst på vores YouTube-kanal for at se daglige kraftige bønvideoer

Annoncer

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her